16

r3v0lv3r

преди 2 години

Може и да има руснаци, които да знаят как се работи в АЕЦ, но обикновенните войници надали. Не е случайно, че са ги пратили да копаят окопи в радиоактивна зона.

15

Анонимен

преди 2 години

Кои руски илетерати, бе мър шо нацистка? Вие сте толкова зле, че вече ще плюете кръв и гной срещу Русия.

14

niki

преди 2 години

Тия, които защитават руските илитерати, които са копали окопи в чернобил заслужават единствено и само съжаление. Липсващото звено между човека и *** живее сред нас, и пише коментари.

13

Анонимен

преди 2 години

Няма такива лаборатории, стига повтаря опорните точки на господарите си.

12

до 12

преди 2 години

Да повторя ли? Саркофагът на централата не може да бъде разрушен просто така, още по-малко от чеченски башибозук. Най-вероятно са разрушени био химични лаборатори, око които укренските нацита и техните приятели америкоси са дислоцирали около централата. Мястото е идеално, защото там не живее почти никой, само старци на доизживяване. Мисли малко, не поглъщай всяко западно пропагандно инфо като че е черен хайвер, защото хайвера е зелен.

11

До 11

преди 2 години

Руснаците защото знаят как да работят с атомни електроцентрали, затова се изтеглиха облъчени до смърт от там!!!! Централата не е била окупирана от ядрени физици, а от чеченски башибузук, бе тролопитек съветски!!! Що за *** ще почнат да копаят траншеи в най-радиационната почва на планетата! И що за *** ще ги възхваляват!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Заиграха се и със страховете на хората от нов Чернобил и радиация. Имам познати, които изкупиха йодните таблетки от аптеките. Спокойно, бе. Ако се опасявате, има сравнително евтини уреди за измерване на радиация. Измерете си радиацията и се успокойте. Руснаците знаят как да работят атомни електроцентрали. Още повече саркофага с който обвиха централата е толкова здрав, че да издържи и ядрен удар. бедните русофобски наплашени душици.

9

Анонимен

преди 2 години

До Моля за помощ - obadi se na Musk, da te izprati na MARS! Tam si rahat!

8

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че пак има радиация и се крие.

7

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг защо мълчите за съдбата на българските моряци ???

6

Пак

преди 2 години

Наци фейк.

5

Ужас

преди 2 години

Руснаците откриха в Чернобил тайна лаборатория в която Украйна са приготвяли ,мръ.сна бомба,но защо ли "свободните медий"пропуснаха" да ни информират?!

4

Анонимен

преди 2 години

При отстъпването си укрите са разрушили техника и т.н., не са руснаците

3

анонимен

преди 2 години

Ха ха, зеления и кукловодите му, не можаха да я думнат отвън, и сега ще се пробват с някой "инструктор" отвътре.

2

Анонимен

преди 2 години

Явно разрушаването на критична инфраструктура за наблюдение на ядрен обект е част от "денацификацията" на руските терористи. Всеки знае, че инструментите за следене на радиационния фон в централата са нацисти.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

МИНАЛОТО назад не се връща колко ЖИВОТИ СЪДБИ РАЗРУШИ ЧЕРНОБИЛ