53

Стига лъжи!

преди 2 години

Борел директно каза, че България и Унгария плащат своите дялове за военна помощ за Украйна!

52

Закрихте армията,

преди 2 години

премахнахте казармата, сега ще я правите "по-примамлива" за пуберите, дето са майстори на CS и Call Duty да сбъднат мечтите си да убиват за да задоволят желанието на политутките и дупедатите. Само не забравяйте да сложите "тату-студио" козметични и фризьорски салони за да има къде младите войници да си скубят веждите и да си правят педи-кюр! А също и Джамбазки, Кики Гриндера и Ицо ПетроФ, да си отбият военната служба, за вдъхновят младите с личен пример!

51

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 64: Забравих да спомена отродяването на македонските българи. Унищожаването на армията и индустрията след 10.11.1989 г., с раздаването на пари в куфарчета. Създаването на мутренските групировки. Въвеждане на руския-путинистки и олигархичен модел на обществото. Да много съм зле, путинист нещастен, някои хора можем да мислим и такива като мен май много ви дразнят вас русоробите нещастни. нали така ...

50

Я, па Я

преди 2 години

До r3v0lv3r: Това ако се окаже вярно означава, че натовска БГ въоръжава путинска Русия. Всички путинистки партии са за закриване както правят вече в някои страни от ЕС.

49

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я Ако имаш малко акъл ще разбереш колко си зле !

48

Я, па Я

преди 2 години

БСП (БКП) е антибългарска партия, както и Атака, Възраждане, МИР, Русофили, МаяМа, новта партия на Ст. Янев. Всичко това са руски проекти, издънки на БКП, национални предатели. БКП е създадена чрез разцепване на БРСДП и е нанесла огромни щети на БГ. Гражданска война 1923-25 г. Най-кървавия терористичен акт в историята на БГ и Европа взривявайки църквата св. Крал (св. Неделя). Преврат на 09.09.1944 г. и избиване на българската интелигенция. Превръщане на БГ в руска провинция до днес, вече 70 г.

47

Анонимен

преди 2 години

Изпратиха ги не ,,да се бият'',а да убиват.И не само войска,но изпратиха и механизирана бронетехника.За да пазят власта на кремъл,който днес премачква по-слабата и зле въоръжена Украйна.

46

Анонимен

преди 2 години

Димитър Благоев винаги е твърдял че не е българин а македонец.Много преди пияния Гого Тарабата да получи ,,онова'' писмо от Ванчо Михайлов на бюрото си заради отрязването на македония от България,и подаряването и СФРЮ.

45

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименДа ве, нашите изпратили бтр-и за Украйна, които трябва да минат през руската митница и после през руската територия и през руската армия. Мислете, като пишете глупости, за да не се окаже найрая, че под мъдрото ръководство на Нинова, даваме тежко въоръжение на Русия. Нинова бърже грабвай русофилите и към амбразурата, че на руските войничете не им харесва да *** за нищо и на могъщая и трябва пушечно месо.

44

до 49

преди 2 години

До Анонимен 49 За мен тия дето защитават русия не са българи, а национални предатели.Хващай калашника и на фронта срещу нацистите

43

Анонимен

преди 2 години

Бсп столетница и е време да се пенсионира ползи от проруски парти няма за България Възраждане също в кофата а Стефан Янев въобще да не си прави труда да се появява да ми цитира путин Руския кораб потъва няма да ни завличат радетелите за Русия на дъното

42

селянин

преди 2 години

ОСТАВКА !

41

Хайде

преди 2 години

БСП, довиждане!

40

Kim Chi

преди 2 години

БКП разсъждават най-правилно и логично и практично.Ами представете си само че другарите от КПСС не спазят обещанието си към света че няма да нападат друга държава/а те никога не го спазват-факт/ то тогави ние с какво ще се отбраняваме от ,,братушките-освободители'' и главорезите на пръча? А? Всеки се въоръжава по ,,член 6-ти'' гласящ ,,спасявай се по единично''.А и без това няма какво да дадем толкова.

39

хахахааааа......

преди 2 години

До Анонимен 40===Това е идеална почва за Байдън утре да нападне и БГ........

38

това е предупреждени

преди 2 години

"САЩ откри сериозен проблем с правата на човека и съдебната независимост в България"

37

Анонимен

преди 2 години

Комунистите винаги са били предатели и пoдлеци...

36

Анонимен

преди 2 години

Диваци от всички страни обединявайте се!

35

Алекс

преди 2 години

БСП категорично ще подкрепят коалицията.Ако трябва и оръжие ще изпращат.Иначе -политическото сметище.

34

Анонимен

преди 2 години

Няма седмица преди специалната операция на Русия в Украйна от митницата в Ростов на Дон,което е Русия съобщили,че били задържали нови над 10 броя БТР наше производство изпратени за Украйна,но какъв път са изминали и откъде минали,че точно там са попаднали и накъде направени,че от там били посочени-насочени да минат,че по-направо да преминат до украинската границата при Донецка област към Украйна по пряк път от Ростов на Дон до тамошния най-близък граничен пункт м/у Русия и Украйна както обясниха