15

Веско

преди 2 години

Вие си лаете по форумите, а Стойчо отдавна е милионер. Ту съдиите, ту некадърен футболист, ту ръководство...парите му влизат в джоба, а вие го величаехте че е вкарал два гола на Ливърпул. Легенда бил. Легенда е Пеле, Марадона, Кройф, Пушкаш, Гунди, Стоичков.... Знаете ли колко знайни и незнайни футболоисти са вкарвали на Ливърпул. Знаети ли колко пари гушна този от ЦСКА през комунизма, после води дела...и пак папка. Некадърен измамник с малко акъл за футбол и много акъл за пари. Поздарви

14

ами

преди 2 години

"На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам".Много ясно,след като цялата футболна общественост видя как последен заби нож на "любимият" си отбор.Фактите не лъжат-при твоето "менажиране и селектиране" са докарани десетки незнайни "войни",които след 2 месеца са изгонени поради некадърност и "любимият" ти отбор трябваше да плаща много милиони неустойки на тези "селектирани и менажирани" от теб човечета....

13

Всички

преди 2 години

Криви!Само наш Стойо прав!Закривайте всички отбори,ЦеКасето да играе с юношите си,та белким стане шампион,ако не може,да бъде обявен,като през 1948 год!

12

Анонимен

преди 2 години

Абе вие нямате дори 2 удара в очертанията на вратата за един мач. То и затова има виновен, аз бях, гледах лошо футболистите на чорбата от трибуната. Вероятно и за това има записи, намери ги и тях.

11

Анонимен

преди 2 години

Абе и на армията само мъдреци, които не могат да комуникират. Нищо ново, все намръщени, ядосани един на друг, все им крив космоса и на едните и на другите.

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Това е редовното оправдание на Тройчо, както и на Чичовото, а другият дежурно заподозрян е БСФС с Боби Михайлов ... Въжделенията на това постсъвеЦко отборче взело дословна ембелемата и името на ЦСКА-маскава, а впоследствие минало през всевъзможни трансформации на ловешки и етрополски тимчета, е като назначат Бербо на поста на Боби във всеки мач да им се дават поне по 2 служебни дуспи ... !!!

9

Анонимен

преди 2 години

Не бе Стойчо,просто и Ганчев разбра,че това не е ЦСКА и няма как да лъжете повече..

8

Стар чорбар

преди 2 години

Тройчо, Тройчо, отдавна те разкрихме, че не ставаш. Не се оправдавай със съдиите или с когото и да било, защото се излагаш. *** си с мир, преди да си опропастил целия сезон!

7

А бе

преди 2 години

Оранжева некадърност, Къде са терористите? Това да не са ловешките "потайности" в края на 90-те,когато гостуващи отбори, съдии и делегати редовно си тръгваха "масажирани" от града на люляка..

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя плаче като вдовица за х---. Все нещо/някой му пречи. Най-добре да си направи самооцека, че не струва като треньор.

5

Човек

преди 2 години

Човек на който не му върви в живота, така е заради секретните интереси на някои хора, които наистина манипулират истинската осанка на човека !

4

айде пак

преди 2 години

Уаааа Уааааа Уаааааа

3

MaйMyнaтa

преди 2 години

Мъка в червено

2

Анонимен

преди 2 години

Тройчо, Хубчев, Илиян и Херо - вечно съдиите им готвят заговори...

1

Алекс

преди 2 години

Обичайният рецитал на Тройчо "Съдията е виновен".