17

Анонимен

преди 2 години

Кирчо назначи толкова министри,зам.министри,нови министерства -но уви,едни дрогирани,алкохолици които не стават за нищо.Радев грабвай си ги и не се връщайте никога,ние си искаме бат Бойко....Оставка

16

Аз

преди 2 години

До А сега ще работим лиНяма да му позволят!

15

Аз

преди 2 години

До мдаааа..Напротив! Гроздан Караджов, според мен, има и визия, и желание, да свърши работата както трябва! Но - и преди съм казвал - няма да му позволят!

14

Кольо Фичето

преди 2 години

Грозданеее...ела да ти покажа как се строят пътища,мостове и тунели...Първи показвам,а после наказвам !!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

ИТН, ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо!Славуца иска да продължи крадливите схеми на гербавите и да плати на същите крадливи фирми свързани с ГЕРБ и ДПС, вероятно срещу подобаващи комисионни, без да е свършена никаква работа.

12

мдаааа..

преди 2 години

Какъвто ни е министъра на кОООлтурата,такъв ни е министъра на регионалното развитие и благоустройството/некадърници/...ХВАНИ ЕДИНИЯ ПА УДАРИ ДРУГИЯ !!!!

11

ха-ха-хи...

преди 2 години

След анаЛЛЛизите последваха инспекции, а след тях....какво...?????Альоууу...Караджооов...а кога ще почнеш да строиш пътища и да ги ремонтираш...???Ти не си министър на АНАЛИЗИТЕ и ИНСПЕКЦИИТЕ/такова министерство все още няма/...ти си министър на регионалното развитие и благоустройството ако ти говори нещо това...!!!!

10

За Витков!

преди 2 години

Цялата работа която свърши Комитова за да покаже пред България как се краде се замита под килима от този таласъм. Караджов показа пред всички какво е ИТН. Партия създадена да замита следите след поразиите на герб, дпс, царисти и бСП.

9

АМ"Хемус"

преди 2 години

След задълбочени анаЛЛЛизи и многократни инспекции стигнахме до извода ,че май е време да разтуряме СЕДЯНКАТА...!!! Нали така г-н министър Караджов?!!!!

8

Зайо Байо

преди 2 години

В този случай както г-н Петков би казал: Значи ситуацията е в много лоша ситуация, но в момента се провежда анализ на анализите и да знаете че не ни е страх!

7

Анонимен

преди 2 години

Извиват си ръцете, тази измислена коалиция, защо в петък не гласува парламента. И да имаш желание, да работиш, ще ти се подлагат динени кори. България е дъно, няма накъде по-надолу. Без война сме туш.

6

Анонимен

преди 2 години

Той щял да предаде нагоре. Колко жалки изглеждат отстрани българските министри. Изглеждат като свадбени генерали, като парашутисти, от които малко какво зависи.

5

Бръм бръм

преди 2 години

инспектор, дайте му една джипка да си бибитка

4

Въпрос

преди 2 години

И колко метра построи Караджов от АМ Хемус за една година?Николко, нали?

3

Анализи и справки

преди 2 години

Този нищоправец защо не инспектира вчера? На ечемишка съм чакал час и половина в снега. Вече дори няма и машини. Не се прави нищо никъде. И докато Бойко оправи няколко тунела, тези не могат да закърпят и една дупка, не тунел да ремонтират. Тези от промяната вдна дупка не запълниха за ЕДНА година. Това е резултатът от анализа. Нали министър-анализаторе?

2

перко

преди 2 години

Ще търсите Борисов да ви оправя бакийте !

1

Баце

преди 2 години

КАЗАХ ВИ, ЧЕ ТЕЗИ И МТЪР АСВАЛТ НЯМА ДА ПОЛОЖТ !