5

Анонимен

преди 2 години

Като пшеницата не беше ГМО и глутена вътре беше 1-2% хората нямаха алергии. Сега изядеш 3 филии хляб и се издуеш целия щото ГМО пшеница, която е 40% глутен за да расте голяма, да ама организма не може да обработва тоя глутен и реагира като на отрова срещу него. Цялата имунна система започва да работи на пълни обороти, после следва краш на имунната система и един грип те убива или се бъгва и развиваш алергия към черен пипер примерно!

4

Охранителна алергия

преди 2 години

Това е най-новата доказана алергия . Тя няма лечение и профилактика и най-новото откритие е , че е целогодишна . Няма отърваване от нея !

3

Анонимен

преди 2 години

Мръсен въздух, гмо храни, битова химия. И по-лошо ще става!

2

.....

преди 2 години

Е как няма да бъдат, нали ги накарахте насила да си инжектират някакви недоказани *** под предлог че е тяхно здраве. Естествено, те бяха достатъчно *** че да се съгласят.

1

Нмм

преди 2 години

Че то днес си е направо модерно да си алергичен или нетолерантен поне към глутен или мляко... да, и към ядки разбира се. На запад всеки 2ри ще ти го каже . Всичко това освен , ако оставим модата е и следствие от боклучавата храна дето се сипе от цял свят на трапезата на съвремения модерен човек