18

Анонимен

преди 2 години

Много правилно са избрали здравния министър. С ваксина, санкции и терор, тези министри по света, избиха милиони хора.

17

Анонимен

преди 2 години

Дано в България не успеят.

16

Анонимен

преди 2 години

Схемата с кристалнахт изчерпа ли се вече? Та сега страшната група от, внимание, четерима некбиърда е критична заплаха за Нашата Демокрация, и естествено е оправдание за още повече фашистки политики с цел Идентифициране И Демаскиране На Враговете На Народа?

15

ник

преди 2 години

Съветските неграмотници са си повярвали.

14

Анонимен

преди 2 години

По голяма простотия не съм чел. Журналята съвсем пропаднаха. Опомнете се ей!!! Какви преврати, какви революции, какви 5 евро??? И народа чете ли чете, и цъка ли цъка с език....

13

Муахаха

преди 2 години

Пълни Глупости, точно като плана за Отвличане на Гретхен Уитмер в САЩ - вчера съда оправда и 4римата и каза, че това е смешно и жалко, с цел политическа пропаганда!

12

SWAN

преди 2 години

При налична система, маймунитe са се объркали, че като отвлекат заменяемия от системата артист, нещо ще се промени! Но, понеже и на маймунитe не им стиска, на мен ми мирише на системно активно мероприятие... защото много го рекламират - иначе нямаше да разберем даже :))))))))))))))))))

11

Руски Гултакк

преди 2 години

Този. метод. много ми е много познат

10

Как кога??

преди 2 години

когато се съберат повече от 4 човека , имащи дупе да се пробват

9

Очаквайте скоро

преди 2 години

Секс скандали по традиция така се прави.

8

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, пак ли руснаците им акат в гащите? Пичовете от немско, "обединените ви патриоти" са всичко друго но не и руснаци. Така че номера не върви. А що се отнася до Калашников, това само обяснява с какво оръжие стрелят Азовците и колко е руско всичко дето става в момента. Между другото тоя Калашников да не е от оръжията дето ги събирате в помощ на Украйна? Ей за това не даваме нищо наше. Не се знае в ръцете на кой обединен патриот може да се окаже.

7

кой

преди 2 години

сега ще ни кажат, че сигурно лично путин ги е ръководил, ееех, заблудено племе!

6

Анонимен

преди 2 години

А в Банско един урка е държал служители на хотел като заложници цяла нощ

5

Анонимен

преди 2 години

Хахахайай сега ще ги изкарат и руски агенти и ще обвинят Русия..... общо взето Русия е виновна за падането на Вавилон, рухването на египетските фараони, разрухата в римската и византийската империя, тъмните векове в Европа и изобщо като се почне от унищожението на динозаврите които всъщност са изчезнали заради руски ядрени атаки за всичко е виновна Русия

4

И един мърмот..

преди 2 години

Глупости. Няколко човека с един автомат и сребърни монети щели да променят държавният ред? Защо давате гласност на подобни дописки? Държавният ред ще бъде променен постепенно. Шериатът щв се установява квартал по квартал.

3

4 човека

преди 2 години

щели да разрушат демократичната политическа система на Германия..Еваси и системата щом 4 човека са способни да я разрушат...

2

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно никакви съмнения откъде се организира това.

1

Незнайко

преди 2 години

Руска работа! Време е да се почне чегъртането на руски агенти на влияние. Аз бих почнал от България.