14

Реалист

преди 2 години

Баце даваше по 50лв. само на най-бедните пенсионери(на тези,които не са работили),а К.Петков дава по 70лв. на всички,кето е най-справедливо.

13

Анонимен

преди 2 години

Таванът на пенсиите или трябва да го махнат или да е поне 80% от максималния осигурителен доход.

12

Анонимен

преди 2 години

Според швейцарското правило, увеличението на пенсиите от юли 2022 трябва да е 8,4%, а все твърдят, че са 6,9%. Ако един човек има средната пенсия от 600 лева, при 6,9% става 641,40 лева, а при 8,4% става 650,40 лева. Разликата е 8 лева, не изглежда много но такива разлики се натрупват с годините и стават много.

11

Борн

преди 2 години

Абе *** , кога ще престанете да крадете хората с т.нар. таван на пенсиите.Защо човек изобщо да се осигурява след като го прецаквате по този начин.

10

Далай Лама

преди 2 години

Гьоков, пари за пенсии - нема ! Требе да вземеш нов заем ! Но пък Просто Киро и Кокорчо знаят, че в банките има едни 65 милиарда спестени народни парици за черни дни - тях вече са ги нарочили , затова е това препускане за нов национален банкер !!! Решили са вече как да прецаката народеца ! Нали Гумен Речев им е учителя - той знае как се "усвояват" народните пари ! Който не си е изтеглил още парите от банките, той ще пие от горчивата чаша на Просто Киро !

9

Анонимен

преди 2 години

До до кога Вече са преведени.Зави от банката.Ама майната им на тези 70 лв.Който е опрял до тях,с радост ще му ги подаря.Обаче,какво ни чака.......с тия некъдърни лъжци.......

8

Анонимен

преди 2 години

Те хубаво дават,ама май действат на принципа на "След мен и потоп"!Бъркат си във валутния резерв,раздават си парици и се правят на добрия дядо Коледа.Та доколкото разбрах резерва е на санитарния минимум,остават единствено сребърния и този АЕЦ Козлодуй.От там нататък,на какво се надяват тия мишоци,не знам.Очертава се гладна и студена Кокорчо-Кирова зима,а Виденовата май-ще ни струва,като песен.

7

цццццц

преди 2 години

Бъдете доволни, Баце даваше по 50 кинта, Киро да не падне по долу ги направи 70! Юруш на агнешкото!

6

Хайде,бе !

преди 2 години

Гьоков ти чакаш Простото да ти даде пари за пенсии ли ? Получавал ли си от умрял писмо ?

5

Изчислявам:

преди 2 години

380лв пенсия за пълни прослужени години и стаж. ×6,1% / швейцарско правило/= 23,18. 380 +23,18 = 403,18лв осъвременена пенсия без ковид добавките. Сега 380 + 60 = 440лв. Разликата В МИНУС Е 37ЛВ !!!

4

до кога

преди 2 години

ще лъжете пенсионерите! И кога ще преведете тези нищожни 70лв. На 30.04 ли? Това е поредната гавра на това правителство и лично на Асен Василев. Последният колкото повече стои на този пост, толкова повече вреди на народа си и на държавата си! За това незабавна оставка на кикорчо и кокорчо!

3

123

преди 2 години

Махайте тавана,алоуууу!

2

Анонимен

преди 2 години

За Великден пенсионерите ще получат добавка - това е веднъж в годината, колкото един украинец получава за ден и половина.

1

Анонимен

преди 2 години

За пенсионерите, които не са разбрали - пенсиите им през юли няма да бъдат увеличени. Инфлацията ще галопира, а правителството ще вложи усилия те да вземат същото като в момента - продължаваме промяната.