21

Ето защо

преди 2 години

Защото има твърде много леминги и Мъск си помисли, че е Господ. 7 деца, не знам колко компании, сега и някаква социална медия ще води.

20

Кико

преди 2 години

Четейки коментарите откривам че в България има много по- умни от Мъск, но и много по - бедни бедни!

19

Анонимен

преди 2 години

Браво на Мъск.Ето един умен човек без т нар висше образование.Именно той е разбрал,че това е бъдещето на демокрацията,социалните мрежи,а не класическите захлупващи истината медии,които са тотално манипулативни.

18

Handel

преди 2 години

А бе писарушки, каква е ползата от стари общи приказки? Това не са новини, това са лакуни за имитиране на дейност. Знам че сте некадърни да намерите истинските новини трябва да изчаката DW да се изходи по въпроса, но поне от време на време пробвайте да пуснете някоя наистина новина. Като например това че Мъск вече го купи Туитера...

17

Въпрос

преди 2 години

До Либерал(2)= И какво ти пречи в Туитър да има и руска и соросово-либерастка пропаганда. Пък ако ще и едните и другите да лъжат често. Не можеш да се оправиш сам ли? Та някой да ти казва кое е истина, кое не. "Министерство На Истината" ли искаш,

16

Анонимен

преди 2 години

Защото си мисли, че е безсмъртен.

15

Анонимен

преди 2 години

Използващите този сайт сме без социални мрежи.

14

МНЕНИЕ

преди 2 години

Истинските Медии и Социални Мрежи са забранени в ЕС и САЩ - тоест в така наречен западен свят .

13

Анонимен

преди 2 години

Джак Дорси клекна на Мъск.

12

Анонимен

преди 2 години

Разбрал е, че наш Кирчо туитва по препоръка на Урсула и да не остане по -назад Мъск иска и той да туитва.

11

@

преди 2 години

Би било чудесно кресливите либерали да напусант мрежата и тя да се превърне запазено място за консервативните сили

10

Бигот

преди 2 години

Джендърастите пикаят кръв днеска, толкова не съм се кефил от как Тръмпягата ги размаза преди 6 години!

9

мошЕнниции! ПирамИда

преди 2 години

до 9 - чудесно, но какво ще стане след 20 години с тези коли и огромните им батерии?

8

Анонимен

преди 2 години

До Пирамидаджия - Бax мааа му и пирамида - продават стотици хиляди коли и поръчките не спират. Не продават повече, щото не могат да смогнат да ги правят...

7

Анонимен

преди 2 години

Алцхаймер

6

Щото Кукловодите му

преди 2 години

са му наредили! който си мисли, че тоз не е просто на конци за пред офчъиците, жестоко се лъже!! все пак кой нормален инженер ще си даде технологията за заплата, че той да има ракетни двигатели, сателити и т.н. и да брои милиардите!!

5

Пирамидаджия

преди 2 години

Елън мускули има нужда постоянно да помпи пирамидата си, за да не фалира. За това всяка година по 3 пъти излиза с гръмки новини пращам хора на Марс пращам хора на Луната транспорт във вакуумни тунели чипове в мозъка, но към момента ако погледнеш какво е направил - само теслата е нещо реално. И много хора казват, че със съществуващите батерии не може да се прави масово производство от такъв мащаб, заради големината им, последващото рециклиране и прочее. Трябва да инвестира инак БУМММ!

4

разбира

преди 2 години

се 4е е путиновтакива сме ги яли ве4е

3

ВЕЛИК ЧОВЕК!

преди 2 години

Моят дядо е професор в Художествената академия в София. Завършил Академията на изкуствата на СССР. Член-кореспондент и Академик на Академията на СССР. Има хиляди изложби в Русия, САЩ, Франция, Испания, Гърция, Кипър, Египет, Англия и Германия. Заслужил деятел на науката и културата. Член на ЦК на БКП. Награден с много ордени. С орден "Ленин", "Карл Маркс", "Георги Димитров". Почетен гражданин на СССР. А вие тука за някакво технологично същество ми говорите. Дядо ми е бил велик художник.

2

Либерал

преди 2 години

Иска да пуска руска пропаганда в Туитър. Мърк е платен агент на Путин. Путин му е дал много рубли, за да купи Туитър!