95

Дасвиданье

преди 2 години

Руското пасолство, балабар с пасолите и вся астальная ... да се махат от България и да си вземат вси версии, т. нар. "***".

94

До Анонимен 104

преди 2 години

А я кажи що Матушка Россия не щя да ни продаде оръжие, нито на Раковски, нито на Левски, нито на никого? Що 15г събирахме пари и хора, но не ни продадоха братушките 1 пушка да тръгнем на война срещу Турците? А чак като на тях им беше изгодно дойдоха да дадат по 1 пушка на опълченците? Ако имахме пушки щяхме сами да се освободим, но не ни продадоха за да сме им "благодарни" и после да ни инсталират правителство. Виж имената на министрите след 1878. 70% са руски генерали и графове.

93

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е руската посланичка да си ходи по живо, по здраво

92

Анонимен

преди 2 години

ДНР свали гражданския самолет с Бук. Терористи са. Какви посещения при терористи?

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 това трябваше говориш през 1878г че матушка россия ви даде възможност да имаш държава нация и да се наричаш бг и да говориш на български щеше да си асан женати фатма децати обрезяни ти също затова ли ги проклина

90

Анонимен

преди 2 години

С психопата Путин само сила и санкции. Психопата Путин вършеше престъпленията си вътре в държавата, в Близкия Изток. Услади му се. Помисли се за велик психопат. Пред Европа и САЩ се преструваше на нормален. Преструвки на един психопат пред Европа и САЩ. Много хора заблуди.

89

Анонимен

преди 2 години

"Русия винаги е била надежден партньор на България" - освен когато обяснява, че азбуката ни е Македонска и благодари на Македония за "славянската писменост", когато едностранно променя договори и шантажира цялата нация, когато финансира разни партии тук, за да подкопаят демокрацията, когато техните фирми не плащат данъци, и най-вече когато винаги и текущо и исторически заема позиции срещу България. Освен тези примери да "надежден" партньор са. Надежден колкото надеждно е бясно куче в леглото!

88

Златка

преди 2 години

А защо мутрафонска не отиде тя там и да не се връща повече!

87

Анонимен

преди 2 години

Много меко казани истини от Митрофснова. Ако не си кривим душата, трябва да признаем, че Митрофснова е права

86

Ме

преди 2 години

Ще ги посети, съвсем скоро. Със господина Зеленски, ще се разходят из освободените украински територии.

85

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

warnings to US experts - ИСтрелването на нов кораб към МКС е проследено от военно терористични бази от МАРС И ВЕНЕРА..Реакцията е засечена на видео репортажи около 21 секунда след излитането..warnings about military mafia anti MArs ,anti Venus ,anti - Earth...

84

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

ПРедупреждавам че всеки взрив с огън се ЗАСИЧА ОТ ВОЕННО ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА С БАЗИРАНИ НА МАРС ВОЕННО ТЕРОРИСТИ4НИ ЗАСИЧАЩИ ЦЕЛИ УСТРОЙСТВА.Средно от три до двадесет и една секунда след взрива или след истрелване на ракета се засича обемно местоположението привързано към древни останки от така нареченото ПЪРВО ПРИШЕСТВИЕ.. /черно чумни разломи около 13306 години стари..Има замърсявания в ДОнбас от тогава..

83

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезнаха всички коментари? Или критиката срещу руските окупатори и мутрофановица са забранени?

82

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите искат да не се гонят руски дипломати, въпреки, че мутрофанова нагло обижда, не еднократно, българския народ. Напротив, всичките трябва да се изгонят. Още по-добре ще е да се изхвърлят и всички рускоговорящи от територията на България за да няма претенции да ни освобождава гнусното джудже. Ако някой рускоговорящ иска да живее в България - да кандидатства за българско гражданство, ако не - в путиландия.

81

ПАЗЕТЕ СЕ

преди 2 години

Набеждаването на руските дипломати че МАЙ БИЛИ СЪБИРАЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЪлгарската АРМИЯ Е СМЕХОТВОРНО..МИНИСТЪРО НЕМА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ .. Напомнят че подставнеи на власт и чужди ЗАПАДНИ Диверсанти ликвидираха военната техника закупена с ограбвани пари от Българския народ.ТН Военна промишленост е прехвърлена на подставени лица. ОТ НАТО НЕМА ПОЛУЧЕНИ И ЕДИН СТАР САМОЛЕТ ..НЕМА пушки ,НЕМА ПИЩОВИ <НЕМА НИЧЕГО>>КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЩЕ ДАВА НА ЗЕЛЕНСКИ ПЕТКОВ НЕ Е ЯСНО>>>

80

анонимен

преди 2 години

Да се закрие руското посолство и тези 114 руски шпиони да си отиват,заедно с всички руснаци в България. МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ РУСКИ ЗВЕРОВЕ,УБИЙЦИ И ФАШИСТИ!!!!!!!!!!!!

79

warnings about

преди 2 години

НЕ Бива да се гонят руски дипломати.. Набеждаващите нагло вредят на Българския народ и бизнес ...в Условията на започнала жестока диверсия против Русия с военен терор и масови убииства в Украйна целящи още по жестоки санкции срещу народите на Руската федерация и Беларусия..НА практика чрез спец наркотици и обемен мозъчен контрол и озверяване наркомани запонаха война срещу Православните републики вкл най руската - Украйна..

78

Анонимен

преди 2 години

До 5Q ....Хайде путиноиде, след "убитите русначета" в Донбас е време да напишеш и за убитите ястребинчетата. Ако знаеш колко сте ми омръзнали... Проклети да са всички русофили, комунисто-социалисти и путинофили. Като толкова обичате русия, ами хайде махайте се от България, и заминавайте към Сибир.

77

Анонимен

преди 2 години

Срам за българия и български народ.... Приде векове изоставихте свои хора. Да сабият с монголите. Сега прашта те орьжее срешто тях. Пишите много мрьсотии. Българи кои-то живеят в Руссия питат вас что за хора са ви. Подьржате фашисти.....СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ НАРОД.

76

натовски глупак

преди 2 години

ама първо д апитам епосолството н САЩ