43

10

преди 2 години

А защо позволяват на урките да си записват копеленцата в училищата ни? Да им направят стая в някоя мазе и да учат само те. Как ще учат като не знаят езика? Аз не съм съгласна техните неваксинирани, не от ковид, от нищо нямат ваксина, да се смесят с Бг децата, нови епидемии да стават, нали били образовани и заможни тези, да си им преподават техни на техен език, аа, или те са заети по молове, барове да обикалят.

42

Анонимен

преди 2 години

Децата до 5 годишна възраст за извън ковидваксинацията, беше въпрос на време да "намерят" нещо което засяга само тях, че да извадят ваксина.

41

da be

преди 2 години

Още не е потвърденстига надувайте фанфари!

40

изследване ваксини

преди 2 години

"КОВИД19 ваксинацията може да предизвика различен доминиращ Т-клетъчен имунно-медииран хепатит. С уникален патомеханизъм, свързан с ваксинацията, индуциран антиген-специфичен тъканен имунитет, изискващ системна имуносупресия."https://journal-of-hepatology.eu/article/S0168-8278(22)00234-3/fulltext20.04.2022г.

39

Анонимен

преди 2 години

С 1.5 милиона роми в България смятайте каква пандемия от Хепатит ще стане, след няколко месеца !!

38

Анонимен

преди 2 години

Нещо за био лаборарориите в украйна

37

Анонимен

преди 2 години

Украинче? Ваксинирано ли е срещу новия вирус? А по нашия имунизационен календар?

36

Мунчо

преди 2 години

До ТозиОт ваксините е въпреки че удря основно деца които не са ваксинирани. Гениален си!

35

Случай

преди 2 години

Пак не дава пълна информация, че детето е от Украйна. От кой го криеш, от българите ли?

34

Ужас

преди 2 години

Украйнците докараха зарази у нас.

33

Пак се събудиха

преди 2 години

Вирусолозите, свалиха маската на военни експерти и почнаха да громят новите световни медицински конспирации. *** как ги въртят само ум да ти зайде. Украйна, лаборатории, ковид, ваксини. Ако с такъв хъс бяхте учили, сега нямаше да сте пазачи и таксиджии.

32

Варненец

преди 2 години

Всички вкъщи го преболедувахме този ,,хепатит,,. Изтощителен е, преминава за 48ч. Не сме ваксинирани от ковид. Сега за всеки вирус ли ще надават вой ???Може да е избягал от био лабораториите в Украина.

31

Анонимен

преди 2 години

Украинка болна от СПИН има дете болно от новия хепатит. И двамата са ваксинирани срещу Ковид

30

Анонимен

преди 2 години

Всички деца носители на новия хепатит са умунизирани с уж ваксините за уж Ковида. Така ,че всеки може да си направи сам заключенията

29

Вируслав

преди 2 години

/Връзка с ваксина срещу COVID-19 не е идентифицирана./== А защо не кажете че този хепатит се случва масово в най-ваксаните държави. Дори в този случай с детето от Бургас не се казва ясно, ваксинирано с чудотворния коктейл ли е било- или не!

28

Този

преди 2 години

Шведски учени вече доказаха, че този хепатит е от разграждане на тъпите ковид вакси . И удря деца, щото са най-уязвими.

27

Вече съм убеден!

преди 2 години

Новият хепатит идва от новата власт на Хепатиторусия!

26

Анонимен

преди 2 години

Медицинската сестра Албинка Кочова работи еднвременно в две клиники в УМБАЛ Царица Йоанна - КЛИНИКА ПО МЕТАБОЛИТНО-ЕНДОКРИННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ДИЕТИКА и Клиника по Медицинска Онкология.Какво качество на клинична дейност се очаква. Още повче е и пенсионер.

25

Анонимен

преди 2 години

Медицинска сестра е получавала повече от 10 000 лв. в университетска болница", добави здравният министърКъде? Кой е Директора? Коя е Медицинска сестра?Информирайте обществото!

24

Анонимен

преди 2 години

Според шведско изследване РНК-то от файзер се транскрибира в ДНК в чернодробни човешки клетки! Какво има закодирано в това РНК освен производството на спайк протеина тепърва ще има да гледаме. Факт е, че набодените с файзер и модерна вече са генно модифицирани. Ай честито на печелившите!