31

VолодоМОР Zеления

преди 2 години

Евреин-нацист....Искам ядрена война и Европа да я няма!

30

Анонимен

преди 2 години

Колегата с последното изречение не мога да се съглася. Нито са европейска нито са просперираща страна. Ако бяха такава нямаше да има война. Сами се набутаха за съжаление.

29

Чичовци

преди 2 години

Това е отколешна мечта на два озурпатора.Путин и Ердоган са в един отбор събран-на две крила.За чичовци това не е сензация,а пълна политическа конфронтация.Генералните репетиции бяха направени,в Турция скалъпения преврат,а в Русия-ареста на Навални.Преследват една и съща цел:Деспотизъм в Европа и не само.Свят с две империи:РУСКА-помешническа и ТУРСКА-феодална.....и си спретнаха война с УКРАЙНА-ХРИСТИЯНСКА-ЕВРОПЕЙСКА,СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА.

28

1

преди 2 години

зелеевски,не лъжи,путин иска да унищожи,твоите фашистки,паравоенни организации,защо си мислиш,че с тези нацистки свастики,по униформите,украйна ,ще влезе в ЕС.Урсула,в твоята родина има закон за забрана на нацизма,защо ще ги приемате.

27

Анонимен

преди 2 години

До 38 Анонимен..........Ще управляваш колкото тия сегашните управляват, и те с толкова проценти горе-долу. Тая зелка съсипа толкова народ, къде се е скрил, та не го достигат? Избити не знам си колко украинци, милиони зад граница, а той жив-здрав и продължава поразии да върши. Сигурно затова реве за оръжие и пари, да могат него да пазят, че какво ще правим без ежедневните му словесни др..........

26

Анонимен

преди 2 години

Сменяй Брендо! Доставката е лоша!

25

Копейкин

преди 2 години

Възраждане е вече първа политическа сила с 26%. Скоро ще уоравляваме - излизаме от ЕС и НАТО. Ще се разплащаме с лев. Ще има казарма и излизане в чужбина ще има само с наше разрешение. Ще върнем благоденствието от 80-те, ще заселим селата. На всички предатели извън България паспортите ще бъдат отнети,а банковите им сметки конфискувани, имотите национализиране в името на българския народ. Да живее България!

24

Анонимен

преди 2 години

Абе изчезвай бе!

23

Анонимен

преди 2 години

Много държи да въвлече някой, и като гледам, ние сме най - лесната мишена, поради вродена простотия.

22

Динев

преди 2 години

Е нашите русофили ги чакат с нетърпение,копейкин и другарката Нинова ще ги посрещнат с развети руски байраци и хляб и сол,колко руски солдати ще уморим пак с алкохол,също като през1945когатато 40 братушки умират от алкохолно натравяне Бургас,и това са единствените им жертви за нашето повторно освобождение

21

Анонимен

преди 2 години

Гледай си банковата сметка, бре! То ясно, че не гледаш за Украина, нежели пък Изт.Европа! На държавник ще ми се прави тоз хитрец дребен!

20

Смех

преди 2 години

ЕС или СССР, все тая , при едните поне ни уважаваха и ни увеличиха българското население до 9.5 милиона. При другите чезнем и се срамуваме, че сме българи. На каква азбука е написано полиция по полицейските коли?Подсказвам,в повечето случай на английски. Това го няма в никоя западна държава. Така колонизаторите са решили.

19

дообрее

преди 2 години

Зельо пий си хапчетата и се здрависай със стареца виждаш духове.

18

Ко

преди 2 години

Зельо съсипваш ни живота, за да си вземеш милиончетата. Ако си патриот , не си избивай населението. Ти въобще не жалиш мъжкото население.

17

Владо

преди 2 години

Иска и го прави. Слаб президент на САЩ и европедали.

16

32

преди 2 години

Зеленски айде вече спри, и децата разбраха, че ти и Байдън искате да вкарате цяла Европа във война с Русия. Наркоман и здравистващ се с духове - лидери.......

15

sabi

преди 2 години

луд умора няма....Колко жертви & страдания докара този войно-маниак, а пачката на военната индустуя тепърва ще се трупа, Мир? Никога не е искал мир "зеления човека от екрана". До пълна разруха & отвъд разпали....

14

Антимафиот

преди 2 години

Ако това, което казва Зеленски е вярно, ще се радваме да бъде точно така и най-накрая да се справим с мафията в Източна Европа, с която си сътрудничи Западната.

13

Анонимен

преди 2 години

Откъдезнаеш бе Зеленски, белото ли ти показа

12

Копейкин

преди 2 години

Време е за Възраждане! Мигове, Лади, руска салата, консерви Сайра, кисели краставички, руски книжарници, руски гимназии, манифестации, казарма. Да върнем благоденствието от 80-те на изстрадалия народ.