83

тя

преди 2 години

Аз ,ако не напазарувам и незготвя , гладна ще си остана , а на тия - блазе им !

82

тя

преди 2 години

Много просто - заминават си за Украйна или работят като всички българи !

81

Анонимен

преди 2 години

Ей,като скакалци са! Нагли ,безочливи,гнусни и алчни! Пълзяти добре информирани за всичко къде е как могат да получат безплатно.Арогантни и нагли ! По нищо не личи,че са преживели "ужаса на руската окупация",по скоро преличат на тумба щастливи пионерчета изпратени да папат и пият за сметка на държавата!Кофти,но сметката се плаща от нашата държава.А като гледам ,никой от тези"туристи" не се нуждае от пари .А и май нямат ,ама нищакво намерение нито да си ходят,нито пък да се хващат на работа!

80

Шибалит

преди 2 години

Как какво, каквото правиха миналото лято като идваха на почивка, плащат си на нормални цени за сезона , ако не при мама ***!

79

Анонимен

преди 2 години

Да се измитат от БГ

78

#########

преди 2 години

Марш оттам откъдето сте дошли като кърлежи сте умиране има отърваване няма. Дадохме им подслон ,хрантутим ги на всичкото отгоре имат наглостта да се оплакват и да са недоволни. Свидетел съм на оплаквания ,че матрака в стаята им не бил Дормео. Храната не им харесва , недокоснати порции се изхвърлят пред очите на работещите в хотелите. Наглостта им вече започна да взема плашещи размери. Уж бежанци а са като туристи с разликата ,че нормалните туристи си плащат а тука чакат на държавата

77

Gadic

преди 2 години

Добре ако хипотетично един ден българите се наложи да са бежанци в чужбина и аз съм един от тях още първия месец ще почна да си търся работа. Какво ми лежат в хотелите вече два месеца. И какво са се забили по тези Черноморски курорти. Там работа зимата няма

76

Българ

преди 2 години

Какво ще правят българските бежанци след Киро промяната!Да се надяваме,че където идат ще им плащат 2-3 месеца докато си намерят работа!

75

Анонимен

преди 2 години

Ще си отиват

74

Додо

преди 2 години

Какво ли, чомаданчик и на вагзалчик. Досвидание! Ще си ходят в СССР! Място в България нямат.

73

До 77

преди 2 години

Като гледам и тук едни хора пишат коментари по цял ден и крадат никове.. Нищо против срещу майките с децата и украинците Само срещу двойния аршин за бежанци. Ще се преместят сигурно на Запад когато правителството спре да плаща за хотели. Защо няма статии как ги посрещат в другите държави и по колко пари получиха от ЕС? Италия е на второ място по получени пари за бежанци след Полша. По-голямата част са при роднини и близки. Помощ 300 евро за възрастен, още 150, ако има деца максимум за 3 месеца.

72

Наблюдател

преди 2 години

Ами като гледам доста пазаруват, магазините са пълни, правят оборот, много не се регистрират, а взимат апартаменти под наем и то скъпички... Тия с парите, които са си платили на границата няма да чакат на помощи, жените с децата ще им е по-трудно, но и те си имат пари, едни хотелни настанявания не са кой знае какво, в кризисен момент се случват тези неща. В Полша масово си намират работа, при нас вече и медицински персонал са.Да не беше ставала войната, нямаше да го има това.

71

Анонимен

преди 2 години

Нии ниможим да им кажим какво ши съ получи - български език на хотелиер - не знам, а и не искам да знам колко звезди му липсват на хотелчето! Стига сте защитавали мутрите! Няма български хотелиер, който си е плащал данъците цялостно! За това и нямам бизнес в БГ!

70

Анонимен

преди 2 години

Може да настанят в Бояна тия с скъпите джипове ,и ПП че им дават пари на бензина

69

Мнение

преди 2 години

Какво да правят, да се връщат и счупят главата на синият, и нещата ще се оправят. Цял народ страда, заради интересите на шепа продажници.

68

До 72

преди 2 години

От 2001 говорим че оутин е станист, нашите русофили не ми вярват, сега още не вярват

67

Путин

преди 2 години

След като построих най-голямата джамия в Европа , организирах най-голямото изтребление на православни!

66

Анонимен

преди 2 години

Молдовците твърдят, че обраният е много опасен човек, търсен в Украйна, наркобарон, а тях ги обвиняват несправдливо. Както се казва кой прав, кой крив......

65

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се приеме закон за конфискация на имуществата на пропагандаторите на рашизъм и путинизъм - идеологии, доказали античовешката си същност.

64

Сата НАТО

преди 2 години

До 65.... можеше и да ги посъблечем на границата да проверим за татуировчици а? ----///----- Може да си оставиш името и адреса, ще те посетят едни момчета, които ще ти покажат татуировките си. И може и тебе да те татуират.