98

123

преди 2 години

Убили хората и взривили си танкове на улицата . Направо много истинско измислено .

97

Анонимен

преди 2 години

Малкият пръст на двете снимки е много различен. Е това им е проблема на режисьорите от Холивуд, че не се вглеждат никога в детайлите. Има цяло предаване за грешките във филмите на холивуд.

96

железен лак

преди 2 години

Стига глупости. За месец и половина знаете ли колко израства ноката. На снимката няма никакво израстване все е едно е правен вчера. Не е възможно да седи по този начин лак на 1 месец и половина.

95

Анонимен

преди 2 години

ТРОГАТЕЛНА ИСТОРИЯ,НО КОРЕКТНОСТТА ИЗИСКВА ДА НИ ЗАПОЗНАЕТЕ С ИЗТОЧНИКА НА ПРОСЛОВУТАТА СНИМКА ЗА ДА СЕ УБЕДИМ, ЧЕ ТОВА Е ИМЕННО ТАКА. ДО МОМЕНТА НЕ УСПЯХ ДА ОТКРИЯ ТАКАВА ПУБЛИКАЦИЯ,А СНИМКИТЕ НЕ ПОКАЗВАТ ТАКОВА КАЧЕСТВО, ЧЕ ДА СЕ РАЗПОЗНАЕ ЕДНО ЛИЦЕ ПО ЛАКА НА НОКЪТЯ! И ПОСЛЕ, ЩОМ АНАСТАСИЯ Е ОТ БУЧА, ЗАЩО НЕ Е УВЕДОМИЛА БЛИЗКИТЕ И ЗА ДА Я ПОГРЕБАТ, СЛЕД КАТО СА Я ИЗДИРВАЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ОТ 5 МАРТ?!!!

94

До българката

преди 2 години

не се наричай така недоклатено фашистко изчадие. Срамиш и подориш народа ни. Срамиш завета на Левски, че всички сме равни - българи, турци, евреи. Наречи себе си антибългарка. Явно е че нямаш сърце, че нямаш разум. В главата ти вместо мозък дрънкат копейки. И се моли някога да не разпознаваш своите деца по маникюра. Което ще стане, ако всички не дадем отпор на агресора. Ядохме попарата на "осовободителната" мисия на братушките през 1944 г. Нямаме никакво желание отново да ни "освобождават"!!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Московитските *** къртят миФки с коментариите си. Задъхват се от безсилие. Дояждат последните си рубли.

92

До 6

преди 2 години

,,маникюр който издържа месец,, се нарича перманентен и отдавна жените си го правят. Наистина картинките винаги са уникални.

91

Анонимен

преди 2 години

Наистина покъртителни истории четем всеки ден. Хора загиват , избити от гадните московци. Всъщност московците не са славяни.

90

Анонимен

преди 2 години

Дъртото кремълско ченге измисли старчески предлог за войната. ,,Понеже в Украйна били наркомани?!" затова щели да ги ,,зачистват,,(избиват). Утре ще иска да избива други,защото жените им носят къси поли, или мъжете им не са подстригани нула номер.

89

Анонимен

преди 2 години

Нацистите от Кремъл трябва да си получат заслуженото. Българскоговорящите нацисти във форума - също.

88

Анонимен

преди 2 години

по лака ??? чудя се тоя малък световен процент дезинформатори, но с пари за фалшивите новини , какво си мисли че сме 90 г да ни лъжат , те и децата им разбраха номерата

87

УКРОПИТЕЦИ

преди 2 години

Укрите са нагли!Лъжци и Зли ***.

86

Нагли Укри

преди 2 години

Укрите са нагли Лъжци!!Истинските убийци са Укрите и най вече промитите мозъци от Азов и Десн сектор.Тази дъжава,трябва да бъде демилитализирана и всички нацисти на съд!!

85

АНГЕЛ

преди 2 години

Скоро ще дойде да и оправиш маникюра !

84

Българка

преди 2 години

Анастасия,колко ти платиха за тая лъжа,на Зеленски сигурно много,долни украинци.Да ви унищожи ПУТИН.

83

Анонимен

преди 2 години

"Сърцето ѝ беше толкова голямо, колкото сърцето, нарисувано на нокътя ѝ" ......Ъъъъ!!! Има-няма около 1 сантиметър?!? Ок, щом казва... Или пък тази да е имала особено големи нокти?...

82

Българка

преди 2 години

Стига манипулация, Това е върхът на идиотщината,толкова лъжи и измислици сигурно гледат от миндила.Напускайте ни държавата !!Ядете прите на децата ни,носите ни болести

81

Stoyanov

преди 2 години

Вие майтап ли си правите с нас? Турските сериали са по БТВ , тук същата работа - разлигавени истории.

80

Друг

преди 2 години

Като ви гледам коментарите чак ми се повръща от бездушието което лъха от тях! Жестокоста на хората не познава граници. Който и да го е направил не заслужава да се нарича човек! Във войната няма честни участници, а стадат само невинните хора.

79

Анонимен

преди 2 години

Натовски лъжи. Русия постепенно постига целите си в специалната операция.