8

Анонимен

преди 2 години

Всеки е различен случай. На мен трите ми израснаха на 17-18 години и единият стоя 20 години без проблеми, другите 2 още ги имам - над 30 години, отново без проблеми. Четвъртият ми е в синусите - рядко срещана аномалия.

7

Анонимен

преди 2 години

Когато започнат да ви болят.

6

Анонимен

преди 2 години

Като не израсне целия (най-често поради неправилен растеж няма и да може да израсте) и почне да се възпалява и да боли и зъболекаря да започне да ви предписва антибиотици през някой друг месец и става ясно, че е по-добре да се вади, защото качеството на живот се влошава значително. След месец забравяш за случката и за постоянните драми и болки. Иначе ез причина наистина не е добре да се махат, но пък и да береш ядове с перспективата един ден да закачаш мостове, еми мерси!

5

Анонимен

преди 2 години

*** статия. Мъдреците не са безполезни. Като гледам оцветяването отгоре им явно с тях дъвча сериозно и разтоварвам другите кътници. Най-малко един мост може да се хване на тях ако се наложи. На мен 10 години мъдреците ми се възпаляваха и забираха поне веднъж годишно, като понякога се налагаше да ходя на зъболекар да ги цепва и слага дренажи. Някои зъболекари искаха да ги вадят, но аз никога не поддадох. Един ден този проблем изчезна. Поне 10 години са минали оттогава.

4

Анонимен

преди 2 години

2 ми извадиха, а 2 не повикаха изобщо, сигурно защотоне станах достатъчно "мъдра", че да имам 4.Казвам ви, голяма гадост е. Добре, че се отървах още преди няколко години.

3

Като ви набият , ще

преди 2 години

Ще трябва да отидете на зъболекар като ви набият . Заповядайте в град София !

2

Асан

преди 2 години

Какви левове у Люксембург м а :)))

1

Асан

преди 2 години

Нема да ги вадим 500 лв. на зъб сами ше паднат на пенция :)))