42

за Путину

преди 2 години

Джавелините и Стингерите ги чакат Как да се решат да тръгнат милите ***

41

Анонимен

преди 2 години

Това Почти край няма

40

Пародия на армия

преди 2 години

Голям бой отново ще ядът Мародерите на Путин Украйна ще извоюва свободата си

39

Анонимен

преди 2 години

ООН да влиза в Западна Украйна. Само надпис САЩ ще спаси Украйна от Русия.

38

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 години

Смърт на световните терористи и подпалвачи на войни - ФАЩ и Англия и на техните П0длОги!

37

Анонимен

преди 2 години

Радиото и телевизията показват само една единствена гледна точка. И то цензурирана. Те не са медии те са едни явни пропагандатори на американските непеота и на либералната демокрация. Не отчитат обаче че на много хора им писна от либералните ценности. Водещите едно гузно четат новините ...

36

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно като има цензура от къде знаете какво става но пишите ли пишете. Може да се гледа и чете между редовете. Дори в киевска област имаше хора които махаха на танкистите а какво остава в Харковска която граничи с Русия. Има хора подкрепят има не подкрепят има и страх. Като навсякъде по света.

35

Анонимен

преди 2 години

А защо няма нито дума за атаките на Турция в Ирак от вчера?

34

До 42

преди 2 години

Има. Казва се Костадинов.

33

Анонимен

преди 2 години

В тая сграда от снимката е бил центъра за военните действия на НАТО в Източна Украйна? Там се помещава и Хитлер докато пие чай с Бандера и Азовците. Мисля че и Танос има там на 2рия етаж една гарсониера, а в мазето е лабораторията за Биологични оръжия. В задния двор пък е тази с химичните оръжия, а в таванските помещения се крият 40 000 000 фашисти!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39...Що? Какво им пречеше да си стоят вътре по къщите? А те излезли до пътя и руски знамена размахват.

31

Ha

преди 2 години

Няма нищо по жалко от руснак в този век.Парий на света по презряни са от африканските племена които се избиват безптичинно. Зулосите са по цивилизовани от това племе. Не не са Нигерия със сняг.

30

Анонимен

преди 2 години

Егото и омразата на Путин ще унищожат Русия

29

Мичмана

преди 2 години

Офанзивата започна

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "В Харковска област, в селца, през които минават им махат с ръка на руснаците и развяват руски знамена. И деца, и възрастни. Не са еднозначни нещата." И теб да те подкарат "освободители" с автомати и ти ще вееш знаменца. Особено като се знае тия освободители на какъв "хуманизъм" са способни.

27

Анонимен

преди 2 години

В Харковска област, в селца, през които минават им махат с ръка на руснаците и развяват руски знамена. И деца, и възрастни. Не са еднозначни нещата.

26

Анонимен

преди 2 години

Прегрупирането завърши и руснаците са готови за нов щурм.Предполага се че крайната точка е Одеса.Но ако не успее Путин ще трябва да се оттегли обратно в Русия.Просто се залага всичко на карта но и украинците имаха време за укрепване на отбраната.

25

Анонимен

преди 2 години

Цялото командване на 36 та бригада ВСУ е ликвидирано тази нощ при опит да дезертират и оставят редовите на произвола на съдбата ...от спецназ

24

сина

преди 2 години

този зеленото човече до кога ще убива украинския народ и държава. Той е продажен и виновен за всичко, което се случва от 2014 до сега - масови групировки с убийци - азов, мазов и други местни групи, които сега са част от "армията" на украйна. А запада седи и гледа сеира, а сащ се кеефят, а европа остава без гориво и храна. А Русия си продава ресурсите на изток - ...хааххаа кой сега е номер 1 - сащ и русия са 1, а Европа - ще охлажда супата като пенев едно време !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Гледам пак са започнали да се самонадъхват феновете на Путин, ама подозирам, че пак ще стане както обикновено. Въпросът е каква победа ще си измислят за 9-ти май. Сигурно ще гръмнат пак някоя химическа тоалетна с високо точна безаналогова ракета и ще обяват, че е таен подземен щам на укрофашисти и НАТО-вски генерали. Да видим поне останало ли им е някакво въображение.