112

Do 130

преди 2 години

Ти смееш ли се или плачеш в момента, чи нещо не ти се разбира :)))

111

Анонимен

преди 2 години

че то вече е срамно да се коментира руската армия. хахахаха тез пияни мужици сигорно броят и натовската армия.те Украинците имаха 700,800 тънка и 100 макета.Няма как да изтрият срама от провала си и трескат глупости.

110

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

...УКРАЙНА ИЗОБЩО НЯМАШЕ ТОЛКОВА ТАНКОВЕ...АКО ИМАШЕ , РАШКИТЕ ДА СА УМРЕЛИ ВЕЧЕ ....

109

Ваня

преди 2 години

До сателитни снимки-28 А защо не снима точно, когато руснаците се преместиха? Ама гледай да хванеш момента,когато започнат да ги прибират! И да провериш от какво са загинали!

108

Анонимен

преди 2 години

Убийци от руската ко4ина

107

Анонимен

преди 2 години

Голяма цензура има тук, написах руска ко4ина и хоп звездички

106

Krom

преди 2 години

До Боби 67 - няма да спра да повтарям, че си т/рол. Самоопределили се? Преди това в Грузия - Абхазия и Южна Осетия. Сега в Украйна. Утре - в Молдова? Това неизмеримо руско човечество. Навсякъде либезните зелени човечета, които милата ти Масква въоръжава и после пали конфликти. Чакай!! В Чечня кой се самоопредели, че се обърках? Нищо, може и без това. Винаги са били и ще останат агресори милите ти колхозници. Нямат никаква, абсолютно никаква работа в Украйна, освен да крадат ресурси.

105

Олд

преди 2 години

Преди войната същия този Келешников твърдеше че Украйна има 500 ръждясали танка.Голям бой ядоха *** до киев и си го изкараха на цивилните.

104

до Боби

преди 2 години

Боби ами знанията ти са задълбочени, но не особено широки. Причината е прозаична, в името на плоския и нисък дизайн,се е наложило да проектират обема за 3 човека. В сравнение западните модели са за екипаж от 4 човека. Излишния в руския дизайн е пълнача, който е заменен от автоматичен такъв. Това идва и с липсата на преграда между мунициите и екипажа. В западния модел има щит. При попадение в предната част на руския модел често се взривяват и боеприпасите,което не оставя никакъв шанс за оцеляване

103

Анонимен

преди 2 години

Хубавж се хвалят, ама защо така честно не разкажат и за свойте загуби. Колко младежш загинаха за славата на Путин

102

Алекс

преди 2 години

Поредните руски лъжи,раздувки и анимация.

101

Анонимен

преди 2 години

Тя Украйна не е имала 2000 танка, или те са унищожили пленените руски танкове.

100

Димитър

преди 2 години

Тоя "дженерал", сигурно брой унищожените Волги и Москвичи, които при определени условия, също могат да се считат за бронирани машини...Относно броят на дриновите, дори не ми сее и пише. Компанията производите на Байтрайктар, не е произвела толкова бройки от самото си съществуване...

99

Анонимен

преди 2 години

Че тя украйна отдавна е победена имат някакви гранатомени и джавалани дето стават само за засадни тактики.

98

според мен

преди 2 години

Крайно време е Путин да превърне територията наричаща се сега украйна в санитарна радиоактивна зона непригодна за живеене!

97

Реалист

преди 2 години

До 104. В тотална грешка си. *** каза малко преди инвазията, че няма такава държава Украйна и няма украински народ. Не помниш ли? Аз, за разлика от теб, няма да се правя на голям разбирач на намеренията на психопата в Кремъл и неговата шайка, но мисля, че ако не беше тази реакция на запада, империята на злото щеше да окупира цяла Украйна и после да се насочи към Молдова и Грузия. Не изключвам и агресия срещу балтийските републики, Финландия и кой знае още къде

96

Анонимен

преди 2 години

До 104. Да, изгрява от Япония. Има го и знамето им.

95

косю

преди 2 години

До До 102 Ти хем не си много умен, пък тона ти назидателен!

94

До 104

преди 2 години

Вече не разполагат :)

93

коптор

преди 2 години

До До 102 Ти откъде се извъди такъв познавач на Руските намерения?