225

Магелан

преди 2 години

Добър въпрос.Имали нужда от НС.Защо попитате Данчо Ментата и гнусното мишле със скъпите очилца и още няколко депутати от ДПС който са в парламента от 25гд.и ще се пенсионират дам с висока пенсия и милионни долари като комисионни от лубиране за часни интереси.

224

Не,

преди 2 години

Нямаме нужда! Спестете ни разходите за депутати, секретарки, сътрудници, експерти, специалисти и т.н. 5000 администрация. Оставете начело на държавата една пощаджийка да ни чете съобщенията от Фащ.

223

Анонимен

преди 2 години

Проблема е,че нямаме Политици.Нито управляващи,нито опозиция.Изпениха им се устите на опозицията миналата седмица,че немогат да зададат важни въпроси към Петков.Вчета нито един смислен въпрос и нито един смислен отговор.Затова целия Парламент е за смяна стига сме гледали един и същи цирк с едни и същи муцуни ,само е губене на време.

222

Теди

преди 2 години

Евентуално да умрем от студ и глад , то кога ли е имало едно парче хляб за нас, че и сега да има- НЯМА СТРАШНО СМЪРТТА Е ЗА ВСИЧКИ ПОРАВНО ЩЕ ИМА ОТ НЕЯ

221

Цирк

преди 2 години

Тези са голям цирк. Ама всичките.

220

Анонимен

преди 2 години

НС се превърна в цирк след налазването на гербери там и нивото отиде на селска седянка. ДПС също много помага за тоталното уронване на авторитета на НС, Пеевски който не се вясваше там, Доган, който си строи където му хрумне и студения резерв на ТЕЦ Варна, Й.Цонев със кражбата на плажа Силистра и да не продължавам, всичко е много зле, те богатеят, а ние все по-бедни.

219

Анонимен

преди 2 години

Този е доста нагъл, човек мирише на избори! Кирчо я кажи за Македония, какво става за колко ни продаде ааааа?

218

Анонимен

преди 2 години

Много е откровен! Даже КОНСТИТУЦИЯТА Е ИЗЛИШНО ЧЕТИВО!КОЪ ЩЕ СПАЗВА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ УРЕДБА !ДОСТАТЪЧЕН Е КИРО!

217

Ашлаци

преди 2 години

Тази партия трябва да бъде закрита сокола ползва българските турци само за печалба продава им гласовете на други партии и той печели милиони от техният гръб и си строй сарай а тъпите български турци му вярват сокола е руски агент кримски татар нищо общо няма с турците този същия агент е участвал в възродителния процес вкаран е затвора да види кой е против българските имена който гласуеа за тази партия е пълен *** и *** ще си мре ас също съм български турчин но си обичам Левски и България

216

Анонимен

преди 2 години

От НС имаше смисъл само, докато се въведе електронното гласуване. След това държавата съществува само на електронен носител.

215

Анонимен

преди 2 години

Харвардците са умни момчета и като влязат изтеглените пари от заеми се завъртат по ресорите бързо и само на електронен носител, след което изтичат през незнайни сметки в сметките на някой друг. Като сдадат властта ще зейне страшна дупка в бюджета на държавата, но никой няма да знае къде са изтекли парите. Това е много по- хитро от строене на магистрали, спортни зали, ремонти, саниране и крадене кокошкарски от материалите.

214

Анонимен

преди 2 години

Услужливите медии не пишат за здравната реформа, а тя цели ударно да се източи НЗОК, за да се включат частни здравни фондове по кастов принцип като за бедните ще има едни болници, а за богатите- други. Бедните, а тук са главно пенсионерите, ще чакат по 2 месеца да им дойде часът за кардиолог, ако не искат да си доплатят на скъпите болници от днес за утре. При това скъпите частни здравни фондове не е задължително да са български.

213

Анонимен

преди 2 години

Няма лапаница, теглят се милиарди заем всяка седмица пари, които изчезват в незнайна посока, а налице има НИЩО!

212

Олигарха Прокопи

преди 2 години

Има ли лапаница, гербери?

211

Мари Тере

преди 2 години

Света Дево от Гладалупе, пази Кики по пътя му за борба с корупцията.

210

Medium Rare

преди 2 години

Един гербав по-доле се опита да излъже, че не Карадайъ бил казал "вихрушка", наместо "върхушка", а видиш ли Киро Петков. Да, ама го хванахме веднага. Един лъжец требе постоянно да се изобличава и да се напомня за това какъв е. За това и ви напомням

209

Короянов

преди 2 години

Аре някой най-после да изиска архивите ни от СССР да видим какво е станало и най-вече тъъпотията в която много хора вярват че сме минали към американско влияние след разпада на Каманизма... Най-сетне да се потърси отговорност за тези хора които подписаха дивата приватизация през 90-та и възможно най-лошата Капиталистическа програма за БГ - за да могат рашански олигарси да станат милиардери и да водят война срещу България отвътре!

208

ПроСоТо

преди 2 години

Съвършено точна,логична и адекватна реакция на г-н премиера Петков !!!АБСОЛЮТНО !!...От както гробарите узурпираха властта,парламента се превърна в МАХЛЕНСКА КРЪЧМА,в която се дърлят и обиждат набуталите се там!..САМО дребни злобни заяждания м/у "избраните" ...А ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО на Парламента е съвсем друго!...Но,"Тенекето бакър не става"...И да са набута в НС,пак си остава тенеке..Та г-н Петков просто изказа ТОТАЛНО ШИРЕЩОТО се мнение на целия народ:..-За какво са ония там?!

207

мбу-ха-ха-ха

преди 2 години

Значи..Карадайъ..напрвил забележка на харвардеца..за това,че се използва нелитературен български...и използвал думата "вихрушка",вместо "върхушка"....Хи хи хи...Тц тц тц !

206

Анонимен

преди 2 години

Ами то това беше"заседанието " в НС.Плюнки и храчки от дпс и бронетанкова защита за герп.