120

Анонимен

преди 2 години

"лудите глави" - точно този израз използва митрофанова наскоро по отношение на правителството. Сега го използва радев. Явно е откъде се пишат речите.

119

чичо

преди 2 години

До АнонименТи в коя България живееш?Въстанието" за,а не против мутрите успя.Днес точно мафията и мутрите са на власт.Рашков е с основни заслуги при създаването на мафията.

118

чичо

преди 2 години

До АнонименНе,народа е срещу престъпника Радев.

117

Анонимен

преди 2 години

Путинофила радев казва: "високо вдигната глава струва скъпо". Но, вместо да работи за достойнството и суверенитета на България, 6 години той работи в полза на путин, рассия и обвиняемите олигарси. Работи активно за съсипване на държавността и ВВС, раздели българите, оглави протести срещу законното правителство, официално говори в полза на расия срещу официалната позиция на България, обграден е със съветници - руски разведки, наруши Конституцията за да ни натресе Киро и Кокоро. Радев е лицемер и

116

чичо

преди 2 години

Радев,ти знаеш ли,че си прав.За това страхливците вдигат само юмруче.Все пак и без него се живее.Народеее...,дано си осъзнал каква беля си докара с този Радев.Дано!

115

Анонимен

преди 2 години

"Нека никога не забравяме тези силни и неподправени българи, защото патриотизмът им, саможертвен и просветен, е еталон, особено днес. "Вечна памет на героите от април 1876 г. Да живее България!", завърши словото си държавният глава." Явно трoловете на ГЕРБ не са съгласни и искат да забравим тези велики българи, за да могат мутрите да крадат пак милиарди, както правеха 12 години.

114

Позор!

преди 2 години

***, ПОЗОР СИ!

113

До героя

преди 2 години

А гръцкия как беше Вертоломей, чувал ли си го?Мноого обича българите ще знаеш.Българите никой не ни обича. Ни гърци ни сърби никой.Само турците колко и жалко да звучи днес.

112

До122

преди 2 години

Днес от истинските мутри които сложи на власт вдигнатия юмрук на Радев вие цял народ. Вие когато влезе в магазина, когато отиде на бензиностанцията, когато плаща тока. Сега почтенно се крадат не просто милиарди, а много милиарди и за първи път това се отразява на джоба на всички българи и народа еподложен на глад и мизерия.

111

Тангра

преди 2 години

Я си изберете Плевнелиев.Ще ви сложи плакат на Скалистите планини и ще ви говори за Шипка.После защо в американските продукции Орфей е черен

110

До Българин

преди 2 години

Прочети малко история и вложи малко мисъл и виж има ли държава по малко ощетена от България.Къде е беломорска тракия? Къде е Македония? Къде е северна Добруджа добре че южна остана. Къде са западните покрайнини ?Прочети малко защо нямаме загубена битка и спечелена война. Руснаците ли са ти виновни? Русофилите ?Къде са милион и половина Българи които няма да се върнат?Трябва ли и на тоя шепа останал народ някой да му казва какво да прави? И най вече дали го интересува.Мен не

109

Анонимен

преди 2 години

Радев ни направи подарък като избра русия

108

БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОЙ!

преди 2 години

РУСКИ ПАТРИАРХ КАК ТРОПА ПО МАСАТА И ЕДИН ГЕНЕРАЛ СВИВА УШИ!СЪЩИЯ ГЕНЕРАЛ НАПРАВЕН ПРЕЗИДЕНТ ОТ ЕДИН РУСКИ ВЕРБОВЧИК!ПОЗОР!ГАВРА С ПАМЕТТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОЙ!

107

,,The fen''

преди 2 години

бях отявлен фен на ГЕРБ доста години. бих желат да чуя официално позицията на партията относно конфликта в Украйна.

106

Анонимен

преди 2 години

Т.е. според върховния главнокомандуващ на Българската армия трябва всеки човек и народ да ходи с наведена глава? Евала на всички гласували за тоя:))) Левски се обърна в гроба... горкия

105

Анонимен

преди 2 години

Спомням си РУСКИ ПАТРИАРХ КАК ТРОПА ПО МАСАТА И ЕДИН ГЕНЕРАЛ СВИВА УШИ!СЪЩИЯ ГЕНЕРАЛ НАПРАВЕН ПРЕЗИДЕНТ ОТ ЕДИН РУСКИ ВЕРБОВЧИК!ПОЗОР!ГАВРА С ПАМЕТТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОЙ!

104

Анонимен

преди 2 години

Дали е имало фигуранти да им се плати за АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ

103

Анонимен

преди 2 години

Май престъпниците се обединяват срещу президента Радев.

102

Анонимен

преди 2 години

Мутри за какво сте се разпищолили тук? Я марш при бай Ставри!

101

Анонимен

преди 2 години

Въстанието срещу мутрите успя. Априлското въстание не успя, но събуди заспала Европа и Русия ни освободи от петвековното робство.