44

Пепи

преди 2 години

олиото било 1.29 паунда - мда . ама ниско качественото . я си вземете хубаво олио . над 2 ,5 паунда е

43

Бай Хой

преди 2 години

Абсолютна лъжа! Вчера пазарих, никакво ограничение! Колкото повече вземеш, толкова по-добре за търговеца. Хайде не хвърляйте прах в очите!!!

42

Инвестор

преди 2 години

Ънглия първа ще даде фира. Единственото на което се крепеше беше на парите на руските мутри. Сега като ги изгониха

41

от УК

преди 2 години

Е, аз карам само студенопресован зехтин.

40

от Ю Кей

преди 2 години

Феейкове са коментиращите тук, които уж живеели в Ю Кей. Дори и да има наистина такива, които живеят в Ю Кей, пишат само това, което им харесва. Общо взето - хвалипpъцковци и cepceми. С чужда пита помен правят, а задниците им голи.

39

ха ха ха

преди 2 години

Като гледам снимката , олиото направо се е свършило в Английско. Направо рафтовете са се огънали от толкова голямо нямане .

38

UK е супер

преди 2 години

До До 36 ... Аз си купих вчера . Две бутилчици по 1л. и една 3л. за фритюрника да си пържа картофки плюс цяло *** с други покупки...... ДА повишили са цените с 10p. гаддовете. Нали война имало в Украйна и из българските медии разправят че цените "скачали" .... п.с. Извинявам се ако коментарът ми е наранил чувствата на някой гладен сънародник ама не търпя фейк новини, дори и ако са написани за да успокояват някоя с празен стомах и още по-празен джоб .

37

До 36

преди 2 години

Малии, кога стана £1.29. Последния път като ходих аз да пазарувам беше £1.19. Ей, не се издържа на тия цени вече :)

36

Читател

преди 2 години

Пак ще ме изтрият или блокират но да знаете че това е 9 лъжлива статия за днес от днес бг.

35

Батя ви

преди 2 години

Е па немаше ли една снимка от ингилизко, та турихте снимка от Зимбабве!

34

UK е супер

преди 2 години

Няма такова нещо... ама нали трябва да чете такива новини за да се успокоява че има и по-зле от него че да може да спи спокойно. Вчера бях в Морисънс - няма никакви забрани. Рафтовете са пълни. Всеки си пазарува нормално. Ама как да повярва *** че съществуват такива държави, където и заплатите са нормални и цените са ниски .... Литър Олио - 1.29 паунда Вино френско 2012г. резерва - 8 паунда, хляб 700гр. - 1 паунд,яйца 12бр - 2 паунда бензин - 1.60 /л. а сега сравнете с цените в БГ.

33

Анонимен

преди 2 години

Дефицитът е характерна черта на капитализма.

32

Анонимен

преди 2 години

Нямат олио, но имат банани и тоалетна хартия. Това е важното.

31

Джони

преди 2 години

Халите в Лондон има всеки ден 500 вида риба !!! Като няма хляб яжте пасти.

30

Как ко

преди 2 години

Ножчета за бръснене има ли А.. ???

29

noFreeman

преди 2 години

хахаха до Black Sea... Русия си произвежда 99% от нещата... като си неук, чети само и не коментирай!

28

Гадняр

преди 2 години

Истерията с олиото наистина взе да става смешна. И да, наистина англичаните консумират много зехтин, защото там стандарта е друг. Отделно, че не обичат да готвят и предпочитат да поръчват храна по телефона. В най-добрия случай да претоплят някой полуфабрикат в микровълновата фурна...

27

noFreeman

преди 2 години

леле мале като им знам качеството на урките си е пълен смях англосаксите дали въобще произвеждат нещо... нищо украинско качествено няма... ааа забравих само чернозема

26

Анонимен

преди 2 години

Много мазно взеха да ядат,ако обиколи 5 магазина по 2 бутилки,ето ти 10,ама защо им е,олиото държи десетина месеца.Те всъщност на кого удариха санкции,на Русия или на себе си

25

Тт

преди 2 години

Обърнете внимание:слънчогледа в Англия е 100% внос от Украйна и олиото им скочи с 10%, ние дори изнася е слънчоглед, вие кажете с колко скочи олиото у нас и кажете кой управлява тук:правителство или мафия?