377

Юда

преди 2 години

Войната отдавна е изгубена молодци, и защо ви беше да си го набиват? А колкото до дугин-поредният кремълски лишеи и малка част от пропагандата система на рус фед ерка целяща в случая отново да плаши гаргите и да всява страх-типично рус черта

376

Анонимен

преди 2 години

До 469. Русия просто няма никакъв капацитет за нищо. Въздух без налягане. Изтребиха си и продължават да си изтребват интелигенцията. С пиян затъпял мужик ли ще държи империя? Русия е в историята вече.

375

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне някой публично да признае, че Путин няма собствен мозък!

374

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от коментиращите не владеят нито българската нито руската граматика, да не говорим за слоред! Как може да се разбере човек с неграмотници?

373

Анонимен

преди 2 години

Тоя па само *** в тая Русия.СССР загуби в Афганистан нямаше ядрен ад защото Русия са 5 града.Загуби от Чечня която е само 5 града. Виетнам е

372

Анонимен

преди 2 години

Ала бала портукала.Русия е световен парий била се се борила с еднополюсния модел таратанци. Ми борисе нападани Франция Англия Полша някоя натовска държава Америка нападани австралия. Русия стана за смях на целия свят. Военната мощ на Русия е посмешище. Никакви технологии никаква тактика никаква стратегия. Никакъв ред никаква дисциплина. Воюват като африканци от по тъмните.двуполюсен е света САЩ И КИТАЙ Русия просто е *** в тройката. Е САЩ няма да я оноди.....

371

хахаха

преди 2 години

До тяИ за хитлер пишеха е е велик но свърши на *** на историята.

370

мдаа

преди 2 години

изгежда в КГБ така им промивет мозъците че не могат да мислят критично и се водеряват на един очевидно луд като Дупин на когото не му пука дали ще измре целия свят или не.

369

Анонимен

преди 2 години

Мордор като бъде натикана в дупката, откъдето е изпълзяла - да си огледат територията, и ако им се види голяма, да вземат американския модел за управление - защото за 200 години в САЩ няма НИТО ЕДИН случай на авторитаризъм. Така са им устроени институциите, че въпреки че и те са президентска република, американският президент никога не се е държал като тиранин. Ако Путин не беше комплексиран кгбеец, Русия можеше отдавна да просперира като член/партньор на ЕС и НАТО. Ама не-съветски империализъм

368

Ти, иди я дуду

преди 2 години

Да го разбиравме че Русия ще е победителя,както винаги Това иска да ни кажеДугин

367

Анонимен

преди 2 години

Това е терористична заплаха в най-чист, класически вид. Този психопат надмина и Распустин. Обаче наистина историята се повтаря - Распутин спомага за сриването на доверието в монархията и налива масло в бошевишкия преврат и избиването на царското семейство. А тоя, днешният екземпляр направи така, че цял свят да не вярва и на сричка от казаното от Русия,заради неговите внушения вожда нахлу в суверенна страна и търпи огромни загуби - та въпрос на време е РФ да бъде пратена на бунището на историята.

366

тя

преди 2 години

Путин е велик ! Пикайте газ !

365

Слава на Украйна

преди 2 години

льольоПутин има спешна нужда от мозъчен донор, но не и от този изкуствен анти-лект Дугин. Все едно за хроничната си параноя и комплексираност, на вова да му дават халюциногени. Това са жалки неврастеници, но с опасна играчка в ръце.

364

тя

преди 2 години

Заради една *** Украйна не ми се умира !

363

Анонимен

преди 2 години

Вие игубихте войната и да квичите и да заплашвате все тая няма света да ви става заложник защото сте решили да си играете на империалисти в 21 век вие сами си сложихте въжето Украйна ще ви бутне столчето хайде Довиждане то руския кораб Москва изгоря и потъна

362

Анонимен

преди 2 години

До 470, Русия вече е загубила тази война, пардон- спец. операция. Тази война показа, че руският мечок се е осрал до уши и единствено в очите на ненормалници като нашите русофили / а може и на тях да им е ясно/ изглежда магучий, явно защото все още им плаща рубли, но скоро ще лапнат дървото. Слава на героичният украински народ и позор за зверският окупатор!

361

Анонимен

преди 2 години

***.кин е абсолютен ***, ако не беше изверг и убиец- също като Ленин,Сталин и всички жестоки диктатори преди тях! Преди векове подобни диктатори е имало доста, но в 21 век главорези като ушанките - не.

360

До До всички русофоб

преди 2 години

А колко от изброените биха одобрили тази война, това питаш ли се ? Проблемът на днешна Русия е именно, че болшевиките погубиха интелигенцията, която не беше съгласна да работи за диктатурата и военните им цели !

359

Русия !

преди 2 години

ОБЕЗАТЕЛНО ТРЯБВА да ЗАГУБИ !Заминавам за да осъществя това !

358

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че Русия има повече армия, оръжия, богатства и т.н., но от друга страна РНБ запада и рублата пада и това кара народа да излезе по площадите в столицата и Петербург. Но пък, ако излязат знаят, че ще бъдат репресирани от руската полиция, защото Русия все още е полицейска страна, като нас и това позволява на Путин да продължи да настъпва в Украйна. Въобще сложна ситуация, но целта е минимум Народна Република Украйна за Путин. За съжаление обаче цената я плаща руския и украинския народ!