39

Всички

преди 2 години

Които подкрепят тази проклета война, да се покаят докато е време, иначе ще бъдат считани за съучастници !

38

Бог всичко вижда!

преди 2 години

Дс-агент Симеонов /сатанарх Неофит/много кротко ни бае, че войната в Украйна е една ужасна трагедия, но нито веднъж не спомена кой започна тази война и кой убива там деца и маките им, старците и невинни цивилни хора и с ракетен обстрел превърна градовете и селата в руини. Симеонов явно забравя, че Бог е вездесъщ и всичко вижда...

37

Анонимен

преди 2 години

Едва ли Великден и чисто български Празник поради причината че Българския Народ е насилствено похристиянизиран или християнизиран през 866 г от Византия тази част от Историята която не се изучава в Училище затова и не се знае от всеки един българско гражданин.

36

Роза

преди 2 години

На Светия празник Великден да се помолим за душите на невинно убитите и отишли при Бога хора.Да се помолим и да спре братоубийствената война в Украйна.Да се помолим за траен мир по земята,защото,ако няма мир,няма да има живот на планетата Земя!Да се помолим тя да не става студена и безлюдна пустиня,както някои други планети в Космоса!Един голям ядрен взрив би я превърнал точно в такава!

35

Анонимен

преди 2 години

Честито на всички католици и многобройните педофили от Ватикана

34

Анонимен

преди 2 години

На Великден нека всички се молим за мир и да спре войната.

33

Хаха

преди 2 години

Асоциацията на американските сатанисти подкрепяли Украйна.Защо ли?Щели да им пращат помощи.Какви ли?Сигурно някои предмети за ритуали да накарат още някой руснак да запали цигара и да подпали нещо,защото сами не могат нищо.

32

Анонимен

преди 2 години

Този не беше някакъв ДС агент и той като всичко преди него?Сега пък на какъв го играе БПЦ

31

Анонимен

преди 2 години

Тоя още ли е патриарх? Не си ли отиде с шефа си Тиквата?

30

Истината

преди 2 години

До Истината..... Като един достоен славянин........ Славянството и православието са двете *** кожи, с които се прикрива хитрият руски вълк!

29

Истината

преди 2 години

Руското православие под водачеството на попа кагебист Киро Гундяев отдавна се е превърнало в ПУТИНОСЛАВНИЕ. За него не съществуват Божиите заповеди "Не кради", "Не лъжи" и "Не убивай". Войната е мир, свободата е робство, невежеството сила!

28

Анонимен

преди 2 години

Ейй дядо Попе, Кирил от КГБ(ФСБ) няма да хареса това.

27

Тъй

преди 2 години

Господ за вас няма Г-н Неофит

26

Тъй

преди 2 години

Те я където правят война не са във бога а са със дявола

25

ИСТИНАТА

преди 2 години

Като един достоен славянин дълбоко съм покрусен от това което извършва в Украйна, в лицето на Зеленски. Убиват се деца, възрастни и невинни, хора които никога в живота не са причинявали болка на някого. Душата ми е препълнена с болка и мисъл за страдащите хора, за тези които си заминаха от този Свят. Оправдание не може и да има, независимо, че има българи които изцяло подкрепят войнствената политика на Зеленски. Хора, помислете и за тези страдащи хора! Представете си само какво те преживят!

24

Анонимен

преди 2 години

До "един достоен славянин" - Пичага теб да не са те държали в килийното училище до 22ри март? Според теб конфликта започва в деня, в който Русия се намеси, но преди това западните украинци ни лук яли, ни лук мирисали? Колко от хилядите видеа, репортажи на французи, англичани, италианци, сърби, българи, украинци, руснаци отразяващи събитията в периода 2014-2021ва си изгледал? Почвай да четеш хронологично от 2014та насам, че имаше една поговорка - Прекален светец и Богу не е драг.

23

Кк

преди 2 години

Един достоен Патриарх! Църквата ни е спасила през годините, ще ни спаси и сега!

22

Black Sea

преди 2 години

Патриархът като е казал А да каже и Б. Не е достатъчно да говори с постулати и фрази от типа на братоубийствена война. Трябва да се конкретизира например с добавката братоубийствена война започната от Русия и ръководена от панславянина Путин и подкрепена от руския патриарх Гундяев. А колко братски са народите е отделна тема. Вижда се.

21

Патриарх Неофит

преди 2 години

е долен мошенник! Агент Симеонов от 6-то управление на Държавна сигурност. Вербуван през 1983 г. от комисар Героев. Патриарх Неофит казал, че благодари, че е вербуван, и че най-после намерил своето място в Държавна сигурност. Ще работи за службите, ще доносничи, а духовното му поприще, ще бъде на второ място! Който иска може да вземе да прочете досието на Патриарха в Държавна сигурност, бая дебело е, човек като го прочете, ще се хване за главата, че духовно лице е постъпвало по този начин

20

Горчивина

преди 2 години

Като един достоен славянин дълбоко съм покрусен от това което извършва Русия, в лицето на Путин в Украйна. Убиват се деца, възрастни и невинни хора, хора които никога в живота не са причинявали болка на някого. Душата ми е препълнена с болка и мисъл за страдащите хора, за тези които си заминаха от този Свят. Оправдание не може и да има, независимо, че има българи които изцяло подкрепят войнствената политика на Русия. Хора, помислете и за тези страдащи хора! Представете си само какво те преживява