56

Руснак

преди 2 години

Па живьом па увидим!!!

55

Голяма печалба

преди 2 години

Очертава се голяма печалба. Ще има похвала от Запада, договори за подходящи партньори, и блестяща кариера. Всичко това, с много перфидност и лисунгерство.

54

Кариеристи

преди 2 години

За тях България и българското правителство са "проект". Помните ли Дянков, сюрията министри от Великобритания, Кристалина? Когато проекта донесе печалба и кариера, те заминават и преминават на друг. Ние да му мислим.

53

млад геолог

преди 2 години

Тези тепърва ще правят геоложки проучвания, ще разработват находища, ще чертаят кранове и колби. Експертите отдавна обясниха и на децата положението. Колко са възможностите и колко ще се плаща.

52

Жалко за нас

преди 2 години

Кой знае как се превиват от смях и подигравки по света гледайки нашите напъни и циркове. Световно известна държава с бедността си, първа се бута в шамарите. Българите ще стоят на студ, ще купуват за пет лева една кифла от баничарника, и ще се радват някой да ни услужи с малко руски газ заобиколно, разбира се.

51

Оня

преди 2 години

Колкото по-далеч от сибирската смрад , толкова по-добре за България !

50

Промяната настъпи

преди 2 години

Ще купуваме най-евтиният газ от най-скъпият, който се предлага. Българският национален интерес мисля е за целият народ, а не за отделни комисионери.

49

Анонимен

преди 2 години

С сигурност ще бъдете приятно изненадани от печалбата. Кой как вземе властта и започва невиждано крадене.

48

Преустройството

преди 2 години

на Нефтохима било въпрос на седмици..Въх, че експерт..колко точно седмици 52 или 104?

47

PG

преди 2 години

Лъжи и само лъжи дали ще паднат цените на газа и горивата,вярвате ли си бе господа министри,стига Лъжи

46

Кико

преди 2 години

Понеже никой не вярва на Кирчо и Кокорчи, пуснаха и друга певица на сцената!

45

Анонимен

преди 2 години

Гюро ще бъдем ще бъдем Гюро както линията Скопие София или още още ще бъдем крах тотален Гюро ОСТАВКА НЕАДЕКВАТНИЦИ ОСТАВКА САОТИРАХТЕ ПРИБРАХТЕ ПАРИТЕ ЗА ХЕМУС И ВСИЧКИ РЕМОНТНИ РАБОТИ ЗАЩО БЕ РАЗСЛЕДВАНЕ

44

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости ,г-н Гюров, говориш колкото да не заспиш! Ей,вие от ПП непрекъснато лъжете и проблемът е , че и вие не си вярвате.За да не се изказвате неподготвени, завършете поне 3-месечен курс по теория и практика на пазарните процеси.Ставате смешни, особено в очите на тези, които са завършили за инженери, агрономи,инженери в селското стопанство,транспортни инженери,такива в строителството,пътния транспорт и т.н.Ти нали си завършил УНСС - слушал ли си лекции или си гледал на момите под полите?

43

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

РЕШЕНИЕТО ЗА НЕФТОХИМА ---МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОТ ТУРЦИЯ , ЗА ДА ПРЕРАБОТВАМЕ НЕФТ ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ , А ПРЕУСТРОЙСТВОТО НА РАФИНЕРИЯТА Е ВЪПРОС НА СЕМИЦИ...!////..ДАВАМЕ НЕФТОХИМА НА ТУРЦИЯ ---И СИ РЕШАВАМЕ ПРОБЛРЕМИТЕ С ПЕТРОЛА, НАФТАТА И БЕНЗИНА! ХЕМ Е БЛИЗО ...ХЕМ СМЕ СИ КОМШИИ......ХА,ХА,ХАААААА..

42

СМЕХ...

преди 2 години

ПП- КИРЕТО И КОМПАНИЯ , СЕ ОКАЗАХА ЧУДЕСНИ ПОЛИТИЦИ И ЯВНО ЗНАЯТ , КАК И КАКВО ДА ПРАВЯТ!....Е...КАК ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА ТЯХ.....??!!// КОРНЕЛА , НЕМА ДА ПУСНЕ КОКЪЛА .....КИРЕТО ЧУДЕСНО ЗНАЕ ТОВА И ТОЧНО ЗА ТОВА Е ТОЛКОВА СИГУРЕН В СЕБЕ СИ...!///....ДАВАЙТЕ МОМЦИ ...НИЕ ОТ ГЕРБ И ДПС ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ!!

41

БОБИ Е ЛЪЖЕЦ

преди 2 години

До БобиНефтохима работеше с 60% руски нефт/сорт урал/ и 40% лек петрол преди войната да започне, ама много лъжеш, добре ли плащат бе боби, ще има ли за по една биричка от евтината

40

Анонимен

преди 2 години

Може да бъдем приятно изненадани , (може да бъдем и неприятно изненадани). Ето това са изразните средства на политиците-говорещи но нищо не казващи.

39

Анонимен

преди 2 години

Аман от ***!

38

Анонимен

преди 2 години

"Може да бъдем приятно изненадани от цената на природния газ за България в дългосрочен план" А в краткосрочен? Защото за дългосрочния може би няма да ви има? На власт или в България.

37

анонимен

преди 2 години

На думи всичко е розово.