11

Анонимен

преди 2 години

Екологично чист, а? Ами планината, дето е изкопана и превърната на бетон? А другата планина, дето е превърната на стомана? А хилядите мегавати енергия, необходима за всичко това? Или Грет/д/а лично е въртяла велоергометъра и всичко е "еко"?

10

ПроСоТо

преди 2 години

До анонимен...дано не си си прехапала езика!.....Обаче си права:..-"Бомбите" са в "малките ни мозъчета",само ги коментираме,,докато на практика,те са в ръцете на краварите-те ЗВЕРСКИ ги употребяват..А ти не си наясно с нещата,но...дано това да се дължи на "професионалните ти задължения"...Иначе просто би глупяла..

9

анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо. *** си като името си и злобен руски фашист. Човекът от ЯМБОЛ е съвсем прав и говори по темата. На вас феновете на СССР все бомби са в малките ви мозъчета.

8

ПроСоТо

преди 2 години

До Ямболия...пише се "Ямболлия",авер!..От Ямбол-името на града /което означава "Хубави жени-много" / и "лия",което е турцизъм,отнасящ се до принадлежността на дадено лице или събитие ...Иначе,за "техническия прогрес" си права!..-Зер НИКОЙ ДРУГ,освен "велика Кравария" не ХВЪРЛИ АТОМНИТЕ БОМБИ НАД ЦИВИЛНИТЕ граждани на Хирошима и Нагасаки.../за другите им "геройства" навсякъде по света,няма да споминам../..Та голем "прогрес",нема що..

7

Ямболия

преди 2 години

Браво на АМЕРИКА. В последните 150 години е двигателят на техническия прогрес на Света.

6

Анонимен

преди 2 години

Много етажи = зло.

5

Анонимен

преди 2 години

Ххахахаах! Тъкмо ЦРУ да има нова мишена за СВАЛЯНЕ и оправдание за нахлуване

4

Lelee

преди 2 години

Първоначално го прочетох като "издирват екологично чист".. явно и аз полудявам покрай тея новини

3

Анонимен

преди 2 години

11 септември идва добра цел

2

Анонимен

преди 2 години

И ще е пълна само с вело еко веган *** тип Борис Бонев.

1

Иначе си пишете

преди 2 години

В България се изтезават и убиват Българи по поръчка на политици, а вие помагайте на Украйна!Пернишки изр.оди Екзекутират Българи!