12

Безогледно

преди 2 години

Милен Цветков беше от онези журналисти, които си позволяваха да петнят чуждо име срещу заплащане, без да проверява факти, без оглед, че руши човешки съдби.Времето и мястото, на което загуби живота си звучат като възмездие - Ввликден, на кръстовище, Paradise /рай/.

11

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Вече не им е нужна саморекламата.който те уважава и ти е приятел, те е уважавал приживе, който не ти е, просто си е направил малко реклама. Без да знаете, говорите за живота, вярвам и че го разбирате. Помните й как тия негови колеги, които скърбяха за него, не се застъпиха за него, когато собствениците на Нова, слуги на ГЕРБ, управляващи по онова време, го изхвърлиха оттам.

10

анонимен

преди 2 години

Лека му пръст! Беше критичен журналист, загинал по изключително нелеп начин. Колкото и да споря и да виждам *** коментари, както и високомерни и с претенции, все пак се радвам, че има мислещи и чувствителни хора. Това е животът за съжаление. Ти спазваш правилата, а някакъв фукльо се надрусва и те убива, защото ти спазваш правилата. Нека шофьорите са като Милен Цветков, а не като наркоманът, който го уби. А съдът ни е безобразен щом издаде на лекето такава присъда.

9

Анонимен

преди 2 години

А детенцето му е одрало кожата и усмивката му е същата като на Милен. Дано порасне и човек като баща си.

8

селянин

преди 2 години

Интересен беше ,защото бе с характер и един от малкото публицисти, който си позволяваше да не се съгласява и да спори с гостите си.Наистина имаше рейтинг.Нелепо убийство ,останало безнаказано.Жалка история по български.Тук човешкия живот няма значение.Терминал 2 докато е време..... преди някой да те отнесе на спирката.Бог да го прости !

7

Пустиняк

преди 2 години

Светла му памет на Милен

6

Lina

преди 2 години

Грозната истина в бг. Важно е да имаш близки с минало и връзки, като на.ркомана убиец, който си пие скъпото карнобатско вино у дома. Нали мама го покри.За разлика от Токев, който си излежава потрошената кола . ( не го оправдавам, поне си го излежава, а един убиец нар.коман е на свобода, до 8 месеца пак ще се качи да кара на 4 вида стига, бивш наркоман - глезан няма. )

5

Жалко за човека

преди 2 години

Много обичах да го гледам. Беше истински журналист, който никога не си позволяваше да внушава идеи на зрителите си. Просто си канеше гости и им задаваше въпроси. Освен това имаше уникално чувство за хумор. Колко много съм се смял, като покани някой циркаджия и започне да се бъзика с него. А той се бъзикаше интелигентно и изтънчено, все пак оставяше уважение в човека срещу него. Голяма загуба за България... поклон! Почивайте в мир, господин Цветков! Помним Ви!

4

Анонимен

преди 2 години

Къде се покриха колегите журналисти на Милен ? Мишшоци.. по един ред в дъното на новините след присъдата на наркото.

3

Д-р Исня

преди 2 години

2 години мотат сигурно дело, чието решение е за 1 час и пак някакви си 9 години, от които надали и половината ще излежи! Ако не беше Милен? Още щяха да търсят неизвестния извършител и после в кръглата папка по давност. Благодаря ти Милене, но трябваше министър-председател да е на твое място. Така нямаше да има никаква загуба - танту за кукуригу!

2

преди 2 години

ГЕРБ-аджиите сега ще дойдат да раздават минуси на хората.

1

Поклон Милене!

преди 2 години

Велик.