203

Анонимен

преди 2 години

Няма външни лица, защото за него азовците не са външни лица. Четете Афера бг.

202

Fallschirmspringer

преди 2 години

Чудно, защо нашите родни демократични и евроТейски медии не успяват да се свържат с капитана на кораба,а иначе успяваха и видеовръзка да реализират с разни хора в малки селца и хуторчета.И от къде собственика ,знае какво е състоянието

201

Анонимен

преди 2 години

И, като няма външни лица на борда, що не са евакуирани заедно с екипажите на останалите кораби? Има инфо, че ги държат отстъпващи националисти и от палубите се стреля със 120 мм минохвъргачки, различни висдове гранатомети и стрелково оръжие. Не твърдя, че е вярна информацията, сега не се знае кое е вярно и кое - не.

200

xoxo

преди 2 години

#224 Хмм,ще видим,не е само той,имало и френски инструктори от Нато,и провалени опити за евакуация ..

199

Анонимен

преди 2 години

Маринджея каза, на борда няма външни лица, действайте

198

До222

преди 2 години

Поредните руски лъжи този генерал се оказва на друго място в друга държава! Гьобел може само да се учи на фашизъм от путин

197

Дамм

преди 2 години

Малко го дават зеления по новините сега и филми с него започват да дават ужаса е пълен ,направо сме поробени от сащ ,ще гледаме и слушаме каквото кажат

196

xoxo

преди 2 години

Нали има там някакъв американски генерал от Пентагона с Азовците,да не пратиха нашите командоси(а може и да са американски такива) да спасяват американеца и азовците ?

195

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли ,че именно пияните руснаци държат кораба ни заложник и не му дават коридор да напусне съсипаниат от тях град.

194

Анонимен

преди 2 години

Нашите са бандеровци според лъжливата тасс

193

Анонимен

преди 2 години

Типични руzzки лъжи.джуджето е с напълнен памперс.а нашите продажници му пригласят.костя копейкин да хваща пушката и да върви да се бие на страната на руските фашисти.само ,че не му стиска

192

радев

преди 2 години

Руските сили категорично казаха че има чужди лица на борда! Това автоматично го прави легитмна цел и кораба ще бъде унищожен!

191

r3v0lv3r

преди 2 години

Руснаците се готвят да избият нашите и да хвърлят вината на украинците.

190

запознат

преди 2 години

До Анонимен214: Няма да се върнат, защото азовците ще ги избият както избиха сънародноците си в Буча! Фашистите така правят! Мир на праха им!

189

Атанас Буров Банкеръ

преди 2 години

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. Кои са те? Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия независимо какво управление има тя той е враг!"

188

Анонимен

преди 2 години

Колко ли платиха на капитана да лъже ?Какво ли ще каже когато или ако си дойдат?

187

ИЗРОДЕ!!!

преди 2 години

До Анонимен212: Тези наркоманизирани украински джендърофашисти са взели за заложници българи! Даваш ли си сметка какво ще се случи с техните мутреси скрили се у нас, ако само на един български моряк му се случи нещо?

186

Анонимен

преди 2 години

Фашизма вече има ново име РАШИЗЪМ, което е нещо много по лошо от Фашизма, а то се вижда на практика!

185

ВЪПРОСИ

преди 2 години

Защо няма видео от моряците които са "добре"? Защо те не говорят със семействата си?Защо само собственика на кораба който не е там дава "информация" ? Защо украинските "приятели" не пускат кораба да се прибере в България? Защо не пуснат българските моряци по хуманитарен коридор?Много въпроси а отговори никакви!

184

Внимание!

преди 2 години

Тука както напишеш нещо против Азов трият.Изтриха ми поста.На сайта има нацисти.Хаир да не видят!