51

Анонимен

преди 2 години

Алекс гледай на тебе да не ти врътнат кранчето. За твое добро ти го казвам.

50

дедо от село

преди 2 години

Не мога да разбера колегите които цени на петрола и газа. Е, мен не ме интересува каква е цената на дизела,бензина и газа в германия или в другаде в ЕС. Мен ме интересува тук в България. Не получавам 5000 евра та да плащам 3лв за дизел или бензин. Който иска 5лв. дизел или бензин да ходи в Германия и да мие чинии.

49

Алекс

преди 2 години

Руската мечка е на бесилото и примката се затяга.Скоро ще и ритнат столчето.

48

Дивергент

преди 2 години

И вече не е на-големият търговец на петрол.

47

Вуйчо

преди 2 години

И Русия да върне на Украйна ядрените оръжия които тя и предаде 1994 съгласно договора от Будапеща

46

славянин

преди 2 години

Като гледате постоянно растящите цени на всичко се сещайте и за санкционерите на Русия и ''далновидните'' им санкции срещу енергоносителите и и не само на тях! Русия за който не е в час е и най-големият производител и износител на азотни торове и на пшеница в света!

45

славянин

преди 2 години

Тези санкционери на Русия явно толкова са изк.фели от злоба, че не вдяват елементарната пазарна логика, че изключването на всеки световен производител и износите на определена стока качва цената и главоломно!

44

до 44 от славянин

преди 2 години

ес не само ще се разпадне, но ще се разпаднат и някои от съставните му части!

43

до 48 от славянин

преди 2 години

До края на годината пертолът ще стане 200 долара за барел! Честито на печелившите!

42

очаквано

преди 2 години

До края на годината Русия ще стане малка бензиностанция на край света без клиенти. Сега Путин разрушава градове в Украйна, но разрушава и Русия.

41

Анонимен

преди 2 години

ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА Я КАМИЛАТА Я КАМИЛАРЯ

40

Анонимен

преди 2 години

Явно някой иска ТСВ. Мисля че това е ВПК на сащ. Петролната фирма е един подизпълнител.

39

БАНко

преди 2 години

ИМА ЛИ ДРУГ БОЛЕН МОЗЪК , ОСВЕН БАЙДЪНЧО , КОЙТО ДА МИСЛИ ,ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА СИ ПРОДАВА ДОБИТИЯ ПЕТРОЛ ??? ИНДИЯ ВЕЧЕ ДОГОВОРИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОЛИЧЕСТВА ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ЛАВРОВ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ !!! А ТОЗИ ТЪРГОВЕЦ НЕ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ СПИРА ДА КУПУВА , А ПО НАРЕЖДАНЕ НА КРАВАРНИКА - ИНАЧЕ ФАЛИТ !!! СВЕТОВНА МАФИЯ , БРАТЧЕТ !!!

38

Анонимен

преди 2 години

До европеец Бре, какъв си "европеец". Кон с капаци с IQ 60. Какъв руски канал те гони, какви опорки? На вас елементарните само опорки са ви в главата. Хубаво, СССР замина в историята. Знаеш ли кое в момента също е в процес на заминаване? ЕС. И САЩ. След по-малко от две десетилетия ще се чудиш откъде ти е дошло. Това, впрочем, е типично за всички вас, които отказвате да мислите и очаквате купените пропагандни медийки и популистките политици да мислят вместо вас. Безсилно, елементарно човече си.

37

Кики

преди 2 години

В знак на солидарност и подкрепа нашите русофили започват да пият петрол , така ще стабилизират цените на международните пазари.

36

Анонимен

преди 2 години

Чеченците махнат ли кучето на Путин Кадиров, нема да имат петрол, петрола е в кавказкия регион :))) Ако отрежат и патоците, край :)))

35

европеец

преди 2 години

До 36. Това сам ли си го измисли или го чу по някой руски канал? Не разбрахте ли, че с тези евтини опорки на кремълската пропаганда вече омръзнахте и сте смешни и жалки. Помня как пак така сривахте и "гнилия" капитализъм миналиявек, пък той си е жив, богат, развит и демократичен. А в клоаката на историята заминаха сесесере и соц лагерът.

34

Реалист

преди 2 години

Само така. Пълен тормоз за империята на злото. А разни тролчета тука, дето се опитват тука да ни убеждават, че просията няма да страда и че едва ли не другите ще загинат, да си наврат кремълската пропаганда отзад в червените дирници.

33

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато единствените държави въвели "санкции" на Русия са единствените, които имат външен дълг от над 10,000$ на глава от населението. С две думи всички, които живеят в лукс на заем се обявиха за добрите в света. Жалко, че България се наредихме до всички най-бедни държави... Така де... До всички най-богаги на външен дълг. Кирчо и Кокорчи засилено работят да изтеглят възможно най-много и същевремено да ни вкарат в еврозоната за да ни превърнат в роби на световната банка.

32

Анонимен

преди 2 години

Сега само остава да им спрът патоците и край, ще ходят до Луната, ако могат разбира се :)))