65

Анонимен

преди 2 години

Намаляване на ДДС САМО ако се намалят цените пропорционално под строг надзор. Иначе просто намалявате парите в хазната! Да не стане да намалите ДДС, цените да останат същите и като вдигнете ДДС след края на кризата цените да скочат!

64

333333

преди 2 години

Това намаляване на ДДС не върши работа. Видяхме го при ресторантите и туристическия бранш. Единствено таван на цените, определен от държавата за списък храни и задължително горивата и електроенергията. Не го ли направите на есен сте чао, да не кажа и по рано.

63

Анонимен

преди 2 години

Най много се почели т.е взима от народа на време на кризи и война.Надали нещо сносно ще се получи от предложенията на г-жа Нинова.Просто нема държава и държавни органи които да следят и налагат строги санкции при ниобосновано качване на цените.

62

ББ

преди 2 години

имопетнстност от бсп-то...поредната...търговците определят цените...ддс-то пр акция...мижи да те лажем,Силна Икономика...образовани Българи,Родолюбиви...не фили и фоби г-жо...не изрожденци веещи чужди флагове...флагове на новият хПутлер!!!,убийците на невинни...идват САЩ и ги свършват г-жо...време е да избирате страна...разкрачена сте цял живот...позорно е!!!

61

факт

преди 2 години

тая последователно продължава да лъже и да се прави на загрижена .

60

Анонимен

преди 2 години

какви локуми разтяга тази и лъже имали такава политика пък не сме я видели на дело българия не изнася оръжие пък там през нейното министерство всички фирми изнастят

59

Анонимен

преди 2 години

Ако падне ДДС то на ТКЗС то няма да има пари за партийна субсидия затова дай само да приказваме за да не го сваляме а хората да си мислят че искаме да го сваляме. ТЕЗ КВО ПРАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА ? Единствената им грижа са да захапят хранилка и да вземат субсидия .

58

Кетапов

преди 2 години

Ниновице, не се излгай, ДДСто може да има осезаем ефект само ако пдане на 5%.

57

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Горивата са високи заради акцизите които ЕС ни кара да ги държим високи . Цената на тока също ЕС ту я вдига с общия пазар и вредните емисии . А всичко се произвежда и доставя с ток и горива . Членството в ЕС ни прави по бедни . Ако правителството искаше да се бори с бедността щеше просто да ни отърве от брюкселско робство .Това щеше да помогне и на бизнеса ни на изток а изтока ще става все по важен от задлъжнелия запад .Да влизаме от единия в другия лагер няма смисъл.Независимост

56

Корнел

преди 2 години

Извинете, но това не е ли жената която купи ТЕХНОИМПЕКС, най-голямата фирма на България която пращаше работници / разбирайте инженери, лекари химици, физици, строители, общи работници...всичко което се сетите / в Либия, Сирия, Йемен, Иран, Ирак, Кувеит ит.н., е после го продаде на други другари, те на други другари, те на други.. е ТАЯ ЩЕ НИ ВДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ " АМА ДРУГ ПЪТ ". Аз вярвам на Мая Манолова. От нея лъха на ЧЕСТНОСТ. / моля ви, шегичка. /

55

Asso

преди 2 години

Корнелия и икономическото й острие Гечев от Жан Виденовата зима пак са взели да хвърлят прах в очите на хората. Докога ще лъжете, докога?

54

Анонимен

преди 2 години

На комунистите трябва да се забрани да управляват , то бива глупости да предлагат , не искам пак жанвиденова зима супер реколта от жито аз си купувам хляб от ресторанти защото го няма в магазините .

53

Майка

преди 2 години

ДДС то на стоките от първа необходимост , бебешки и детски дрехи и играчки с нулева ставка ! Като в белия свят . Цигари , алкохол и въобще вредни субстанции с висок данък ! Елементарно и отдавна действащо . Тук лекуваме мислите си с евтин алкохол и цигари. Храните ни са едни от най - скъпите в света ( съобразено с доходите ни ) , раждаемост нулева ( ако не броим ромите) заради убийствените цени на всички детски стоки. Детски надбавки само за тях ... Сачева , благодарим !

52

Анонимен

преди 2 години

Правителството трябва да работи на светло, всяко отстъпление от това, трябва са бъде внесено в прокуратурата.

51

Анонимен

преди 2 години

експерименти по капитализъм са направени - намалява се ддс-то само там, където не може да се скире и претопи след 3 месеца, чрез лекичко и постепено покачване на крайната цена. ай да гледаме от тез, дет са го яли тва овно

50

Анонимен

преди 2 години

Защо ГЕРБ не сезира прокуратурата, за подписаните на на тъмно договори/писма, според Киро просто/, с офшорки, за енергетиката?

49

Ха-ха-ха

преди 2 години

Никакво ДДС няма да се свали. Нинова си говори празни приказки да се намирате на работа като коментирате. Провали се търга за 500 милиона заем и няма пари да се плати на фирмите. Държавата няма един лев., всичко е на заеми, още ли не сте разбрали....

48

Анонимен

преди 2 години

с намаляването на ДДСто , политиците ще съсипят финансовата система

47

Анонимен

преди 2 години

намаляването на ДДС е най-голямата глупост която правят политицити. цялото ДДС ще отиде във фирмите за да си купят чорбаджиите още майбаси. ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е НАМАЛЯВАНЕТО НА ДДСто

46

Анонимен

преди 2 години

Нинова пукайте печатницата и започвайте да печатате пари с нулички отзад. Май ще повторим 1997г. С бавни но славни стъпки натам вървим.