53

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че шмъркача продължава неговата роля

52

Бати

преди 2 години

Зеленски е виновен защото е бандер и предател.Ако бях на Путин досега да съм го убил.

51

славянин

преди 2 години

Жителите на Мариупол отдавна обявиха че театърът е разрушен от бандеровците, не от руснаците!

50

До 59

преди 2 години

Украина се разработва от ЦРУ още от 80-те години.Чети бе Кирчо..ама Кирчо не чете а бг тв гледа.Путин не веднъж предупреждаваше за геноцида в Донецк и Луганск.Даже много ги изтрая ....Война се води или за територия или за ресурси.Русия има предостатъчно от двете...просто защитава интересите си и интересите на сънародниците си.Все пак не е малка държава да кляка да я ... който си иска.

49

Колко трогателно

преди 2 години

А 8 години кой подготвяше войната и кой си просеше шамарите.

48

Анонимен

преди 2 години

Байдън и либералите в Брюксел ще го огпразнуват!

47

Анонимен

преди 2 години

До Христо Първо какво правиха (освободителите) 8 години! Гледаха сеира ли? Руснаците създадоха тази интрига с Донецк и Луганск за да имат оправдание за инвазията в Украйна! Контролиране на ресурсите на тази независима държава! Като са такива освободители питам още веднъж къде бяха през всичките тези години?руснаците са виновни за убийствата и от двете страни!

46

Българин

преди 2 години

Няма руско зверство или военно престъпление, което петата колона на Москва да не обясни, омаловажи и оправдае. Дори техни близки роднини и приятели да станат жертви на руските садисти петоколонниците ще ги обвинят, че сами са провокирали руснаците да ги убият!

45

Само питам

преди 2 години

Русофилчета славната руска армия досега уби 213 украински деца-нацисти. Колко украински деца нацисти трябва да бъдат убити за да бъде денацифицирана Украйна, 500, 1000 или 10 000?

44

Антикомунист

преди 2 години

Слава на България!Христос воскресе!

43

Astarot

преди 2 години

"...каза кмета", "...каза заместника на кмета"А и двамата са си набили камшика от Мариупол отдавна, докато украинските военни не са допускали цивилните да напускат града.Хората от града други неща разказват, ама кметовете най-добре знаят.

42

Антикомунист

преди 2 години

В края на краищата може да си поддържате русия, защото сте свободни хора със собствено мнение, но престанете да се надявате, че България ще излезе от ЕС и НАТО и ще стане част от руската федерация.

41

Анонимен

преди 2 години

то и моряците от змийския остров бяха убити...

40

Щирлиц

преди 2 години

Дойде време,когато България стана поддръжник на нацизма.А родните средства за осведомяванепроизвеждат единствено гьобелсова пропаганда,годна за възприемане от първосигнални евроактивисти.Тъжно,но факт.

39

Поне на Великден

преди 2 години

Спрете с лъжите! Укронацистите убиха над 18000 рускоговорящи. Зеленски ги наричаше организми, които трябва да бъдат убивани. Стотици деца убиха в Донбас, а за тях нямаше проронена сълза, нито написана дума. Колкото до "авторката" - всичко се връща!

38

Анонимен

преди 2 години

Ако не изгоним украинските фашисти , ще има такива снимки и с наши деца!

37

Украински фашист

преди 2 години

До Убийци на децаА, сега взе да ревеш за децата, а когато украинските фашисти 8 години избиваха деца в Донецк с ракети Град тогава не рева, а?

36

Анонимен

преди 2 години

Ония луксозните сьщо ще видят гневь на Бог, които от сутрин до здрач славят руската хунта и нямат никаква милост кьм децата на своите братя и сестри!

35

Анонимен

преди 2 години

Украйна сама изтребва собствения си народ и преписва убийствата на Русия! Ще дойде време и за истината, и ще разберете, колко нечовешка и извратена цялата пропаганда която се води от Запада, а нашите неосъзнати политици и медии им пригласят. Истината ще дойде, и ще удари като мълния всички безродни продажници!

34

Убийци на деца

преди 2 години

Руснаците са Жалки азиатски варвари - убийци на деца !