218

Слава на Усрайна!

преди 2 години

Украйна побеждава Русия всеки ден по много пъти, но в алтернативните реалности на съзнанието. Също като душевно болните.

217

Докога???

преди 2 години

90% от украинските "бежанци" пристигат в България за ТРИ приятни месеца на българска издръжка! Бях няколко дни в Равда, Слънчев бряг и Несебър по работа, Навсякъде луксозни скъпи украински коли, кръчмите и магазините пълни! Всичките получават по 1200 лв месечно и си живеят живота. Същото е в Банско. Какви са заплатите на "работещите" бедни, а пенсиите???

216

Гост

преди 2 години

А хохлите я карат предимно без загуби....

215

Колко ще стои?

преди 2 години

Забравихте я тази статия. Колко време ще стои още? А заглавието е всъщност пропагандна теза на британското разузнаване.

214

ПИСНА НИ ОТ

преди 2 години

ПРИКАЗКИ ЗА УКРАЙНА, ЗА РУСИЯ, ЗА МАКЕДОНИЯ..., А КОГА ЗА БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕ!!! ЩО ЩЕ РЕЧЕТЕ ЗА ПРЕВОЗВАЧИТЕ, КОИТО СА ЕГОИСТИ И ГЛУ ПАЦИ. ИМАЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИСКАНИЯ. А БЕ ХОЛУНКОЛУ - ИКОНОМИКАТА И ПОЛИТИКАТА СА ЕДНО И СЪЩО. ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ ВЪЗРАЖДАНЕ И НЕ СЛОЖИ РЕД С ЕДИН АКЦИЗ НИЩО НЕ СЕ РЕШАВА. ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ САНКЦИИТЕ И ДА СКЛЮЧИМ ДОГОВОРИ ЗА ЕВТИНИ ГАЗ И НЕФТ!!!

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ей, верно бре , Зеленски е стигнал до портите на Москва" Та кой е агресор в тая война? Кой е новия Хитлер?

212

Анонимен

преди 2 години

До джо Ти, Акчо, какво знаеш за британското разузнаване? Това, което ти е казала баба ти от БСП ли?

211

..

преди 2 години

А, един мармот загъва пропагандни материали в станиол ...

210

П.К.

преди 2 години

Ингилизите, ако не друго, са копирали от Гьобелс 1:1 буквалната технология на неговата забележителна пропаганда. Но, ядец. В 21 век ние, хората, разполагаме с такива разностранни канали за информация, та и с тази технология те не са в състояние да ни излъжат и манипулират, както си въобразяват. Колкото за доставките на оръжия от Байдън, те по-скоро ще допълнят пейзажа на полята с огромните купища от скрап за новия Азовстал, който руснаците ще построят отново.

209

Мунчо

преди 2 години

Бря!!!!!! Ама верно ли ????

208

113

преди 2 години

Като се има в предвид , Бг-медии на КОЕ МЯСТО се намират по свободата на словото и печата , как да вярваш на постоянното ЕДНОСТРАНЧИВО ПИСАНИЕ !?

207

Анонимен

преди 2 години

Ей, верно бре , Зеленски е стигнал до портите на Москва !Как звучи само , А !

206

Знайко

преди 2 години

До Някойпоне един означава , че може и да е повече от един ,ама още не сме го измислили как да го измислим:)

205

ники

преди 2 години

Олее, днес покрай Херсон са изринали сума ти руснаци от завладените територии. Скоро и от цялата страна.

204

Анонимен

преди 2 години

ама трябва да им съчувствам ли?

203

Анонимен

преди 2 години

в мариопол отдавна се вей руското знаме мишките на азов се крият в миша дупка от време на време излизат руснака ги плен--а тия говорят че обсаденият мариопол безсрамни са тези бг журналисти пишат такива глупорсти

202

джо

преди 2 години

То Британското разузнаване май черпи информация от леля Пена, от Долноуйно . Даже когато Украйна капитулира, още поне година ще громи Русия по данни на Британското разузнаване.

201

не може да бъде!

преди 2 години

Съвременното британското разузнаване,за разлика от своите предци, и известно с прецизна работа.Ето напр.- важен служител от разузнаването е изчезнал -откриха го за 3 дни,заключил се отвътре в тоалетната!? И сега много прецизно са изследвали руските загуби-пропуснали са даже да кажат какви загуби са нанесли на руската армия при нападението срещу Змийския остров на 8/9 май! 3 самолета Су24,един СУ27,три хеликоптера Ми8 заедно с десанта,един Ми24 и един корвет!...Упс,това не са руските загуби...

200

Леле малее

преди 2 години

Тоя, дето се е опитвал да драска по тая чернова, добре ли е? По-добре да смени тревата. Качеството на гарата е много по-добро.

199

юлиян

преди 2 години

До Анонимен Ех,момко,добре,че не си риба.На гола кука щях да те хвана.Ама,хитър и умен си като гол шаран.Питай защо.