28

ДаКастрирамеЛиЕврея

преди 2 години

Друг вариант не виждам,освен за един месец цяла България да се вдигне на протест,без продажните англо-краварски подл0л0ги и *** на центъра на столицата и кой с кол,кой със сопа,кой с павета - да изгоним предателската шайка на Кирчо и Кокорчо ,и за кратко време,докато не са се покрили при господарите си -при шпионите от Козяк, продажниците да бъдат разследвани и окошарени при Бай Ставри.

27

Анонимен

преди 2 години

prastate iliana raeva s buhalkite da im igrae i da vi kupuva gaz, i lili ivanova da im pee i da im maha s race i dalgi manikuri. inovativno, a? moje i vesela lecheva s pushkata, da pazi publikata na iliana raeva i lili ivanova.

26

СССР

преди 2 години

Отговора е - СТУД И ГЛАД заради нашето тъпо правителство.

25

Анонимен

преди 2 години

Вариантите са спиране на тока и водата.

24

раша е наша

преди 2 години

матущка россия е непобедима санкиите бяха и са като лек земетръс които отмина да е жив и здрав г-н путин

23

Пак по опорката?

преди 2 години

До анонимен 25: Неофашисти са украинците. Украинците вършат толкова престъпления в тая война че няма място да се напишат. И не случайно е така. В техните нац. батальони са освободени от затвора престъпници. Сега например държат мирни жители на Мариупол в подземни катакомби в Азовсталь и не ги пускат да се евакуират за да ги използват за жив щит. .................................................................................................... Не че има връзка с темата.

22

анонимен

преди 2 години

Вариант е един ---далеч от руските неофашисти.

21

Вариантът е ясен

преди 2 години

Купуваме газ от Турция, Гърция и Румъния. И то пак в по-голямата си част руска газ, но по-скъпа, защото ще плащаме и на посредниците. Въпросът е, това ли е защитата на националните ни интереси (в което са се клели депутатите и министрите) или е бъркане в отънелият джоб на българският народ. На кого служат харвардците?

20

mile

преди 2 години

Е кво се чудите, кирчо и кокорчо правят една канадска фирма "КИКОГАЗ" дето ще зима от газпром и ще препродава +30% на булгаргаз

19

дедо Ташунко

преди 2 години

Нямаме никакви варианти. Всичко е празни приказки и губене на време.

18

Оставка

преди 2 години

Бърза и незабавна оставка! Веднага след Киев!

17

Анонимен

преди 2 години

Тия 4 гълъба как ги изпуснахте от гълъбарника?

16

Анонимен

преди 2 години

Казват, ти, че газ ще има, но не ти казват, че ще е на по-висока цена иче ще правиш санкции на Путин, а то пак руски газ, това, ако не е дезинформация незнам кое е.

15

Анонимен

преди 2 години

Ще купуваме руски газ от Гърция с надценка.

14

Анонимен

преди 2 години

Трайчо Трайков - най-проваленият енергиен министър, който съсипа плановете ни за АЕЦ и Южен поток, ми дава акъл как да се спасяваме! УЖАС, УЖАС! ДОКЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ!

13

Анонимен

преди 2 години

Пак сме на губещата страна. Това ни е навик вече.

12

Основен вариант

преди 2 години

Каруци

11

Анонимен

преди 2 години

Тия огризки на врачки ли се правят? Като не знаят нищо какво правят в студиото?

10

Анонимен

преди 2 години

Единственият вариант е същият като за останалите държави в ЕС - плащане на руския газ в рубли. Ще си избъкват русофобията, ще поръмжат, ще се помятат като риби на сухо и накрая ще последват здравия разум. Ако ли не - ще ги шутираме и пак здравия разум ще възтържествува.

9

Ясновидец

преди 2 години

Има - ГаHе ще плаща 20-30% отгоре на Гърция за преноса на същия този газ. В същото време цената още повече ще се вдига и ще пълнят гушката на Путин. Такива слабоyмноци като тези от еврогейския съюз не е имало дори по времето на динозаврите