81

Явно Зеленски

преди 2 години

се смята за новия канцлер на Германия или ,че Германия е подчинена не само на САЩ но вече и на украйна . пълен смях германците за втори път порицани и мълчат като мишоци

80

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВЯТ СИ ВРАТИЧКА ЗА ОЩЕ САНКЦИИ.

79

Честит празник

преди 2 години

Не станаха славяните тор на германската нация. Слава на героите.

78

Ламята

преди 2 години

С днем победы!!!Ура Ура Ураааааа!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Въздушен парад няма да има днес. Отменен е. Самолетите изпопадаха над Украйна и пилоти вече няма. За пари- да не говорим.

76

koko

преди 2 години

До до 99 *** такъв,я виж кога идват комунистите на власт и кой е на власт до 47!Казва се народен съд,а не комунистически съд ***!Кой управлява страната и прави преврат през 44-та!

75

Поплавски

преди 2 години

Този зелен *** Зеленски,се крие като съсел,вместо да изкара "военните" от Азовстал,превърнали завода в бомбоубежище.Това е един елемент,предоставил държавата си,да се превърне в огромен склад за оръжие. Дядото Байдън,му казва,давай напред,ние сме с теб,но си натиска *** в Белия дом.

74

Анонимен

преди 2 години

А не се ли пише КИИВ, да не ви се разсърдят укрите?

73

Анонимен

преди 2 години

Ако западните страти от НАТО, САЩ и другите "подкрепящи", бяха толкова щедри и наливаха милиарди в бедните страни, представете си какъв рай щеше да е на планетата!

72

L.

преди 2 години

Какво правят деца и инвалиди в производствено предприяние??? То е ясно - били са си заложници.

71

Анонимен

преди 2 години

Не се напъвайте, Ставай страна огромна!!!! Честит празник!

70

Анонимен

преди 2 години

Внимание, говорит Москва, започва

69

Джордж

преди 2 години

Джендърите да млъкнат, че Путин ще ви изпрати един Посейдон!

68

Анонимен

преди 2 години

Елате, да ни обясните на нас, който сме загубили близки, през ВСВ. Обяснете ни, как фашистите са ангели. Срам ме е от вас.

67

Ром"с

преди 2 години

Украинците станах толкова нагли,че вече започнаха да си позволят да обиждат и да държат тон на много западни страни като Германия,Австрия...да обиждат Шолц като го наричат мека колбаска ...просто многО нагли станаха ..щото американците и англичаните им наливат бензин в ....Това няма да свърши на добре и не ми се вярва да има тук от колегите форумци някои да не разбират,че войната е между САЩ-Англия срещу Русия с използване на украинците за пушечно месо..

66

До анонимник 100

преди 2 години

Моли се да рашките да не ти пратят ракети по болната тиква, че тогава ще ядеш х.я

65

Анонимен

преди 2 години

Гледам им сега по телевизията подготовката за парада и наистина рашките са болни на тази тема... Явно в пропадналата им държава, това е единственото събитие, което им дава надежда и сила да живеят до следващия 9 май... Бездуховна нация...

64

Аз

преди 2 години

Май скоро поддръжниците на хитлеристка Украйна ще започнат да получават ракети по териториите си и то напълно заслужено. Г-7 ще са първи. После лизаческа България и т. н.

63

Анонимен

преди 2 години

До: номер 102 Айде айде! При окупацията на Полша съвместния парад на Вермахта и РККА е бил командван от Хайнц Гудериан и Семьон Кривошеин. Двамата са се поздравили като приятели. Семьон Кривошеин е роден във Воронеж, Русия! Семьон Мойсеевич Кривошеин - руски евреин! Не украински! Така че Лавров донякъде може да е бил прав - и руски евреи са помагали на германските нацисти!

62

Анонимен

преди 2 години

До: номер 103 Еми затова, кремълското жуже Хутин трябва да бъде смазан на всяка цена! Никакъв неутралитет, никакви бели знамена! За тези, които още не са разбрали - ние сме във война с Русия! Тя официално ни обяви за "неприятелска държава", иначе казано враг! Това че още не падат бомби над главите ни е въпрос на време. Няма да се учудя ако отида това лято на море и видя руски диверсанти да излизат от подводница!