121

Лллл

преди 2 години

НАТО , САЩ и загниваща Европа ще се чудят от къде им дойде белята . Война , за която мечтаят да продават оръжия , ще избухне в собствения им двор .

120

Мнение

преди 2 години

Трета световна война ще има ако западът премине границата. В момента вероятността е около 75%!Атакуват ли украинците със западно оръжие Русия ядрените ракети ще полетят първо към САЩ а после към Европа. И те ще бъдат хиперзвукови! Време за реакция най вероятно няма да има.

119

Анонимен

преди 2 години

Потърсете пророчествата за Третата световна война на Алоис Ирлмайер и вижте как започват да се сбъдват. Обърнете особено внимание на "3-ти дни тъмнина", проучете какво е и как да се подготвите. Трябва малко усилие, което може да ви спаси живота след година-две.

118

X

преди 2 години

До АнонименПривижда ти се, не е софийска.

117

Анонимен

преди 2 години

Само на мен ли ми се привижда софийска регистрация на автомобила от снимката приложена към тази геополитическа новина.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Русофилски фантазии, по твоята логика Русия нападна Украйна по сигнал на САЩ.

115

555

преди 2 години

Когато осъзнаете това,всичко ще ви стане ясно:Банкерите се грижат вечно да сте в дългове,фармацевтите се грижат вечно да сте болни,производителите на оръжие се грижат войните да не спират никога, медиите се грижат никога да не научавате истината, а правителствата се грижат всичко това да е законно.

114

Анонимен

преди 2 години

Нинова: Не са 3 начина а са четири. Четвъртият е ако България даде един патрон на Украйна.

113

Анонимен

преди 2 години

Има възможен сценарий. САЩ изчакват войските да се изтощят. Пак по техен сигнал Окраина изстрелва ракета руско производство към натовска държава (Полша, Румъния, Литва, Латвия, Естония, България...) и вече могат да се включат като световен жандарм. Ама няма да им се получи!

112

Анонимен

преди 2 години

Да въвлече НАТО. А дано ама на дали. Джуджето се е с крило в бункер. Ще му пръснем *** на него и Москва то друго няма в Русия.

111

До 137

преди 2 години

Когато започваш нещо го прави перфектно и го довършвай докрай,целта на Русия е да сложат пак Янукович за президент и не успеят ли да го сторят за първи път в историята си ще са загубили война..което ще е голям срам за тях!!

110

До Анонимен 135

преди 2 години

Ако това че руснаците се отказаха да сринат 4 милионен град и да причинят стотици хиляди цивилни жертви е слабост, дано всички са толкова слаби като тях, но си прав - ония другите хич нямаше да се поколебаят

109

Анонимен

преди 2 години

Колко и да не ми се иска да го призная американците май са по силни,руснаците 2 месеца един Киев не могат да превземат а падне ли той пада и цяла Украйна...много са далече от моща на някогашната червена армия..

108

Анонимен

преди 2 години

До Горбачов 163 - видя се вече, че нито в конвенционална, нито в ядрена, нито е икнономическа война Европата може да победи Русия! Дори заедно със САЩ< Британия и Австралия - пак не могат! Вече Зап.европейски страни се изтощиха да пращат техника в Украйна, която веднага бива избомбена от руснаците! Немсите имат 300 танка, французите - 200, а от началото на акцията в Укр. русите са избомбили над 800 укр. танка! Значи - за колко време ще защитят тия танкове Германията и Францията?

107

Анонимен

преди 2 години

Ама съчинените сценарии са с вероятност за случване почти равна на нула! Айде, съчинявайте пак! Ето защо пададате на покер от Путин! Не виждате РЕАЛНИТЕ сценарии и НЕ СТЕ готови за тях, а за някакви митични се готвите

106

разсмя ме

преди 2 години

До Анонимен 158 ....ти как мислиш? Има ли безплатен обяд в Кравария?

105

Горбачов

преди 2 години

В една конвенционална война, дори само срещу Европа, Русия няма никакъв шанс. Идея си нямате колко са зле технически и психологически.

104

ПУТИН ГО Е ШУБЕ

преди 2 години

От НАТО....Иначе отдавна да е забърсал прибалтийските тепублики

103

анонимен

преди 2 години

Достатъчно е света да слуша Зеленски, и да му ръкопляска - за какво ни е света, ако Украина я няма?

102

Анонимен

преди 2 години

Тези оръжия, които САЩ дават на Украйна, дали са безплатни, дарения или Украйна ще трябва да ги плаща после, след войната?