27

Анонимен

преди 2 години

Големи вериги са скрили стокитв в склада, за да усети стадото вкуса на комунизма и по малко почват да пускат на двойни цени, при което стадото прави опашки и плаща без да се противи за новите цени, щастливо, че е успяло да се вреди да купи. Ей това споделиха служители в голяма верига супермаркети в Испания, че складовете са пълни.

26

Бйич Плйис

преди 2 години

Ти да видиш!

25

5777

преди 2 години

ами спраскайте ги набързо и в арестите по за няколко години като други подобни които ГП на България прибра и сега го тормозят, но няма да им станат нещата, г-н Гешев с вас ме и ви подкрепяме!

24

В Англия

преди 2 години

Те там имат ли си собствен слънчоглед? Доходите 5-10 пъти по високи. Олиото 1,1 лири за литър? Офф , забравих, Кики каза че има война и цените са такива заради нея. Не е заради това че изнесоха слънчогледа на запад. Ние тука можем и без олио.

23

АХА,

преди 2 години

До Търговец Ама нали разбираш, че и ние ще купуваме от теб ако искаме.

22

Shark

преди 2 години

Абе я стига пишете глупости. В Турция ДДС-то падна на 8%. Вследствие на което паднаха и цените. Тук само се пишат глупости и се говорят празни приказки, да се имитира работа. Всъщност правителството не прави нищо, абсолютно нищо, нито за цените на храните, нито на горивата. Изобщо то не работи за българският народ, а под диктата на някой отвън! Време е да си ходят!

21

Анонимен

преди 2 години

Има и друга мазнина на пазара - не сме в СССР. Кеф ти зехтин, кеф ти кокосово масло... Даже рафинираното олио доста вредно. Ама Ган_ьо ще пълне шкафа с олио. Той и на "протест" на ИZраждане тръгна срещу бутилка олио. Когато *** спре да се презапасява, и цената на олиото ще падне.

20

Анонимен

преди 2 години

Връзкарчето от сортови семена няма и един бял косъм ,ех цял живот на лапачката !

19

Анонимен

преди 2 години

Единственото нередно в случая е заплатата на този некадърник.

18

Анонимен

преди 2 години

На търговците това им е работата, да си продадат стоката на възможно най-изгодна цена, също както работникът търси висока заплата. На който не му харесва, да ходи в Северна Корея. Абсурдно е, че печалбата се приема за нещо цинично в пост комунистическата ни държава.

17

Анонимен

преди 2 години

В момента ***. Голям кеф. Оня ден заредих с олио а съседа идва и ми предлага новата си с класа за една бутилка олиу. Викам му за една с класа да му отлея половин кафена чашка олио и пак се набутвам ама нали съсед все пак. Оня доволен и вика мерди баце, подарък ела оптави и жена ми

16

Анонимен

преди 2 години

4,75-4,80лв.+ДДС=5лв.в магазина,голем математик.

15

Търговец

преди 2 години

Моляяя???? Какво щял да прави тоя зам.министър?! Проверки на колко продавам олио, агнешко, яйца и козунаци? Ще ги продавам на колкото си искам бе какалиндра нелепа! Да не ми плащаш наема на магазина, заплатите и осигуровкита на работниците ми, тока, давъците и т.н., че да ми даваш наклон на колко продавам! Тия от къде се появиха изобщо ?!

14

очаквайте

преди 2 години

Скоро Нинова ги провери и нареди олиото от 2 лв. намали на 5 лв. до Великден следва проверка за 10 лв.

13

Анонимен

преди 2 години

Споко ще купуват и на 5.50 .

12

Спекулант

преди 2 години

Какви са тия дописки в стил "Работническо дело" ?! При пазарна икономика няма спекула по дефиниция!!! Има търсене и предлагане. Ако искам ще продавам олиото и по 30 лева, стига да има кой да ми даде такива пари! Издавам касова бележка и си плащам данъците!

11

спиш ли;

преди 2 години

СПИШ ЛИ БЪЛГАРИНО, защото управяващите спят в своя измислен свят на иновации и рзтеж които ни води към просешка тояга! Управляват ни некадърници с купени дипломи и титли.Последното изречение е доказателство колко са компетентни!

10

S

преди 2 години

Тук в супермаркета до нас олиото до преди 2-3 седмици беше 5.50лв, обаче никой не го купува и вчера гледам, че са го намалили на 4.30, обаче пак никой не купува.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Новите цени на тока и дизела няма да катурнат производители и доставчици, щото те отдавна продават миналогодишната евтина стока на новите надути цени. Тия, дето ги жалиш, вече си напълниха банковите сметки, така че спокойно могат да посрещнат високите цени на тока и дизела. Уж онеправданите са винаги 1 ход напред.

8

Анонимен

преди 2 години

Цената на олиото трябва да е 3 лв. Стига сте ни внушавали, че надутата цена от 5-6 лв. е нормална! Сваляйте цената на олиото!