17

Доню Донев

преди 15 години

Някой реагира бързо и в 16 постави адреса на филмчето, който няколко пъти дне с ми трият или с целия коментар, или само него. Затова благодаря. Интересно дали сега ще остане или ще изтрият или променят 16.

16

преди 15 години

http://rutube.ru/tracks/303219.html?v=1c48cd0d7f3a a6db30b485564e7222c2

15

преди 15 години

SAMO ATAKA 6TE NI IZVADI OT BATAKA!!POBEDA-ATAKA!!

14

БРЦК

преди 15 години

Не ме кой ще е на власт,само ДПС да го духа...вън турците от БГ

13

преди 15 години

Бойко ще бъде ! а костов няма да е дори депутат.

12

PAPI

преди 15 години

Adi be Boikoooo ... dai da idva izbori , v teb mi e poslednata nadejda za tazi dyrjava ...

11

преди 15 години

Рентите ги събира жената на Бойко Борисов, бившите му ортаци от СИК, прелятата се *** от НДСВ в ГЕРБ. Няма кой да ви поверва на глупостите, не и в този форум!

10

Доню Донев

преди 15 години

Да, истината си е истина... Ами трийте и цели коментари или както в последния случай препратката за филмчето, все тая - Бог забавя, но не забравя. И все пак отново посочвам едно от нещата във връзка с темата:

9

Доню Донев

преди 15 години

Преди час написах коментар, който бързо-бързо беше изтрит. Е значи съм бил прав, затова ще го повторя по смисъли да видим дали и след колко време ще го изтрият.Та става дума, че и Първанов, и Борисов и ... и изобщо цялата наша "невероятна" политическа класа са си в час. Е, пред се дърлят за това-онова, но иначе са си в час, слушкат когото трябва и си папкат, папкат...Явно добре са ги подбрали, инструктирали и добре им дърпат конците двете първи власти над тях - лихварите-банкери и контрадезинформаторите-журналисти. И за да не обяснявам надълго, който се интересува от същността на нещата, да гледа

8

чочко

преди 15 години

Значи,ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА!Няма значение за кого!ТРЯБВА!Въпроса е:КАКВО ЩЕ ПРОМЕНИ ТАКОВА ГЛАСУВАНЕ!?!

7

преди 15 години

В тоя форум е пълно с костовистчета-рентиерчета, на които им пресъхна устата да плюят Бойко, защото точно Бойко им развали далаверката, но ... Бойко ще бъде ! а костов няма да е дори депутат.

6

AZ

преди 15 години

искам най-накрая да дойде да ни управлява някой, който не е свързан с пъпна връв с комунистите - и червените, и сините! Те - сините, както се забелязва стават все по-незабележими в обществен план! Значи, ако не се събере обществената енергия около нещо, различно от комунист, страхотно сме я закъсали! Ако имим някакво послание този пат, то е кратко и ясно: "ГЛАСУВАЙТЕ!" Гласувайте за когото си пожелаете, но гласувайте, защото иначе *** ще ни определят бъдещето! Партиите, които вече са ни дотегнали, ще им платят и ще ни "ръководят" пак! Другото, което си заслужава е да се организира обществен натиск за промяна в избирателния закон! Той ни прави безсилни да се "разделим" с тази лепкава върхушка, която не може да се "изстърже" с нищо!

5

преди 15 години

Ама твоят Бойко пак него,Доган ще моли да са заедно,бе дете Смешни истории, колко глупав народ има, не е за вярване?! Всички сегашни и досегшани трябва да си идат, а ББ е един от тях! Гласувайте си за него и си стойте в блатото!

4

Boiko

преди 15 години

ami koi da gledash be tyrchiiiin , dogan li be fes smachkan

3

1

преди 15 години

този човек дето се изживява като господ. Писна ми да му слушам глупостите и да му гледам лика навсякъде.

2

преди 15 години

Кой, Цветанов ли ще съставя правителство? Нали е лидер на ГЕРБ, а ББ е само неформален??????? Какво все се тика на преден план този човек, не мога да разбера и няма ли кой да му каже колко е смешна позата му в държавата, не само на тази снимка!? Инфантилен,неизживяно детство и тоя народ е готов да тръгне след него? Недоумявам наистина колко прости можем да бъдем?

1

преди 15 години

Бойко багериста:)