43

Стамболов

преди 2 години

Ти ли, другарко Йотова, ще ни говориш за достойнство.? Ти, която коленичи да целуваш ръката на ген.Гундяев, благословил Кремълската агресия и унижил преди това по най-арогантен начин българското президентство и българската патриаршия.

42

Анонимен

преди 2 години

Предлагам на тази кобила да и се спре заплащането!Точно като господаря си празни приказки и глупости и през втория мандат

41

Радев,Йотова,

преди 2 години

Силните личности сега са Петков и Йорданов.В ЕС и НАТО сме, но вие искате завой към петолъчката.

40

дядо поп

преди 2 години

Най-обичам комунисти да ми говорят за патриотизъм. Знаем го техния патриотизъм съветски. Къш и АНАТЕМА!

39

Анонимен

преди 2 години

А аз имам нужда да пръсна няколко червени черепа !

38

Анонимен

преди 2 години

Прочетох пак.Значи, звучи ми, че на властта и трябват силни личности, но те ще казват на силните личности какво да правят...Така ми звучи.Кой казва кой е силна личност?Колко силна, какъв е критерият? Да може да седи на тъмно сам?Отдавна се разделих с лозунгите.

37

Анонимен

преди 2 години

Всички наши възрожденци са учили в Русия е даже има такива, които са участвали в руско -турска война срещу Османската империя. Кръстьо Раковски.Стига с това тъпо клише, което е само за хора, които нищо не четат.Не злоупотребявайте с името на Захари Стоянов, защото сте много далеч от него, не злоупотребявайте , без да познавате личността му и историята по Съединението.

36

Анонимен

преди 2 години

Защо е толкова нахилена Йотова?

35

Анонимен

преди 2 години

" Смели решения,... силни личности..." Много думи е казала, но нищо конкретно. Не разбрах- ЗА военна помощ за Украйна ли е или е против. Да каже ясно и точно, без увъртане

34

Анонимен

преди 2 години

Силните личности, те са и умни, винаги са най-мразени и потъпквани във всички времена!Простащината победи отдавна!Сега търсите силните личноси, за да ги жертвате.По-старите ги знаем тези неща.Личностите построяват доброто, идват тарикатите, изместват силните личности, почват да консумират и всички са набутани в блатото.И се повтаря...Йотова, събери силните личности, с които имаш контакти, като Пантелеев, нека си покаже силите на такъв терен!Без татко му и сие клиенти.

33

Българин

преди 2 години

Другарката Йотова е жив пример за руски слугинаж. Всички помним как се беше проснала в краката на цигареният митрополит Киро Гундяев и страстно целуваше ботушите му. А отказа да целуне десницата на българският патриарх при първата клетва в народното събрание! Неуместно е подобно същество да ни говори за патриотизъм и любов към Отечеството!

32

кърмит

преди 2 години

е нали ги назначихте тия силни силни личности бе йотова , сега управляват :)

31

МНЕНИЕ

преди 2 години

За мен , лично Мнение - Борисов е чист т.ъ.панар - прилича на прекупвач на Старо Желязо , ПП - Петков и Асен - чисти Др..шл.ьо.вци без топки .Нинова - Стара Мома с единствени Доходи от БСП , Пинокио също . Истната е Стефан Янев и Президента Румен Радев - това е Тандема които ще ни издърпа Тинята - Разбира се че трябва Гешев да лежи в Затвора - за него спря да се говори .

30

ВЪПРОС

преди 2 години

Защо Коментарите в подкрепа на Президента на България са Блокирани ?Има ли Държавен Преврат ?

29

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ИДВА МОМЕНТА, КОГАТО ВСИЧКИ ПАРТИЙКИ И ТЕХНИТЕ ЛИДЕРИ - БСП, ДБ, ИТН, ПП ЩЕ СЕ МОЛЯТ ГЕРБ ДА НИ СПАСЯВА. ПЪРВО ЩЕ СЕ ПОМОЛЯТ НА ДОГАН, НО ТОВА МОЖЕ ДА НИ ЗАКОПАЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ТИНЯТА В КОЯТО НИ ЗАБИ ФАТ МАКА С ЮМРУКА.

28

Анонимен

преди 2 години

fake news.

27

ЧАПАЕВ

преди 2 години

БОЙКО Е ДОБЪР ПОЛИТИК - С ОПИТ И МНОГО УСПЕХИ ЗА НАРОДА И НАШАТА ДЪРЖАВА! ДРУГИТЕ СА ЖАЛКИ ОЛИ ГОФРЕНИ В СРАВНЕНИЕ С НЕГО!

26

Анонимен

преди 2 години

Йотова си мечтае за смел макарон явно като напреднеш с възрастта имаш ярко червени фантазии 50 нюанса червено Йотова ПП са доста силни личности ама са много млади за теб не стават нещо по руско на няколко водки искаш да те обслужи

25

Хихи

преди 2 години

Б.е на Киро смелите решения не са ви по вкуса другарко!!! Нема угодия...*** вашето свърши!!!

24

ДО ИЛИЯНА ПРЕДАЙ

преди 2 години

Господин Президент , трябва да изкарате Народ по Улиците .Българското Правителство ОГРАБВА Хората и влага Парите от Грабежа в Оръжия за Украйна , в Отглеждане на Украински Деца заедно с Бащите им Нацисти .Няма увеличение на Пенсии и заплати въпреки Огромните Приходи от Акциз и ДДС .Петков и Асен са НАЦИСТИ .