27

До 29

преди 2 години

Проблемът на 26 е, че ще влезе в затвора. Няма други.

26

Анонимен

преди 2 години

До 26 АнонименВашият проблем е, че това не са ваксини а генна и клетъчна терапия. За да изгради антитела мРНК гена за токсина на шипа се внася в произволни ваши клетки, съответно те ще са първите унищожени. Освен че това е токсина от Ухан19, съответният имунен отговор е при еквивалентно натоварване с токсичния антиген. така се абонираш за съшите усложнения, точно както от преболедуване. А освен това неподходящите антитела ще доведат до по-тежко преболедуване от новите версии - ADE (lat) ефект.

25

Върха на айсберга

преди 2 години

930 сърдечни удара и 614 смъртни случая на спортисти след началото на ваксинация за ковид19.https://goodsciencing/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot

24

Анонимен

преди 2 години

СЗО се доказаха като едни от най- големите престъпници на 21 век. Наплашиха цял свят с грипен вирус, за да участват в разпределянето на огромната печалба на фармафията. Наистина трябва да бъдат унищожени като организация и затворени до живот!

23

Анонимен

преди 2 години

Ковид боледуването води до деменция в 3% от случаите. Така че, антиваксърите оглупяхте съвсем. Едно че сте глупави по природа, и второ - след преболедуването, на което толкова много държите.

22

До 16

преди 2 години

Решението е ваксинацията . Смешно , че изобщо задаваш този въпрос!

21

Анонимен

преди 2 години

Изтрийте СЗО с гумичка от съзнанието си, нека да си приказват каквото искат. Това са ***.

20

Анонимен

преди 2 години

Краят на фашизоидите ще бъде по- зловещ и от роман на ужасите! Каквото повикало- такова се обадило! Ще гледам и ще изпитвам огромно удоволствие!!

19

Анонимен

преди 2 години

TNT- всички вируси изчезват, включително и най- опасния - СЗО то!

18

Анонимен

преди 2 години

500 млн с КОВИД и 0 с Грип!

17

Анонимен

преди 2 години

Не сте много, не сте милиарди, даже и милиони не сте.

16

До 5

преди 2 години

Доста повърхностно изказване. Хайде да го кажем по друг начин - 6 милиона починали сред 40 милиона заразени на възраст над 60 години. Хайде пак смятай проценти!

15

Анонимен

преди 2 години

Добре, от СЗО какво точно предлагат? Да се самоубием за да не се мъчим? Има ли някаква, макар и малка възможност според тях, да продължим живота си като човешки същества? Или трябва да се превърнем в мъпети за техните опити? Целите в маски, набодени до безкрайност с експериментални течности, тихи, кротки, почти бездиханни? Това ли е бъдещето, което ни предлагат?

14

Анонимен

преди 2 години

Резултатът от тази епидемия е, че над половината починали в света през 2021 година са починали от Ковид-19, като официално регистрираните са 3 пъти по-малко. Китай не ги включвам в сметката.

13

Анонимен

преди 2 години

Преди два дни надхвърлиха половин милиард, но това да само регистрираните случаи. Нашите математици умножават броя им по 7, а за Африка казват, че трябва да се умножат по 97, т е. там имат 1,15 милиарда заразени, а не под 12 милиона, както са регистрираните. По тази сметка излиза, че заразените са 4,6 милиарда Разбира се това умножаване по 7 не е вярно.

12

Анонимен

преди 2 години

Номер 5. Даже 6 млн от 7 млрд население, грубо 1от 1000 са починали С ковид, не от него. И пак е много под съмнение, щото забраниха аутопсиите, а само те са законното заключение. Малкото направени, така и не откриха нищо подозрително, инфекция или каквато и да е друга чума.

11

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да спрем напълно цялата световна икономика, за да се справим със страшния вирус! Даже не само това, предлагам да прекратим всякаква човешка дейност, за да се справим с вируса! Нека с години лежим като бели червеи в бетонни ниши и извънземните да ни хранят с каша! Само така ще се справим със страшния вирус!

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксайте се повече вяксинирани повече мутации ако искате да сте 40 години у пандемия с маски и дя не влизате никъде се ваксайте

9

Гъз

преди 2 години

Лекуват генномодифициран вирус с генетично манипулирана ваксина. Др Менгеле си е аматер направо.

8

Анонимен

преди 2 години

С кой коронавирус? С тоя, дето още чакаме да го изолират ли?