197

Анонимен

преди 2 години

По принцип няма място за флаг на чужда държава на входа на общината.Да не сме провинция на Украина?!? Да не би в Киев да са сложили нашето знаме.Аман от родоостъпци и продажници

196

Анонимен

преди 2 години

Нормално ! Всяка община у милата ни татковина традиционно се занимава с всичко ненужно и излишно , а решаването на истинските проблеми , за което са избрани и назначени там , го няма никакво ! Така е , важното СОС да го СОСЯТ ( рус.) на всяка власт за да не секнат паричките , а иначе работа от тях не чакай ...

195

Киркова

преди 2 години

Продажно българско племе сме.Решението за флага на провинция Украйна,е взето от ***,готови да забият и американското знаме до него.

194

Маркс

преди 2 години

Е някой трябваше да заема нишата на Волен с циркаджийските номера!Какво е следващото,обиск на всеки украинец за наркотици?

193

хахаха

преди 2 години

Колко дава Митрофанова заа свалено украинско знаме с вишка?

192

Васко

преди 2 години

До ЬЬЬВеят самарското знаме, само че неграмотни като теб мислят, че е руско!

191

ЬЬЬ

преди 2 години

До 1 А защо на Шипка и на митингите им в София същите тези българопредавци веят руското знаме.Те не знаят ли,че тук е България?Само питам...

190

ЬЬЬ

преди 2 години

"***"(възраждане)-най-яростните поддръжници на путин-сиреч на войната в Украйна.Тяхното знаме е руското знаме,тяхната мечта-да сме отново руска колония,а българското правителство да е тяхното правителство,назначено и поддържано от путиновата русия.

189

А руското знаме?

преди 2 години

След като украинското знаме е такъв проблем за *** защо руското не е проблем за тях да го веят на Шипка?

188

Анонимен

преди 2 години

Това е смешно оправдание че полицаят не трябва да му пречи. Пълно съдействие от полицая. Полицаят е чист питинофил. По-голямата част са такива.

187

11

преди 2 години

До 1,там Вовата тържествено,ще им връчи украинското знаме,може и георгиевски кръст,да им връчи.

186

Закривай

преди 2 години

окрайна!

185

ааа

преди 2 години

А... кога СОС ще представи отчет за някаква СВЪРШЕНА ОТ ТЯХ РАБОТА за 2021 година, и изразходван бюджет......АААА ?????????

184

1

преди 2 години

георгиии,СОС ,не е институцията,която с гласуване,да реШава,какво знаме ще се сложи,на фасадата на СОС,да ти напомня,че тука е БЪЛГАРИЯ,не украйна,и ще се вее,само българското знаме,като имат толкова желание,за украинско знаме,да ходят в Мариопол,и да се наслаждават на знамето им.

183

Анонимен

преди 2 години

Знамето на украина да си седи в посолсвото им.

182

Анонимен

преди 2 години

В северна ирландия изборите са спечелени от националистите на Шин Фейн -- ще има референдум за отделяне от малкобритания и присъединяване към република Ирландия.Ха-ха, хи-хи! Клоунът джонсън отива на бунището, да събира помощи за украйна...

181

Анонимен

преди 2 години

"Шефът на СОС" -- нивото му е колкото на хаджигенов, тоя дето оля с червена боя входа на руското посолство и заяви, че това е спонтанно действие, тези в софийската община използват, че са още на власт, народът още не ги е изхвърлил и правят неща, за които ще платят на следващите местни избори...

180

анонимен

преди 2 години

По-точно евтин водевил "Трима депутати и една вЪшка",която ги ухапа и им захлопа дъската.

179

user

преди 2 години

До Анонимен бензинът не е решение, това е уважение към страната, ама на нас ни липсва такова. Аман от женски полови органи. Народът не ви харесва махайте се всичките.

178

user

преди 2 години

Този льoльо, който не е ходил в казарма, а е държал на баща си шнура да не се изказва, че на 10-ти превозвачите ще им свалят не само знамето, а ще им връчат по едно АК и към украйна (нарочно с малка буква).