73

Анонимен

преди 2 години

наще медии лъжат както ни излъгаха с царевна кораба че неса ги освободили руснаци сами са излезли от короба самите моряци казаха че днр ги испрати в донецк от на ростов от там в сочи

72

Анонимен

преди 2 години

Така е Когато се избива поголовно.Зеленчев да благодари на неговите Азовци Бендеровци и ВСУ за тези масови убийства на неговите гласоподаватели.Това не новина а очакван резултат от политика та на USA и Европа,която го води за носа,и *** се подчинява.

71

мив

преди 2 години

Как може да ги погребат, без да се разбере кои са?

70

Защо

преди 2 години

авторката използва прилагателното "УМРЕЛИТЕ", а не "УБИТИТЕ", което би било в унисон с информацията отразена в статията...???"- (Не)елементарно, Уотсън!" , както би въкликнал Холмс....Впрочем, и аз не мисля, че има нещо случайно в това... ;)

69

Историята

преди 2 години

ще запомни Путин като изр..ода който тотално съсипа и окраде Русия, нападна Грузия, помагаше на други диктатори като Лукашенко и Ким и който убиваше цивилни хора в Украйна.

68

Интересно :/

преди 2 години

Колко ли морги може да има в едно 28-хилядно предградие на Киев? При това и пълни...Както се разбира, единствения дефицит, който не съществува в световен мащаб, това е на безмозъчни същества!

67

Колко трябва

преди 2 години

да си ............... за да си фен на един умопомрачен диктатор касапин.

66

Мишо

преди 2 години

Бамбуча........

65

мдаа

преди 2 години

Оня, който пушеше по време на снимките къде е?

64

аз

преди 2 години

айде стига с тая буча. живите умрели по улиците дето се чешат и сядат, щото на студа не се лежи дълго. ще изстинат съвсем "умрелите". то бива простотии ама чак толкова...............

63

ДДРОнег

преди 2 години

До аз ___През послдните 150 години русия е загубила много повече войни, отколкто е спечелиа !!!___А тези , които е спечелиал, ги е спечелила, защото е имала стабилен партньор/и !!!

62

ДДРОнег

преди 2 години

Според русофилите тези жертви са фантасмагории.... Колко трябва да си зле в главата, че да не мислиш с нея ?!___ВЯрно казват , че русофил е тежка диагноза...

61

Анонимен

преди 2 години

Това да не са същите мъртъвци като онези, които погребвахте по време на ковида в масови гробове? Кадрото още се мота из нета. Някакви бели сандъци се заравят неизвестно къде и ни го представят като самата истина. А какво има в сандъците? Престояли хамбургери от макдоналдс.

60

Анонимен

преди 2 години

а братска русия ни казва че няма нито един мъртъв бучанин и всичко е театър и тия в моргите били актьори - на кой да вярваме

59

аз

преди 2 години

До Мцм - последния който се опита в Русия свърши с куршум в главата. Предпоследния - също не живя дълго след инвазията. Тези които не познават историята за осъдени да повторят грешките и!

58

аз

преди 2 години

Много удобно е умрелите да се погребват неидентифицирани!

57

Мцм

преди 2 години

Дано скоро и в руската кочиня се разиграват същите сценки, два пъти повече обаче!!!!! *** ще си плащат с лихвите за това, че са про3то стадо-а пастира му е луд шизофреник!!!

56

ДаКастрирамеПаситто

преди 2 години

Слава на Путин!Някой ден човечеството ще му благодари и ще го почита като Бог,осъзнавайки святото дело,което е започнал - битката срещу Сатаната(Цион) и двата тумора, развъдници на световния тероризъм - ФАЩ и Ингилизия.

55

Анонимен

преди 2 години

Питайте азовците защо ви избиват под въздействието на дрога. До един са дрогирани и не насебе си. Има достатъчно нагледни материали на които се вижда що за отреп ки са, т. нар. герои на Украйна.

54

До 62

преди 2 години

Ако Украйна е 40млн. души население, то каква част от него са на от 18 до 61 и са мъже? Не са никак малко , но дори (просто за удобство) и да са да речем колкото една България по брой , колко време е нужно според теб да се мобилизират 6млн. Едва ли няколко часа или дена. Това не става толкова лесно. Да не би да са комплект оловни войници, бре аланколо.