86

mause

преди 15 години

Работил съм в организацията нак онцерти но никога не се е случвало закъснение с повече от 1 час... Имаше случаи когато групата идва с доста закъснение заради проблеми на митницата, но дори и тогава концерта еп очвал с час закъснение...въпрос на организация и професионално отношение.На приказките че групата или изпълнителя бавят ще кажа че са пълни глупости. Още при пристигането на дадения изпълнител (или група) той бива подхващан от организаторите и следва начертана програма (одобрена предварително и от двете страни)... яденето, почивките, гостуването някъде, дори напиването на този изпълнител са вкарани в определени времеви рамки!

85

HATE

преди 15 години

az ne znam kolko koncerta trqbwa da ima, za da bydat zawedeni pod otgowornost g-n Rusanow i shajkata JALKI SMESHNINICI - LAKEI okolo nego. Zapochjwajki ot predi poweche ot 10 godini, toq PALQCHO prodyljawa da prawi fiktiwni koncerti - piramidi, Prodigy, Motorhead, Maiden, kup hip - hop sybitiq i t.n. TWA MOMCHENCE, koeto be izhwyrleno ot SME poradi nekadyrnost i tarikatlyk, TRQBWA DA LEJI, mnogo wreme po narowete na Sofijskiq - AKO BQHME NOMALNA DYRJAWA, TWA SHTESHE DA E FACT.

84

преди 15 години

не бешеееееееее :(

83

преди 15 години

До 11 - couldnt say it better:)

82

momchil

преди 15 години

сравнявате патън с джордж майкъл? май не сте много в час с рок концертите. този на патън и зу наистина беше преживяване, а отвън бирата беше студена и на нормални цени. на входа наистина не даваха никакви документи на хората, които си купиха билети на място, май на такива места вече трябва да идват и някакви финансови ограни.

81

.11

преди 15 години

Ужасно глупава статия за концерт на който журналистите дори не са присъствали. Толкова много коментари за това кой е фен на музиката и кой овца и кой клиент и това че само защото е дал 30 лв. някой има правото да се прави на господ. (имате ли идея колко не му пука за парите на този човек? Мислите че го прави заради тях? Направете си проучванията.)За мен беше прекрасно изживяване! 3 дни преди концерта разбрах че вероятно ще бъде в Blue Box от официалния сайт на НМА и от страницата за събитието в ласт.фм. Честно казано беше логично предвид метеорологичните условия. Писах и разни коментари към събитието в програмата.бг, така че не мисля че всички са били заблудени относно мястото на събитието. Имах прекрасна компания с която си изкарахме чудесно говорейки си в чакане на Патън и пихме от въпросната 3-левова бира (странно, нашите бяха студени). Концерта беше разтърсващ, но само за хора, които биха имали търпението и уважението да изчакат 2 часа, така че това си беше и като един вид дзен тест. To make the long story short - драги автори на горната статия, надали щяхте да харесате концерта, г-н Патън всъщност ви е направил услуга похапвайки, защото вероятно единственото което щяхте да чуете е само шум. За останалите си бе страхотно преживяване.

80

Христо Михайлов

преди 15 години

Какво лошо има в това човек да има претенции и като му продават бирата за 3 лв да иска да е студена.Нека да се върнеме тогава в татово време.Въобще като си овца не се изненадвай че те стрижат

79

преди 15 години

майк патън като "си обикаля и се занимава с това, което му е интересно", що взима пари на хората за билети?що не седне в някоя градинка, да свири за без пари , като е такъв бог? пък тогава да си идва и си тръгва, в колкото си иска часа.щом е взел пари за билета и щом на билета пише 21 часа, ще си донесе величествения г*з в 21 часа и толкова.

78

преди 15 години

Mike rules!!!*** you all!!!

77

Oasis

преди 15 години

Mike Patton e Golemec mili momi4enca-a vie ne mojete da mu se oprete v nito edna oblast-taka 4e ne 3h a 30h da go 4akate ne zaslujavate da go vidite,vie mojete da idite na nqkoi Bg pederast kato Grafa ili Miro ili na nqkoi Travers kato Nina Nikolina ili Desi Tenekedjieva i da se izkefite maksimalno-are 4upkata Bg le6ove-koi va ebava vas v 6-to raionno?

76

преди 15 години

Патънчо си е въздух под налягане и като го изпусниш се чувало фъсссс и надрусаните "фенки" си помислили че е "божествена музика". Патънчо си е самозабравил се кинтокъртач и нищо повече. А колкото до тъпата агенция няма какво повече да се коментира освен и аз да и покажа два средни пръста.

75

Момчил

преди 15 години

вие кво искате. отивате в 9.15, в 9.30 почва, в 11.00 свършва, 11.10 такси, 11.30 зъбки, 11.40 възглавница. даже и химна да не изслушате.излезте, вижте се с приятели, пийте питиета.и всички накичени с тениски на фейт но мор. те хората отдавна пуснаха кепенците, сега майк патън си обикаля и се занимава с това, което му е интересно.

74

invertedquestionmark

преди 15 години

Без да искам да оправдавам НМА - Патън наистина умишлено си закъснява, не всички бяха ходили до Маймунарника, а в Blue Box се организира вече трети концерт и не е чак толкова неизвестен. И от концертът съм страшно доволен. Въпреки това още след този с Фенеше преди няколко месеца писах писмо на Майк Патън с молба следавщия път да работи с други промоутъри.

73

преди 15 години

просто трябва да има система за връщане на парите! не искаш да чакаш, болен си, изкочила ти е работа, в друга държава си, нормално е да можеш да върнеш билета /дори да се заплати няква неустойка/ и да си вземеш парите! аз харесвам фейт, томахоук , но тези преокти не ги разбирам. ако бях на концерта нямаше да чакам 3 часа в никакъв случай, няма да позволя да ме *** така! п.с. най тъпия концерт в НРБ беше на депеш!

72

Grimli

преди 15 години

абе еленке ти от къде си бе душа, явно не си от софия:)))))

71

преди 15 години

или номер 43. Сега да не вземеш да ми кажеш, че Депеш са по-малко звезди от Майк Патън? Значи Депеш могат да закъснеят в рамките на приличните там колко бяха, 20 минути или 30, не се усетиха даже, а някакъв си Патън понеже е мно велик, 3 часа. И на другия край на Софя. Аз съм фен на музиката, обаче като си давам парите за концерта съм клиент. Ти изглежда си просто овца и в двата случая.А не може ли Патън еднивременно да е много велик, и да дойде навреме и където трябва? Айде вече лека-полека да се излекуваме от повсеместния комплекс за малоценност, дето ни тресе цялата държава. Или ти си мислиш, че като е дошъл да свири срещу кеш, трябва да му благодариш, вместо да му теглиш една майна, че си чакала като прана черга 3 часа??Даже не говоря за Патън конктретно, то се видя кой виновен за случката. Обаче ей такива изказвания като видя: висяла 100 часа да чака и накрая се размазала от благодарност.Овча му работа

70

петко петков

преди 15 години

и другата дето и забравих името..."Пийваме бира, която ни предлагат организаторите топла, за 3 лв..."Вие двенките, следващия път се пробвайте вие да организирате концерт на Майк Патън, Майкъл Джексън или който си изберете.Но гледайте да го организирате в някоя бурена фабруика, та да има постоянно студена бира специално за вас.Егати и претенциите, брато, разбираш ли...

69

Жеко

преди 15 години

"и всички от Faith no more да бяха пристигнали, на никой нямаше да му пука."ахахахаааххахахахахаххахах:)))))))) леле не съм се смял така от годиниабе девойки вие май не сте от софия а?

68

преди 15 години

Сашо Томов президент на Левски!

67

преди 15 години

Това за Томов беше много добро :)