179

Българин в САЩ

преди 2 години

Живеете в миналото и се лишавате от благоденствие в бъдеще. Нека македонците да ви наричат фашисти и после ги съдете по европейските закони. Какво значение има кой от къде е и дали е бил българин или как се е самоопределял преди 150 години? Какво ще спечелите? Те няма да спрат да ви наричат фашисти дали са в ЕС или не. И това са както и у вас една шепа фашисти.

178

Titanik

преди 2 години

Как и защо ще надхвърляш историята, бе, ***. Ти си за арест и за прокурор, предателю. Марш от България. Отроче на агент на ДС, сега е като баща си - агент на САЩ.Махай се, предател.

177

Анонимен

преди 2 години

Скоро към Канада

176

Lina

преди 2 години

Банско. Хубав хотел - СПА център. Компания , шумна, мири.злива и крякаща в единия ъгъл друса мръ.сна ретро чалга от времето , когато азис беше актуален , само те пушат гадни цигари и пият. Много , до толкова, че всички излизахме навън. Македонци. За това , ПЛАСТМАСОВА ФАЛШИВА УСМИВКЕ НЯМА ДА УСПЕЕШ ДА ВКАРАШ ТЕЗИ НЕИЗ.КЪПАНИ МАН.ГИ В ес. По - вероятно е да ядеш торти.

175

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, на този бивш лъжец от юни м.г. за българското си гражданство ще му се наложи дс стяга куфарите и дс потегли бързо към Канада. Същата участ ще има и Кокорчо. Лошото е, че България няма да се оправи след тяхното управление минимум 1 година, второ: че на власт ще се върне другият изпечен крадец на парични средства от ЕС Боце фон Банкя.Затова Каскетът се ежи и отлага оставката си. Въпросът е дали на мин.Рашков няма да му писне и да изпрати спецполицаи да го арестуват.

174

mnenie

преди 2 години

1. За македонците ние сме по-черни от дявола. Това няма как да се промени.2. Техните мозъци са промивани три поколения вече с телевизия, радио и в училище.3. Да се борите за права на българи в Македония е смешно. Все едно някой да се бори за права на марсианците в България. 4. Замразете тази глава. Блокаж до дупка. Нека си направят отново Югославия със сърбите. Не знам защо се занимавате с тях.

173

Случаен минувач

преди 2 години

Тоя льольо, не, тоя негoдяй, да спре да се заиграва с Македония, че ще го дяволите вземат! Aй cиkтир! Значи те ще опъват плакати "Вие сте фашисти", а той мисли, че дъжд го вали!

172

РАША Е НАША

преди 2 години

МИД ДНР заявил об отсутствии ответа властей Болгарии наноту поповоду болгарских моряков

171

Кире

преди 2 години

Ко искаш а се пишем всички македонци ли??¿

170

Анонимен

преди 2 години

предател излезе

169

Кара Кольо

преди 2 години

Такъв премиер - проджник, г.золизец, некадърник, човек който да ръси глупост след глупост, Аз не помня.

168

Анонимен

преди 2 години

Нашият като политик е по-зелен и от Зеленски ..

167

Анонимен

преди 2 години

До 15 август си аут, прислужник смотан.

166

Анонимен

преди 2 години

Приготвяй се да сдаваш поста, за нищо не ставаш, освен да харчиш неправилно държавни средства, досега само загуби от теб, трябва да се сложи овреме край на твоето разсипничество и простотии. Ще бъдеш свален от суверена.

165

Далай лама

преди 2 години

Чичко Просто , не се напъвай да ръсиш дивотии ! Припкай извън България, защото всеки ден повече оставане тук те води право в панделата !

164

нещастник

преди 2 години

върви напред все на запад и не се връщай! нали знаеш, че греховте ще ги платаят трите деца, казва се КАРМА!

163

Анонимен

преди 2 години

Да да работеха с такъв ентусиазъм и в борбата с инфлацията и осигуряването на растеж с който да я преборим, но да пусти му американци нареждат му други неща да прави и той много послушен излезе, а нас и вас кучетата ни яли.

162

анонимен

преди 2 години

в битоля с какво те замерваха, с домати ли...ами то сняг няма вече...

161

Анонимен

преди 2 години

Един такъв дето се беше се изказал, че не му трябват македонци през 1923 г. му се случи нещо много кофти.

160

Анонимен

преди 2 години

165 Този вот бе манипулиран, при ниска избирателна активност. Киро ментата не е легитимен, да отстъпва пред РСМ. Българи, вземете се в ръце. Докато не е станало късно. Протестът е демократичен акт. На избори. Лъжа е, че ще спечелят проруски партии. Войната няма да свърши скоро.