6

Анонимен

преди 2 години

Рашков е вилик. Наздраве за великия успех на МВР. Слава на Рашков

5

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е бил "изведен" полицията пак си приписва заслуги. Той сам е излязъл и тръгнал да си купува цигари, след което са го арестували извън жилището. Нашата любима полиция 3 дни лежа и спа отвън апартамента и само гледаше какво става. Така и не предприеха нищо , за да прекратят това зрелище

4

съвет

преди 2 години

Съгласно ЗЗЛД дали лице има криминални регистрации са защитени ЛИЧНИ ДАННИ. Милицията нявма право да огласява данни за криминалните регистрации. КЗЛД да наложи глоби на милицията. За нарушение на Регламента за защита на личните данни.Напомням, и че криминалната регистрация НЕ е присъда. Криминална регистрация не значми нищо. Щом съд не го осъдил, това е честен законопослушен гражданин. Категорично да заведе дело за изнасянето на лични данни за криминална регистрация!

3

Анонимен

преди 2 години

Някой от полицията трябва да обясни защо го чакаха този психо повече от 3 дни да резиграва панаири, да троши и да хвърля от прозореца разни вещи. Така ли нямаше един полицай да разбие вратата и да го изкара навън?! Те седяли отвън и го увещавали да излезе, моля ви се. АМи че той е психически болен, как се водят разговори с такива? Можеше да си стои и месец, това означава ли че и полицията трябва го търпи толкова време?

2

Анонимен

преди 2 години

Барикадирали са го отвън.

1

Зозо

преди 2 години

С шамари или без шамари са го извели тоя нарко?