64

Анонимен

преди 2 години

Питайте Везиева, тя надроби кашата и създаде сегашните проблеми. Боркинята против корупцията. Спря парите за пътища и се пропуснаха ремонтите миналата година. Сега дупките са два пъти повече. Да се оправят. Натискаха се да управляват и унищожиха цялата държава. Няма сектор, който да е доволен от новите управляващи. Некадърници търсещи келепир за себе си.

63

Аз промяната

преди 2 години

Тези кадърници дето пишат лъжи жлъчни кадърници омотани в собствената си омраза към българите още много има да тънете в блатото кадърници

62

Анонимен

преди 2 години

от ГРОБ ще се пръснят от яд. Като Корни на времето, дето беше на всяко гърне похлупак. Жалка работа.

61

Joko

преди 2 години

БГ парламента е Парлама и Мента......

60

До 62

преди 2 години

До Gogo 62 *** знаеш ли колко милиона струва километърмагистрала в Германия или цитираната ти Португалия. Айде провери и виж колко е в България преди да пишеш глупости.Според зоп ,фирмата спечелила търга за всичко което се възлага у нас ,трябва да е предложила най-ниската възможна цена.

59

Анонимен

преди 2 години

Държава която в 21 век не може да построи без драма едни обикновени нормални пътища... ами такава държава не знам какво бъдеще изобщо може да има. Държавите от "третия свят" си оправиха пътищата а ние не. В Африка дори където и да отидеш навсякъде перфектен черен асфалт с маркировки и знаци и всичко както му е реда. Няма дупки няма нищо.

58

Анонимен

преди 2 години

Да се гласува и Кирчо и Лена и останалите от промяната да получават по 50% от заплатите си докато не докажат, че вършат нещо смислено за хората.

57

1

преди 2 години

поредните червени опорки. ВИЕ ако имате наистина милиарди ще стоите ли в България или ще сте на самотен райски ОСТРОВ

56

До 66

преди 2 години

Много си се притеснил бе гало ш ...как я искаш информацията, да ти пишат ли , или да те поканят да ти обяснят?

55

Случаен минувач

преди 2 години

Това, което мене сериозно ме притеснява, е, че изхарчиха 9 милиарда от хазната за има няма 3 месеца. Приеха я хазната с 13 милиарда лева, сега са 4 милиарда. Ако продължават така, до лятото ще я опразнят. И ще се окаже, че няма пари за заплати, няма пари за нищо. Аз съм по-възрастен човек и помня много добре Жан Виденов и неговите гениални ходове. Страх ме е, че пак ще се докараме до същото положение.

54

Анонимен

преди 2 години

винеткУ над 3 пъти увеличи парите по подписаните 2018 договори за пътища и сега, не само, че не го е срам да лъже, иска в предвеонно положение да съвори още една криза - брау бе винеткудоговорите трябва да се изпълнят и Винетку го знае, иначе за всички бг данъкопладци ще има международниу съдилища и т.н., акърчо не е чак толко тъпу.а ве закъсали сме го в дълбокото на калната дупка в средна лента :(

53

Случаен минувач

преди 2 години

До 53 бебе А що се отнася до Киро, той има мания за величие.

52

Случаен минувач

преди 2 години

Всичката работа им е недомислена. Ако са гласували нещо, което противоречи на Конституцията, конституционният съд ще го отхвърли. Това е, като избираме некомпетентни глyпaци да ни управляват. Само време губят и решения няма никакви. Пътищарите са свършили работа и си искат парите. Нормално.

51

Gogo

преди 2 години

Не им плащайте на тези крадци и некадърници! Нашите пътищарски фирми са най-некадърните! Пълнеха чекмеджетата на тиквата, а сега явно управляващите очакват да напълнят и техните джобове ли ?! Да фалират и ги махайте! Извикайте читави западни фирми да ни направят качествени магистрали. Ще спестим пари от ремонта на ремонта. Вижте Португалия какви пътища има. Извикайте португалски фирми по-добре. Стига се избиваха хората по тези некачествени пътища!

50

анонимен

преди 2 години

Време е помочковците да излязат на жълтите павета и Радев да вдигне юмрука! И защо се крие?!

49

ПП фенка

преди 2 години

Тъкмо се зарадвах,че спряха парите, а те ме предадоха :( На следващите избори май въздържала

48

Анонимен

преди 2 години

Къде са откраднатите милиарди? Колко милиарда още ще окраде четворната коалиция? До народа нищо не стига, всичките кредити се крадат!

47

ОСтавка

преди 2 години

Оставка на Супер Киро ! НЕзабавна !

46

анонимен

преди 2 години

Защо ни е премиер и МС, след като решенията ще се вземат от НС! До кога ще ви търпим, нескопосанци: "млади, красиви и умни" от ПП?!

45

ПАРТИЯ ПОЗОР..

преди 2 години

КОАЛИЦИЯ-РАДЕВ...... ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ.....