163

Т

преди 2 години

Здравейте икономически роби.

162

Анонимен

преди 2 години

Някой съмнявал ли се е, че изборите щяха да имат друг изход? Глобалистите не пускат кокала защото ако във франция бе спечелила Льо Пен то това ще е като ефект на доминото и с други ЕС държави и край с глобализма. Но няма такъв изход ,не може да се победи глобализма по този начин. Хората трябва да разберат, че по този измислен начин няма как да има победа на сатанистите от глобалният елит.

161

Абе 172

преди 2 години

Не го гледай, че е избран. Гледай колко народ е гласувал за опонента. Милиони хора. И те лу са резил за Европа. И всички милиарди инакомислещи ли? Само Джонсън, Байдън и поляците ли са? Грешка. Милиарди са против лицемерието.

160

Анонимен

преди 2 години

Май само ние и унгарците ще си останем за резил в европа

159

Слава на Мадуро !!!

преди 2 години

Макрон избран с проста хартиена бюлетина.Дали това направи изборът му по-малкодемократичен? Cамо в България и Венецуела гласуваме за парламент и президент със задължителен машинен вот. Избраните по тази схема лидери са Мадуро, Румен Радев и Кирил Петков !!! Честито БГ ба`лъци !!!!! Дух`айте супата на "неманипулирания машинен вот" и промяната !!!!

158

Айде де

преди 2 години

Пътин поздрави Макрон за преизбирането му...

157

Я па ти..

преди 2 години

До Анонимен 217 А демона от Москва харесва ли ти ? Байдън не е съсипал две държави като Путин.Макрон също.

156

Анонимен

преди 2 години

БГ народ правилно не участва в този фарс наречен демократични избори. Скоро *** ще изберат демокартично някъде по света или у нас.

155

Анонимен

преди 2 години

И тук фалшиви избори,фалшива власт ,фалшива демокрация на лукавия всичко му е фалшиво.Демонът в белият дом ако бъде обесен ще паднат и неговите ангели в Европа.

154

Анонимен

преди 2 години

Ура! Воала! Всички забрадки и бради на социални помощи ликуват. До следващия атентат.

153

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е избирано. Тоя изверг е инсталиран точно както тоалетното биде в Белия Дом. Явно така ще е занапред до второто пришествие.

152

пияница мистик

преди 2 години

Трудно е да си пyтин0питek в тези фашистки времена, докарани от джуджето убиец. Каквито и пари да налива, името му е вече нарицателно за диктатор фашист и нацист и надали някой ще гласува за негова п0дл0га, виждайки как избива майки и бебета в Украйна

151

Европеец

преди 2 години

Кво стана бе, путинисти? Разбрахте ли, че империята на злото няма шанс?

150

анонимен

преди 2 години

Има надежда за Франция, 43% са нормални, но отклонението ще направи още щети.

149

Анонимен

преди 2 години

Поредните фалшиви демократични избори

148

Реалист

преди 2 години

Мндааа Франция става люлка на демократичните *** ! Просто Киро да вземе пример хо хо хо

147

noFreeman

преди 2 години

тоя спечели както хамериканския бай Дън-деменцията с фалшиви гласове... тоя никой не го ще - от 1-ви май въвежда купонна система на 10-на храни... вие тук си викайте за европата!!!

146

Унищожават ни

преди 2 години

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев, институциите потулват жалбите на жертвите! Хора спасявайте се на Запад!

145

Анонимен

преди 2 години

Най-страшното е, че пак има изненадани. Дори надеждата не помага. Този свят не е устроен обикновеният човек да живее добре. И няма да бъде. Както пише Василев по-долу - дори не осъзнавате, че сте роби.

144

Бигот

преди 2 години

ХЕХЕХЕ , КЕФ!!! До преди година две се чувствах съпричастен със Европа и Америка, исках Тръмп да успее, хората да се освестят и да победят пълзящия рак на джендърастията. Днес обаче загубих тая съпричастност, и колкото повече потъват в калта на либераското блато, повече се радвам.