36

Емигрант

преди 2 години

Айде боец и крадец марш в Дубай при борец

35

Аз промяната

преди 2 години

Незнам ЗА Гешев има си мандат изпълнява си го НО Пъпъ и *** са Адиос само теглене на заеми фалирахте българските фирми икономиката ни е на колене инфлация невиждана смъртност огромна високи цени на ток газ за фирмите и населението доходите мижави ВАШИТЕ милиони са осигурени а обикновения българин кучета го яли и пак искат да мамят с венецуелските машини Е то шарани шарани че има вервайте ми НО чак толкова ОСТАВКА ПО НЕОТЛОЖНОСТ

34

Случаен минувач

преди 2 години

До 16 Но не е лошо да се правят непрекъснато опити. Както вица: Попитали радио Ереван: Възможно ли е мъж да забременее? Радиото отговорили: Няма данни за успех, но непрекъснатите опити в Турция продължават.

33

В В

преди 2 години

Заедно участват в ОПГ как ще реши

32

Анонимен

преди 2 години

Е как ще реши?Нали там всички са братиньовци?!

31

мда

преди 2 години

абе не му се получават на рашкОФ нещата :) сега чакаме отново да размахва некакви папки в които никой не знае какво има и едни хвърчащи листчета .

30

Само питам

преди 2 години

И какво стана с Къщите за гости на Политици, построени с Европейски средства?Ии?! Нещо заглъхнаха нещицата!

29

Анонимен

преди 2 години

По скоро трябва да отстранят секретарката на лодкаря Пинокио Бойкикев

28

Асан

преди 2 години

Народния съд ше решава прасетата и Белене :)))

27

Тия са трагични

преди 2 години

Ако аз днес седна да разглеждам по същество дали има основания да си върша работата на работа вероятно ще бъда уволнен... а във Висшия Санаториум за Скатавки (ВСС) някви пенсионирани , склерозни калинки се пощипват и се чудят как да отбият номера... повръща ми се !!!

26

Анонимен

преди 2 години

Не е добре да си гьoнсурат.

25

Анонимен

преди 2 години

На изслушването миналата година в правната (комичната) комисия в парламента Главния прокурор ги направи за смях и сами да си говорят. Доказателство , колко е зле образователната система в университетите дали диплома на тия айдамаци. И това са хора с дипломи за прависти , някои от тях действащи адвокати. И точно те коват законите в парламента. Не е страшно , а е трагично....

24

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Браво на ВСС-то, нека да изчакат Гешко да смени зимния с летния каскет!

23

българин

преди 2 години

България се управлява по инструкции от Черепа! Нгви проводници са фигуранта и ДБлите!

22

ПП Пълна Пародия

преди 2 години

Искам да искам, да си искам! Имало фактически обстоятелства без доказателства! Дължали на обществото нов главен прокурор.Уронването на престижа на съдебната власт се дължи единственно вашите болни амбиций. Тежко и горко за България! Оставка НЕКАДЪРНИЦИ!!! !

21

Анонимен

преди 2 години

ПРОСТО КИРО НЯМА ДА СЛОЖИ СВОЙ ХОРА В ПРОКУРАТУРАТА! ЖАЛКО , ЧЕ ОБЕЩА НА СВОЙТЕ ХОРА!ДАЖЕ ГО ОБЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! ОЩЕ ПО-ЛОШО ЗА ПОЕТИТЕ АНГАЖИМЕНТИ ПРЕД ЧЕРЕПА!НЯМА ДА ИМА ГЛАВЕН ПРОКУРОР ФИГУРАНТ! ЧЕРЕПА ДАДЕ ПАРИ ЗА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ И НАКРАЯ САМО ЦИРКОВЕ! ТОЙ НЕ ПРОЩАВА!

20

Taню

преди 2 години

Най-наплетените свинcки ...

19

н.а.полк.Лили Иванов

преди 2 години

Цялата кохорта дабъли и кирчококорчовци са жертва на капо ди тути капи в тези среди- г-н Прокопиев, който владее изкуството да им внуши, че неговите лични интереси са и техни.

18

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, че един ден така ще им бавят молбите за предсрочното освобождаване от затвора на "съдиите" от всс

17

Анонимен

преди 2 години

Дечица, да не мислите, че нещо ще се промени, ако го сменят. Гарван, гарвану око не вади. Те са всичките в една бригада, този цирк го гледаме 30г.