109

гениално

преди 1 година

изказване. Ако те навали дъжд ще се намокриш

108

Я, па Я

преди 2 години

Проблема на БГ е, че почти цялата ни политическа върхушка е про-руска и путинистка и дори да има безболезнено решение с горивата няма да го приложи защото това няма да е в интерес на Русия. На населението трябва да се покаже нагледно колко е зле да се живее без Русия и Путин. Така, че ако в ЕС се получи повишение на цените на горивата, нашите тук ще ни ще ни приложат ценово цунами по поръчка от Москва. А Митрофанова ще продължи да ни гледа назидателно и да ни размахва пръст заканително.

107

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости: Браво никът ти много ти отива. Една нация като руснаците които не произвеждат даже клечки за зъби и пирони се хвали пред света, по точно заплашва света с безаналогови оръжия. В същото време украинскатаармия въоръжена с леко стрелково оръжие и турски и китайски дронове утилизира цялата им безаналогова техника. Вчера показваха в тубата как влакове с оръдия и САУ от ВСВ пътуват към фронта. А една рота войници очакват да се качат по камионите въоръжени с пушки "Мосин" от 1898 г.

106

Стига бе

преди 2 години

Сега ли откривате топлата вода?! Не само, че ще има недостиг на горива! Чака ни продоволствена криза, само че другарката Нинова не смее де си признае!

105

Погледнете Полша

преди 2 години

Бургас-Александропулис е най-мръсният възможен тръбопровод, той не издържа нито една екооценка и затова не беше одеюобрен навремето. Всеки разлив по този тръбопровод, гарантирано, трайно унищожава Българското Черноморие, след което се забравя за туристите...Беше фикс идея на едни корумпирани люде, но след това им стана ясно, че така наистина ще затрият Българското Черноморие.Сега е моментът да се строи и осъвременява Българската железница и да се купуват мотриси, пътнически и транспортни вагон

104

Стига глупости

преди 2 години

До АКО СПРЕ РУСКИЯ П...:Пентагонът нямало да остави. Кой гопита Пентагонът? Една хиперзвукова руска ракета "парящий треугольник", срещу която САЩ нямат никаква защита и Пентагонът ще замине към "царствое небесное". И те това го знаят много добре, затова си траят.

103

Анонимен

преди 2 години

за две години ще построят нова рафинерия тоя коя хранилка е.

102

Чобан Електрик

преди 2 години

По-добре скъпо, отколкото москалско!

101

АКО СПРЕ РУСКИЯ П...

преди 2 години

Спре ли руския петрол веднага ставаме енергийно, а от там и политически независими от кремълските тирани. А петролът непременно ще спре, защото ще спре да съществува примитивна Русия. Това е въпрос на време, защото Пентагонът няма до остави повече Империята на злото да тормози човечеството.

100

уйде коня

преди 2 години

След 5 дни Русия спира нефта на вражески държави , така че какво казва Урсула или *** Киро няма никакво значение .

99

мхъ

преди 2 години

И аз съм експерт....

98

и войната ....110

преди 2 години

ФАКТ!

97

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

В ЦЕНАТА Е ПРОБЛЕМА.....другото са излишни приказки за балъци.....но има само една истина ----- че НЕФТОХИМА ЩЕ УМРЕ!...Петрола вече не може да се кара от Русия с танкери поради ембаргото...!

96

СМЕХ...

преди 2 години

Бензин и нафта има навсякъде бе , ***........И НЕ Е ПРОБЛЕМ!!!!// ТУК ...СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ЦЕНАТА...!

95

:(

преди 2 години

Ако спре вносЪТ! ***!

94

Анонимен

преди 2 години

Тая жалка територия върви към затриване с бързи крачки! Много бързи!

93

Спирайте вноса

преди 2 години

вед-на-ги-чески!!! Затваряйте икономиката!!! Ние евроатлантици ли сме или какви!!? Минаваме на гладна диета, без ток, вода, санитарни потребности. Ще напуснем градовете и ще населим пещерите и балканите. Но поне ще носим в гърдите си евроатлантическите ценности, които ще ни топлят и дават сили. А междувременно Урсулка и Борел и останалите ще си получават 6 цифрените заплати и ще си преживят хайвереца.

92

Анонимен

преди 2 години

Глупости ! България не зависи от руски петрол. България купува дизел и бензин от Швейцария на международни цени със съответната отстъпка, така че да не могат други доставчици да внасят горива у нас. Отстъпката се наблюдава ежедневно и цената е такава ,че например от OMW на им излезе неизгодно да се конкурират със швейцарците

91

Анонимен

преди 2 години

Тез червени домати кой ги Баце разклати.

90

Рлюль

преди 2 години

А те какво очакват, да има свръх предлагане ли