8

Deep Zone

преди 2 години

Феновете на Челси вероятно реват заради отменения гол на Алонсо, а се видя в реално време как си "подкарва" топката с ръка. ВАР отмени гола и се почва.. Реал е подпиран от ВАР и т.н. - на крива ракета прав космос няма. Иначе шапки долу за всички в Челси снощи-феноменален мач изиграха и заслужено спечелиха след като спаха предния мач и Бензема ги направи сами да си говорят. Довечера и Сити ще си тръгнат, а Пуул на полуфинала срещу Реал :)

7

Мили деца...

преди 2 години

...като твърдите, че съдиите подпират някой отбор, подкрепяйте твърденията си с факти, мача го има на запис, посочвайте положенията и минутите. Така наистина ще стане ясно дали твърденията ви са верни, или са плод на пристрастие и емоции. Иначе-бития бит, и т.н....

6

Анонимен

преди 2 години

Реал е с най-трудният жребий,ПСЖ,Челси,а сега вероятно Ман сити,на финала вероятно Ливърпул,и пак ще счечелят ,защото са най-добрите!

5

Анонимен

преди 2 години

И каква сензация е това?Умрялата бундеслига си отиде от ШЛ!

4

до 3

преди 2 години

И двата отбора са подпирани. ШЛ също е платена. Но за Реал и в жребия даже имаше помощ. Имаше и разследвания такива.

3

Анонимен

преди 2 години

До 2По традиция Уефалона са най-подпираният отбор. Да не ти вадя един фамозен мач срещу Челси от преди години като доказателство.

2

Анонимен

преди 2 години

Яд ме е, че най-подпираният отбор в Шампионска лига - Реал Мадрид продължават. То не бяха съдии, жребии и какво ли още не в тяхна подкрепа през годините.

1

Байрям

преди 2 години

Пак ли биха дюнерите?