134

Анонимен

преди 2 години

Всички железници по света са във фалит. В Испания единствените печеливши са направленията Мадрид-Барселона и Мадрид - аликанте.

133

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея живее от десетилетия без земни богатства, без селско стопанство и тези същите си направиха също хиперзвукова ракета или -ти. А в Русия има почти всичко. Ще си платят дълга в злато на килограм, ако поискат, но като са им блокирали валидни сметки с покритие без особени причини от финансово същество, ще е трудно пред какъвто и да е съд да ги фалират!

132

Кико

преди 2 години

На канях в период!

131

Ревете

преди 2 години

Ревете, силно и високо тукашни руски роби. Искам масов звучен рев! А после се замислете, ако има с какво защо сте още със робско мислене. Като престане да мърда колониалната ви любима русия, отидете докато има още "паметника на свободата" и тихичко за да не създавате смут се погребете. Така България ще стане по добро място за живот.

130

Анонимен

преди 2 години

Блумбърг ли е бягайте наделече

129

Анонимен

преди 2 години

Ей откъде тръгнахме къде стигнахме, нали в статията става въпрос за руските железници и , че някой е казал, че са фалирали (каквото и да значи това) а се докарахме до разни резолюции на ООН които нямат никаква тежест.

128

Опала

преди 2 години

- Дайте да ви платим от резервите ни, пари има.- Не може, блокирали сме ги.- Дайте да ви платим във валута.- Не може, не ви даваме и не вземаме.- Дайте да ви платим по банков пътл- Не може, нямате SWIFT.- Дайте да ви платим в рубли.- Не може.- Вие май не искате да ви плащаме.- Не, не, плащайте, иначе сте в дефолт.- Ние имаме пари да плащаме, не мислим да обявяваме дефолт.- ДЕФОЛТ, КАЗАХМЕ!- Май няма да се разбираме с вас за напред. Довиждане.

127

До 151

преди 2 години

Е що бе за теб проблем имали в дадената ситуация?

126

Анонимен

преди 2 години

До Боби Мне, проекторезолюцията е предложена в първия ден на интервенцията. Реално никой още не е бил "наритан". Същинското наритване започна с наритването на бронираните колони на сърбите запътили се към Косово да "омиротворяват".

125

Анонимен

преди 2 години

До До 129/149 Е щом за теб "проблем няма" не се занимавай с несъществуващи проблеми. :))))

124

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Казуса се ползва за прецедент" Отново, нямаш представа за какво говориш. Има правни системи, които използват прецедентите като законодателство и такива, които не го правят. Разбира се това няма нищо общо с твоята употреба на "верен казус". Това е юридически нонсенс или, казано понародному, глупост.

123

До 129

преди 2 години

Ами то за мен проблем в ситуацията няма просто се чудя за какво се напинат всички да обясняват нещо което не им е ясно.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 "ООН никога не е санкционирал войната на НАТО" Разбира се, че я санкционира и то посредством отхвърлянето на Проекторезолюцията на Русия и Беларус за прекратяване на интервенцията на НАТО (с 12 на 3 гласа).

121

Анонимен

преди 2 години

Бе той руснака си е фалит по дефолт

120

Анонимен

преди 2 години

ООН никога не е санкционирал войната на НАТО и САЩ срещу Югославия ... а и няма право на това... Само съвета за сигурност на ООН може да прави тоова... Не е трудно, имаш гугъл, образовай се малко.

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "Май си се объркал а? Кой санкционира акцията срещу Югославия да речем?" ООН.

118

Анонимен

преди 2 години

До Боби Няма такова нещо като "верен" или "легитимен" казус. Използваш думички, които не знаеш какво значат. Кашата при теб е пълна. Опитай се да прочетеш нещо сериозно, защото нивото ти на знания по темата е катастрофално ниско.

117

Анонимен

преди 2 години

До Боби Идилични сценки от село са неуместни в сериозен разговор. Приемам, че нямаш повече какво да кажеш.

116

Анонимен

преди 2 години

Всички военни кампании на САЩ са легитимни, защото са санкционирани - --- Май си се объркал а? Кой санкционира акцията срещу Югославия да речем?

115

Анонимен

преди 2 години

До Боби Попитах те къде го прочете това, вместо това ми сервираш руски опорки.