36

Коментатор

преди 2 години

Няма Чанчун, няма Джанджун, няма Тънмън.

35

онбашията

преди 2 години

Китай е ултимативния лидер по "мерки" и е чудесна илюстрация какво се случва когато не знаеш къде да се откажеш. Все пак, Китай имат едно голямо предимство - не могат да съсипят политическата си система, както направиха редица западни държави.В Канада това което стори Трюдо няма да бъде поправено никога, пукнатинакоято само ще расте и расте, докато се счупи. В Китай такава опасност няма

34

пена

преди 2 години

Тука много хора критикуваха граниченията на запада заради Ковид. Ето им сега алтернативата. Също ще спомена и че в Русия отдавна въведоха задължителна ваксинация...

33

Кунг Фу Ций

преди 2 години

Китайската кула от карти наречена "нулев Ковид" е на път да рухне, така както рухна Великата китайска стена пред пълчищата на монголските нашественици.

32

Анонимен

преди 2 години

Щом краварите няма да ходят в Китай, сигурно китайците ще се разходят до Тайван. Да видят какво е изпратил там чичо Сам!

31

Анонимен

преди 2 години

Ами обезценява им се валута и затварят хората вкъщи, за да не си теглят средствата. Цирка продължава.

30

Анонимен

преди 2 години

Експеримента продължава, явно много и допадна!

29

Анонимен

преди 2 години

26 милионен град! Ако отпуснат мерките, при тази гъстота на населението и при тази заразност на омикрона, ще пламнат и изгорят.

28

Ейй, тия

преди 2 години

Рептилите ще ни унищожат, ако продължаваме да ги траем! Айде бе, Путин, излез от рептилското гнездо!!!!!!! Спаси човечеството!!!

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Когато става дума за САЩско предупреждение,е невъзможно да видим личност зад него. А са не ходят в Китай хамериханците е логично. Там ги чака хамериканахири .Друг път ще довършим темата за харакири и японците. Само казвам,че с каквото са убивани Светите Китайци с такова ще бъдат убивани в тристотна степен убийците им. А и Виетнам Велики още не се е произнесъл. Само ЦСКА София и ЦСКА Москва !

26

Анонимен

преди 2 години

Колкото по голяма ви е икономиката т. Е. Имате много повече гърла да храните, а имате по малко ресурс, също така нямате единно общество а разделено от противоречия, което не е устойчиво на кризи. Мислите за климата, сградите но не и обществото как да е устойчиво, освен за това да са помислили с" ваксините" да няма размирици което се очертаваше

25

Извинете!

преди 2 години

Възхищавам се на китайците. САЩ нека продължават със санкциите и ще си получат стоката от Шанхай някога. Може би.

24

Анонимен

преди 2 години

САЩ продължават да си мислят, че тяхната дума е закон. Ама свърши върховенството на наследниците на гастърбайтери. Всички злини на тоя свят идват от там. Край!

23

reality check

преди 2 години

Расийската икономика е колкото на Испания. А САЩ, Канада, Европа, Австралия, Япония и Ю Корея съставлявят повече от половината световен брутен вътрешен продукт. Рублата става само за тоалетна хартия!

22

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Европа ще останат изолирани от развиващите се пазари

21

Анонимен

преди 2 години

До23 Брус неорентиран къде видя "путински"*** тук?

20

Чагъртам тролове

преди 2 години

Путинските *** почнаха да а к а т и в тази статия. Навсякъде трябва да е HaakaHo като в руската ko4uHa!

19

Анонимен

преди 2 години

Тайван е истинският Китай!

18

Русия

преди 2 години

Русия унищожи Лабораториити на ФАЩ ф окраина и Ковида изчезна.

17

Спеца

преди 2 години

Пак лъжи и манипулации на янките!Най - фалшивата страна в света са САЩ, на три думи , една е вярна!Просто Кирс оттам се е научил да лъже и да дрънка глупости!