288

Анонимен

преди 2 години

Такъв голям и тежко въоръжен кораб се охранява срещу ракети със ЗРС С 400 или С 500. Който адмирал е допуснал тази грешка - в Лефортово или Бутирка. Тези ръководители на ВВС, Танковите сили и ВМС на Русия се оказаха големи ливади! Така ли се воюва? И защо руснаците оставиха американските спътници във въздуха да насочват огъня на ВСУ? Кога ще потопят НАТОвската ескадра в Балтийско море?

287

Анонимен

преди 2 години

Следващия път викам Украинците да думнат ядрените ракети в Беларус, така че облъка да се разнесе над цяла европа. Щото могат и стрелят без да мислят, за това!

286

Анонимен

преди 2 години

Доколкото ги познавам руснаците не са разтоварили ядрените ракети преди да потъне кораба. Оставили са си ги да потънат в морето. Че ще има еко катастрофа никой не мисли.

285

Анонимен

преди 2 години

Пионките на *** реват! Войната идва към края си с пълен крах за русия. Ще плащат репарации на Европа столетия наред иначе ще потопим и другата москва!

284

Не разбирам

преди 2 години

Украинците мислят ли изобщо? Как взривяват точно ядрения кораб? А ако беше избухнал? Щяха да видят както всички сега обичат Украйна и и дават дарения и въоражение, така ако трябваше зареди украйна да седим 2 седмици в мазетата и да пием йод, така всички от днес за утре щяха да ги намразят и щяха да видят помощ и оръжие на кукуво лято. Пълна глупост е това потапянето точно на ядрения кораб! Да не говорим че в момента катастрофата на дъното на морето чака. Може и след 5 може и след 50 години.

283

1-н

преди 2 години

такава тлъста мишена във военно време, а на нея безаналогово си барат макарите и спинкат...ми наздраве тогава

282

Щерю

преди 2 години

*** Тъпоммер

281

Щерю

преди 2 години

*** на човешката глупост: - Повече да се жали за унищожени кораби или друга военна техника, отколкото за хилядите избити хора...

280

ultra

преди 2 години

До Анонимен 268: ***, как за толкова време не вденахте, че НАТО е отбранителен, а не нападателен съюз?!? На никой не му е притрябвал нито вашият Крим, нито каквато и да е, друга част от територията на Русия! Светът просто иска да си разкарате *** от украинската земя и да се приберете в Русия, при жените и децата си, а не да умирате по бойните полета, за прищевките на един болен мозък!

279

ultra

преди 2 години

До Анонимен# 272: "Русия не може да се оправи с Украйна щяла да бомби из Натовски държави. Айде мерси, такива ялови заплахи вече не хващат дикиш, Путин е притиснат до стената, това е факт!"Ако посмее да направи тази грешка (да удари НАТО), само поляците, които са въоръжени до зъби с най-новите технологии, ще стигнат до Москва за 1 седмица и от аналоговата му армия, ще останат само *** с петолъчки по земята!

278

ultra

преди 2 години

До Българин "Такъв тип кораб се строи за около 2 години. Ще построят нов. Не е паднала атомна бомба, че да го правите на голям проблем. Инциденти стават и в мирно време. Важното е, че няма съществени жертви и екипажа е евакуиран"Колкото се оказа евакуиран и екипажът на "Курск", през 2000-та:)

277

ultra

преди 2 години

До Анонименте вече го правят, в украинската армия вече съществува Легион "Свобода", съставен от руски войници, с новият руски флаг бяло-светлосиньо-бяло, които воюват срещу редовните руски части!

276

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е че дарените от Запада мобилни зенитки работят на 100%!

275

Анонимен

преди 2 години

Кастренето на горите и тези които се отопляват на печки,са по опасни от воината.

274

Анонимен

преди 2 години

Словакия дарила на Украйна C-300 ,беше унищожена моментално ,има видео

273

Анонимен

преди 2 години

Най смешното е, че кораба е построен в Миколайв - Украинска съветска република, през 1979та. Както и по-голямата част от Руския надморски флот е строен в бившата украинска съветска република и липсата на тези корабостроителници не е въстановена вече над 30 години.

272

Анонимен

преди 2 години

Единия вариант е да кажат "Украйна го потопи", което е унижение. Другия вариант е да каже "той сам се запали", което май е още по-голямо унижение, щото и флота им излиза, че не е поддържан, а е бил поредната корупционна касичка... в което нормален човек не се и съмнява вече. Тоталитаризмът си е истинската идеология за едно стадо. Кеф ти популизъм, лъжи, кражби и демонстрации на фалшива сила. Русия има 1000 пъти по-голям потенциал от колкото това диктаторче успява да използва.

271

Анонимен

преди 2 години

Като стане газта - 3лв бензина 3,50 - ще търсим гориво от Юпитер ...

270

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нямат план Б без сериозна мобилизация. Те смятаха всичко да продължи 4 -5 дена. За дълга война не са готови. Пък мобилизацията е опасно дело. Даваш оръжие на момчета от народа, ама не знаеш какво могат да направят с него. Може и да го обърнат срещу властта, както стана през 1917 г. или да се правят на незаинтересувани както при пуча през 1991 г. Пък може и да се предадат без бой на врага. Защо им е да умират на чужда територия за щенията на дядо Путин и олигарсите.

269

Анонимен

преди 2 години

Надявайте се!