154

,,,,,,,,,,

преди 2 години

Тези,които са украинофили и плюят по Русия,трябва да разберат че това е все едно да защитават Македония и да твърдят че макетата са отделен народ,нямаш общо с българския.

153

Анонимен

преди 2 години

В България така и иначе драскат, оскверняват и искат да махат паметници / пример- вчера и днес /, поне тези в Северна Македония ще останат.....

152

Анонимен

преди 2 години

До ПламенНе не се обича така. така се лае срещу истината.

151

Nnnn

преди 2 години

Това е да са с промито съзнание и мозъци.

150

Анонимен

преди 2 години

Положителното е, че много от македонците се заинтересуваха и отвориха уикипедия на английски, попрочетоха малко и са в шок от историческите оригинални документи. Щат не щат стана ясно, че не могат да фалшифицират артефактите в изолация и на много хора им светна под шапките! Сега вече остава едно политическо скимтене, ама ние сме станали вече македонци...

149

Заблудени

преди 2 години

Те не знаят милите че защитават един Български герой

148

Пламен

преди 2 години

Тяхна си работа.Ние сме предали костите на Делчев.И между другото, това от снимката е паметник фейк. Делчев не е могъл да язди и според съвременниците му, никога не се е качвал на кон.

147

Пламен

преди 2 години

Браво. Така се обича една държава!!

146

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

България няма право да се меси на свободната държава Северна Македония.

145

Венелин

преди 2 години

Истината е, че Македония, както и Украйна е измислена държава създадена от Коминтерна. Българите не искаме нищо друго, освен истината. Македонците са тези, които създават лъжи и омраза.

144

Крсте Мисиркоски

преди 2 години

Това, разбира се, е поредната сърбомакедонистка простащина, за която скопските управленци ще трябва пак да се обясняват и да лъжат, че е плод на някакъв ,,заговор" -- може би дори ,,български", за да се оправдае ,,ветото". А сама по себе си това е грандиозна глупост, на която могат да повярват само най-дебилните македоноиди от рода на печално (не)известния Миленко Неделковски: Георги (Гоце) Делчев сам се декларира като българин, т. е., и той не трябва да е там...

143

Някой

преди 2 години

Винаги съм казвал, че македонците са балканските украинци - същите наглеци, непознаващи историята, комплексирани до степен да мразят нацията от която са произлезли!!! Жалко, че нямаме капацитета на руснаците да влезем и да им набием малко мозък в злобните кратни!!!

142

бай хой

преди 2 години

така и не проумявам защо все исписват РС Македония, като по мязаР Северна М.

141

Алеи Сандърю

преди 2 години

Алоооу, чшшш, "младежите за Македония" ! Откъде накъде вие се наричате македонци след предците ви са заселили тези земи около 900 години след смъртта на Александър Македонски? Който всъщност е бил гръцки владетел в гръцката област Македония, и не е обитавал земите на днешната ви измислена република без собствена история. Вие сте посмешище в световен мащаб, не се ли усещат, "гнусни" твари такива?

140

Анонимен

преди 2 години

Това означава че и македонците не трябва да стъпват

139

Анонимен

преди 2 години

Да се обърнат към Киро просто, който иска да премести ветото и да пуснем сърбоманските нискичерникосматимаймуни в ЕС.

138

Анонимен

преди 2 години

Явно хич не искат да ходят в Европа.

137

До 151

преди 2 години

Но пък макетата нямат и кирилската буква "Ю", което е още по-странно. Абе сръбска им културата, ама и там "без малко".

136

Анонимен

преди 2 години

Какво е това "J"? В азбуката на Кирил тая буква я няма, че те тия според собствената си история не са македонци, защото в азбуката писана за "македонския език" тая буква я няма!

135

Вижда се

преди 2 години

Когато има желание за промяна...в един хор са путинските блюдолизци....скача веднага Радев и пишман патриотите ни,скачат и македонските сърборуски облизвачи...